„Išbandžiau ir nustebau, kaip gerai bei tiksliai jos pjauna - tarsi būtų išpjauta lazeriu: preciziškas tikslumas. Labai šaunios stalinės staklytės“ (Video, „Minleaf ML-MS1“ atsiliepimai)  ()

Kuponas

Galioja iki 2021-11-30

Ribotas kiekis

Iš Lenkijos

220V | 480W | 8800rpm/min

Pjovimo disko skersmuo 60mm | vidinis skersmuo 8mm

Maksimaliai pjauna iki 13mm

Šimtai pirkimų, net 4,9 balų įvertinimas ir puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Minleaf ML-MS1“ - tai yra mini staklytės, kurias galima naudoti net buto sąlygomis. Funkcionalios, labai geros pagaminimo kokybės, puikiai vertinamos pirkėjų ir itin priimtinos kainos.

Vienas iš šių „Minleaf ML-MS1“ staklyčių privalumų yra jų kompaktiškumas. 

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti „Minleaf ML-MS1“ išmatavimus ir atkreipkite dėmesį į pačią aliuminio plokštelę - pjovimo padėklo dydį.  Jis yra 16mm x 16mm. Svarbus aspektas.

Pirkėjai tvirtina, kad „Minleaf ML-MS1“ staklytės yra pagamintos labai kokybiškai. Apgalvotos ir smulkiausios detalės.

Yra patogi liniuotė, galima reguliuoti pjaunamo objekto kampą, yra ir permatoma apsauga, dėl ko saugu bei patogu matyti, kaip vyksta pjovimo procesas.

„Minleaf ML-MS1“ yra jungiamos prie 220V tinklo. Ir 480W galios įrenginys užtikrina net iki 8800rpm/min apsukas. Kaip tokiam kompaktiškam įrankiui, tai yra net labai aukštas rodiklis.

Bendrai, su diskiniu pjūklu galima pjauti iki 13mm storio objektus: medį, plastiką, aliuminį ir kt. Kalbant konkrečiai, medį iki 8mm, o plastiko elementus iki 3mm.

Tad viskas priklauso nuo pačio diskinio pjūklo. Beje, pastarąjį šiose staklytėse galime pakeisti į kitą, kas irgi yra pliusas.

Svarbu ir tai, kad pjovimo greitis reguliuojamas. Dar vienas privalumas.

„Minleaf ML-MS1“ staklytes jau įsigijo šimtai pirkėjų, turime daugybę atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjams šios staklytės labai patinka:

Labai šaunios stalinės staklytės. Gera kokybė. Puikiai supakuotos. Atrodo, kaip Proxxon 27006 staklytės (KS 230 modelis), bet Minleaf ML-MS1 kur kas galingesnės, nei Proxxon - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Atvyko per kelias dienas. Ką tik pilnai surinktas išbandžiau ant tuopos ir beržo faneros. Dariau įvairius pjūvius: nuo 3 iki 10 mm. Tikslūs ir švarūs pjūviai. Šiek tiek triukšminga, bet visiškai patenkinama - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Prekė labai greitai, per 4 dienas, atkeliavo į Rumuniją. Įrankis buvo labai gerai supakuotas. Viskas veikia kaip aprašyta. Išpjoviau stiklu tekstūrą PCB gabaliuko pavyzdį ir nustebau, kaip gerai ir tiksliai staklytės pjauna, tarsi būtų išpjauta lazeriu. Rekomenduoju šią mašiną dėl pjovimo tikslumo, kuris ypatingai svarbus pjaunant smulkius daiktus.

Štai čia „Minleaf ML-MS1“ staklyčių vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()