Iš Vokietijos ir su 56% nuolaida aukščiausios klasės graviravimo staklės: net 50W, su fiksuotu lazeriu, dideliu darbiniu plotu ir unikaliu akių apsaugos sprendimu (Video, „LC400 PRO“)  ()

56% nuolaida

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos nemokamas siuntimas

Net 50W galios - graviruoja ir pjauna

Darbinis plotas net 400 x 400mm

Unikalus akių apsaugos sprendimas

Dirba su Windows ir Mac

Puikus daiktas mėgstantiems ką nors sukurti savo rankomis, pasitelkus šiuolaikinę techniką


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LC400 PRO“ 50W lazerinis graviruoklis:

„LC400 PRO“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks iki 20 min.

Gamintojas pabrėžia puikią „LC400 PRO“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 400 x 400 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Viena iš unikalesnių „LC400 PRO“ savybių yra patentuotas akių apsaugos dizainas ir dėl to prie šio įrenginio iš esmės galime dirbti net be apsauginių akinių.

Žinoma, nors toks techninis sprendimas yra labai gerai, tačiau vis vien geriau užsidėti apsauginius akinius. Papildoma apsauga tikrai nepakenks.

Taigi, „LC400 PRO“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti LaserGRBL (nemokama) programą (arba LightBurn) ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows ir Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis yra net 50W galios. Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau (graviravimo greitis siekia iki 3,000mm/min.), palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Plius, gamintojas pažymi, kad „LC400 PRO“ aprūpintas atnaujintu, fiksuotu lazeriu, kurio veikimo efektyvumas dar labiau paaugo. 

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui. Šaunus daiktas norintiems ką nors sukurti savo rankomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()