„5 balai iš 5 - iki 70€ aš tiesiog nematau geresnio varianto, nei BlitzWolf 60W garso sistema: puiki pagaminimo kokybė, galybė jungčių ir labai geras garsas“ (Video, „BlitzWolf BW-SDB1 Pro“ atsiliepimai)  ()

Bent 20€ pigiau!

Specialus kuponas

Galioja iki 2021-11-30

Iš Lenkijos

60W | 2 kanalų | 4 garsiakalbiai | 360 Stereo garsas

Bluetooth 5.0 | HDMI(ARC) | Optical | AUX | USB

Įvairūs grojimo režimai

Nuotolinis valdymo pultelis

Galima pritvirtinti prie sienos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Banggood šią 60W galios garso sistemą parduoda už itin žemą kainą ir iš Lenkijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą bus itin greitas.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi priedai. Pavyzdžiui, AUX laidas bei kolonėlės pritvirtinimui reikalingi varžtai.

„BlitzWolf BW-SDB1 Pro“ galima naudoti tiesiog padėjus ant stalo ar spintelės, arba pritvirtinti prie sienos. Belieka patiems nuspręsti, kaip yra geriau bei patogiau ir kur yra maitinimo šaltinis.

Ši kolonėlė jungiama į standartinį maitinimo šaltinį (220V). Maitinimo adapteris jau yra pakuotėje.

„BlitzWolf BW-SDB1 Pro“ yra išvaizdi kolonėlė. Sveria apie 2 kg ir yra tokių išmatavimų: 90 x 7,8 x 7,6 cm.

Čia turime dviejų kanalų garso sistemą. 60W galios, su keturiais po 66mm garsiakalbiais. Gamintojas bei pirkėjai patvirtina, kad kolonėlė palaiko Stereo garsą, muzika sklinda 360 laipsnių kampu bei palaikomi skirtingi režimai: Muzikos, Naujienų, Filmų.

Pliusas ir tas, kad prie kolonėlės galima prisijungti tiek Bluetooth 5.0 ryšiu, tiek prijungti USB atmintuką, tiek ir kitais laidiniais būdais. Visos reikiamos jungtys čia yra.

Plius, pakuotėje yra ir nuotolinis valdymo pultelis, tad kolonėlę galima patogiai valdyti tiesiog sėdint ant sofos ar kitoje patogioje vietoje. Ant kolonėlės taip pat yra valdymo mygtukai.

Dar viena šauni savybė yra ta, kad kolonėlė, po 20 min. neveikimo, automatiškai išsijungia. Taip ir taupoma energija. Praktiška funkcija.

Pirkėjai „BlitzWolf BW-SDB1 Pro“ garso sistemomis yra labai patenkinti ir štai keli jų atsiliepimai:

WOW. Vos tik išpakavau, iškart pamačiau, kokia ji simpatiška. Atrodo labai prabangiai. Iškart pajungiau Bluetooth ryšiu prie telefono. Garso kokybė puiki ir jo yra daug. Švarus, malonus garsas. Prie TV taip pat jungiasi kuo puikiausiai ir tikrai garso yra kur kas daugiau, nei duoda standartiniai televizoriai. Puikus daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Atsižvelgiant į šios garso sistemos kainą, tai tikrai gera įranga. Garsas yra daug geresnis nei garsiakalbis, įmontuotas televizoriuje Sharp. Kasdieniam naudojimui pakanka 14 garso lygio, iš viso yra 30. Soundbar'as puikiai tinka tiek muzikai, tiek filmams žiūrėti. Reikia žinoti, kad labai stiprių žemų dažnių nebus, nes nėra žemųjų dažnių garsiakalbio, kuris pagerintų apatines garso dalis. Yra daug jungčių, todėl galite prijungti daugybę įrenginių, tačiau geriausia funkcija yra galimybė leisti muziką iš telefono per Bluetooth. Ant korpuso esantys mygtukai labai gerai reaguoja į paspaudimus. Plastikas, iš kurio pagamintas korpusas, yra geros kokybės ir puikiai atrodo. Iki 70 eurų aš nematau geresnio varianto, nei BlitzWolf BW-SDB1 Pro.

Produktas yra nuostabus! Puikus dizainas ir labai gera pagaminimo kokybė. Itin daug jungčių, tad lengvai prijungiu praktiškai prie bet kurio namuose esančio prietaiso. Prijungiau BlitzWolf BW-SDB1 Pro prie projektoriaus ir dabar realiai namuose turiu kino teatrą. Puikus vaizdas ir labai geras garsas. 5 balai iš 5.

Čia yra „BlitzWolf BW-SDB1 Pro“ pristatomasis vaizdo įrašas:

Apžvalga lenkų kalba:

Apžvalga ispanų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()