Biuro kėdė kone už Ačiū! „Labai gera. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų bei ergonomiška - ir drauge su kaklo masažuokliu, Jūs niekada nenorėsite pakilti nuo jos“ (Video, „Douxlife DL-OC02“ atsiliepimai)  ()

Žemiausia kaina

Kuponas

Galioja iki 2021-11-30

Iš Lenkijos ir Čekijos

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu ši puikaus dizaino, kokybės ir labai gerai pirkėjų vertinama „Douxlife DL-OC02“ biuro kėdė yra parduoda už itin žemą kainą.

Žemiau pateikiame pagrindines šios kėdės savybes.

„Douxlife DL-OC02“ kėdė yra tokių išmatavimų, kad joje patogiai jausis įvairaus ūgio bei svorio asmenys. 

Iš šio paveikslo galite matyti kokių išmatavimų yra ši kėdė.

Atkreiptinas dėmesys, kad „Douxlife DL-OC02“ kėdės aukštis yra reguliuojamas. Tam yra skirta speciali rankenėlė. Taip pat kėdė pasisuka 360 laipsnių kampu, kas irgi yra pliusas.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad „Douxlife DL-OC02“ kėdės pagamintos labai kokybiškai. Panaudotos geros medžiagos.

Metalo rėmas, tvirti ratukai, atlošo kampo bei kėdės aukščio reguliavimo rankenėlės ir bendrai visa kėdė yra kokybiška.

Beje, pati „Douxlife DL-OC02“ kėdė sveria 15,2 kg, yra lengvai surenkama ir atlaiko iki 140 kg apkrovas. Tad produktas puikios klasės.

Tuo pačiu „Douxlife DL-OC02“ kėdė yra kvėpuojanti, kas irgi yra itin svarbu. 

Visas atlošo dizainas, forma, yra tokia, kad sėdėti būtų kuo patogiau. Nugara bei sprandas ir galva remtųsi pačioje patogiausioje padėtyje ir išlaikytų nugarą nepavargusią.

Dar vienas įdomus dalykas tai, kad „Douxlife DL-OC02“ kėdė turi įdiegtą Sūpavimo mechanizmą.

Kai atsilošiama, kėdės atlošas gali atsilenkti nuo 95 iki 115 laipsnių (negalima užfiksuoti kampo), o sėdinčiajam grįžus į pradinę būseną, atlošas taip pat automatiškai grįš į statmeną padėtį.

„Douxlife DL-OC02“ - labai geros kainos ir kokybės biuro kėdė. Itin pravarti visiems, kurie dirba sėdimą darbą, prie kompiuterių, įvairių monitorių ir panašiai. Juk patogus darbas yra svarbiausia.

Pirkėjai apie „Douxlife DL-OC02“ kėdes taip pat atsiliepia labai pozityviai ir jas vertina 4,9 balais.

Taip pat vienas jų tvirtina, kad papildomai įsigijo elektrinį masažuoklį - maitinamą nuo baterijos arba laidu; su skirtingais masažavimo režimais, intensyvumo lygiais, greičiais - jį labai patogiai pritvirtino prie šios kėdės atlošo ir tuo metu, kai sėdi kėdėje, tas masažuoklis dar ir masažuoja kaklo sritį:

Labai gera kėdė. Viskas yra taip, kaip ir aprašyme bei vaizdo įraše. Itin paprastas surinkimas, užtrukau vos 15 min. Kėdė iki manęs atkeliavo per 7 dienas.

Paprastas ir greitas surinkimas, pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir patogi. Aš esu gan nedidelio ūgio, bet manau, kad kėdė tinka ir aukštesniems žmonėms. Kėdė atkeliavo greičiau, nei tikėjausi.

Ši biuro kėdė yra labai ergonomiška..... ir drauge su kaklo masažuokliu, Jūs niekada nenorėsite pakilti nuo šios kėdės - 1 foto, 2 foto.

Šiame vaizdo įraše galite iš arčiau pamatyti „Douxlife DL-OC02“ ir koks yra paprastas šios kėdės surinkimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()