Akumuliatorinis pūstuvas už super gerą kainą - bent 2 kartus pigiau, nei Lietuvoje: „likau nustebintas, jis gerokai galingesnis, nei tikėjausi“ (Video, „NASUM 20V“ atsiliepimai)  ()

Bent 2 kartus pigiau, nei Lietuvoje

Galioja iki 2021-11-25

Iš Lenkijos

1600W galios

20V,2*2000mAh baterijos

1500rpm | 240 km/h vėjo greitis

Kompaktiškas bei lengvas

Puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu šis „NASUM 20V“ akumuliatorinis pūstuvas yra parduodamas už nuostabiai žemą kainą. Įprastai vien tik dvi 2Ah talpos baterijos kainuoja 80 proc. šios sumos.

Štai ebay parduodamas analogas kainuoja 90€, o Lietuvoje akumuliatorinis pūstuvas kainuoja nuo 115€. Be baterijų mūsų parduotuvėse jų kainos prasideda nuo 60€.

Tad dabartinis „NASUM 20V“ akumuliatorinio pūstuvo pasiūlymas yra fantastiškai geras.

Atkreipiame dėmesį, kad „NASUM 20V“ atkeliauja su 2 baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 2Ah. Taip pat pridedamas ir originalus baterijų įkroviklis.

„NASUM 20V“ aprūpintas kokybišku ir galingu 1600W elektros varikliu. Maksimaliai pučiamas vėjo greitis siekia 240 km/h, kas yra labai daug.

„NASUM 20V“ pūstuvas yra kompaktiškas, 83 cm ilgio. Sveria tik apie 1,7 kg, tad juo yra labai patogu naudotis ir ilgesnį laiką.

Gamintojas bei pirkėjai tvirtina, kad su 2 baterijomis šiuo akumuliatoriniu pūstuvu galima dirbti iki valandos.

„NASUM 20V“ pūstuvas yra pravartus labai įvairiomis aplinkybėmis. Ir ne tik nupūsti lapams nuo takelių.

Toks įrenginys puikia tinka žoliapjovės nuvalymui nuo žolės ir kitų nešvarumų, medžio įrankių nuvalymui nuo dulkių, apskritai visos technikos nuvalymui nuo lapų, dulkių, purvo ir t.t. Toks pūstuvas pravers bet kuriuo metų laiku.

„NASUM 20V“ - kompaktiškas, galingas ir nuostabiai geros kainos pūstuvas. Tiesiog be konkurencijos šiuo metu yra geriausias variantas kalbant apie kokybės ir kainos santykį. Tą patvirtina ir šį įrankį įsigiję bei išbandę pirkėjai:

Labai geras kokybės ir kainos santykis. Atkeliauja su 2 baterijomis ir įkrovikliu. Po bandymų galiu drąsiai sakyti, kad vienos baterijos energijos užtenka 20-30 min. Puikus įrankio svorio balansas. Patogu jį laikyti pakreipus 30-40 laipsnių kampu. Visai kaip rodoma gamintojo nuotraukose. Beje, baterijų įkroviklis yra kompaktiškas. Visai, kaip telefono. Pūstuvas užima itin mažai vietos. Ypač, kai nuo pagrindinio 30 cm ilgio korpuso galima nuimti vėjo išėjimo vamzdį, kurio ilgis apie 50 cm. Veikimas šio pūstuvo mane labai nustebino. Gerokai galingesnis, nei tikėjausi. Nuo betoninių paviršių viską nupučia kuo lengviausiai. Apibendrinus - 5 balai iš 5. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„NASUM 20V“ pūstuvo apžvalga ir testavimas (lenkų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()