Net 2 kartus pigiau nuostabus stalas žaidėjams: „10 balų. Puikus stalas. Kainos ir kokybės santykis stulbinamas“ (Video, „BlitzWolf BW-GD1“ atsiliepimai)  ()

Net 2 kartus pigiau

Kuponas

Iš Čekijos

Anglies pluoštas + 18mm P2 MDF + PVC

Atsparus korozijai bei vandeniui

Super tvirtas - atlaiko net iki 200 kg

Modernus ir simpatiškas dizainas

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „BlitzWolf BW-GD1“ stalas žaidėjams yra parduodamas už ypatingai žemą kainą. Įprastai jis kainuoja dvigubai brangiau.

Tuo pačiu puiki proga ir tuo, kad jis parduodamas iš Europoje esančio sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą yra greitas ir saugus.

„BlitzWolf BW-GD1“ stalas žaidėjams yra pagamintas itin kokybiškai. Tą patvirtina tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai bei apžvalgininkai.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti šio stalo išmatavimus ir tai, kad jis pagamintas iš anglies pluošto + 18mm P2 MDF + PVC medžiagų, dėl ko yra atsparus korozijai bei vandeniui ir atlaiko net iki 200 kg apkrovas. Įspūdinga.

Pats stalas sveria 19 kg, turi užtektinai vietos susidėti visiems reikiamiems prietaisams ir šauniai gamintojo apgalvotos smulkios detalės.

Pavyzdžiui, netgi yra specialus laikiklis gėrimui, ar vieta, skirta pasikabinti ausinėms. Paprasta, patogu ir nieko bereikalingo.

„BlitzWolf BW-GD1“ stalus jau yra įsigiję šimtai pirkėjų ir atsiliepimai išvien teigiami. Turime net 4,9 balų įvertinimą.

Puikus stalas. Būtent toks, kokio norėjau. Paprastas surinkimas. Viskas atitinka aprašymą. Už tokią kainą labai geros medžiagos ir pagaminimo kokybė. Ir pristatymas greitas!

Išties labai gražus stalas. Saugiai supakuotas. Atrodo tvirtas ir kokybiškas. Už tokią kainą, tai labai geras. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Rekomenduoju. Puikus kainos ir kokybės santykis. Lengvai surenkamas. Visi varžtai suženklinti, tad dar aiškiau, kur ir kaip juos susukti. Už tokią kainą niekaip negalėčiau reikalauti dar daugiau. 10 balų. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Plačiau apie šį „BlitzWolf BW-GD1“ stalą šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()