Banggood skelbia „Black Friday“ išpardavimą: mažiausios kainos ir įspūdingiausi pasiūlymai vos nuo $0.01  ()

Banggood skuba informuoti apie artėjantį vieną didžiausių šių metų išpardavimų - „Black Friday“. Internetinė parduotuvė paruošė įspūdingų pasiūlymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood informuoja, kad „Black Friday“ išpardavimo pikas prasidės lapkričio 25 dieną ir tęsis iki 28 d. Tomis dienomis bus daugiausiai įvairių pasiūlymų.

Xiaomi, Eachine, DJI ir kitų kompanijų produktai bus parduodami už mažiausias kainas. Nuolaidos sieks iki 70%.

Tarp daugybės puikių pasiūlymų net bus ir tokių, kaip šis: galima vos už $9.9 įsigyti Blitzwolf Smart Air Fryer karšto oro gruzdintuvę.

Banggood tvirtina, kad jau ir dabar galima iš anksto išsirinkti norimą daiktą. Ir ieškantiems kažko išskirtinio, geriausios dovanos Kalėdoms, verta apsilankyti šiame puslapyje ir taip sutaupyti dar daugiau.

VIP Early Access

Banggood nuolat vertina VIP pirkėjus ir būtent jiems jau lapkričio 24 d. bus siūlomi išskirtiniai pasiūlymai.

VIP pirkėjai ne tik džiaugsis mažiausiomis kainomis, bet ir gaus tik jiems skirtų papildomų pasiūlymų, su iki 50% siekiančiomis nuolaidomis.

Jei dar nesate prisijungę prie Banggood, dabar tą padaryti yra pats tinkamiausias metas. Tokiu būdu atrakinsite visas VIP naudas ir sutaupysite dar daugiau.

Saver Deposit Sale

Šiame puslapyje teikiami puikūs pasiūlymai ir vos už dolerį siekiantį depozitą galima iškart rezervuoti norimą prekę.

Taip iš anksto žinosite, kad jau tikrai turite norimą produktą ir jį gausite už geriausią kainą. Beliks tik per patį išpardavimą - lapkričio 26-28 d. - sumokėti likusią sumą.

Čia rasite puikiai žinomus prekės ženklus, kaip Xiaomi, Blitzwolf, Eachine ir kt.

Yra ir ypatingai gerų pasiūlymų, kaip: POCO F3 išmanusis telefonas; Wanbo T2MAX projektorius; Teclast F7 Plus Ⅲ nešiojamas kompiuteris.

Hit the Lowest Prices

Per patį išpardavimo piką Banggood geriausius pasiūlymus teiks Hit the Lowest Prices puslapyje.

Nuolaidos sieks net iki 80%. Ir už puikias kainas bus išparduodami FIMI, BlitzHome ir Artillery produktai.

Pavyzdžiui, FIMI X8 Mini RC dronas tik $289(Orig.$399)BlitzHome BH-AF2 5L Smart Air Fryer karšto oro gruzdintuvė tik $78.99(Orig.$109.9).

Verta pažymėti, kad šie puikūs pasiūlymai galioja tik pirmąsias 3 išpardavimo valandas ir paskui keičiasi naujais pasiūlymais. Išpardavimai prasideda lapkričio 23 d. Jei norite nuolat žinoti apie geriausius pasiūlymus, prenumeruokite naujienlaiškį čia.

Lightning Deals

Jei ieškote pačių geriausių ir įdomiausių pasiūlymų, tada tikrai nenorėsite praleisti Lightning Deals, kuris prasideda nuo lakpričio 25 d.

Tūkstančiai kokybiškų prekių išparduodami už savikainą ar atiduodami kone veltui. Pavyzdžiui, Deerma VC40 rankinį siurblį ir Blitzwolf Smart Air Fryer karšto oro gruzdintuvę bus galima įsigyti vos už $9.9. Be to, bus daugybė pasiūlymų ir vos nuo $0.01.

Šiuo atveju labai rekomenduojama prenumeruoti naujienlaiškį, nes pasiūlymai po pateikimo išgraibstomi akimirksniu.

Brand New Arrivals

Jei ieškote visiškai naujų ir dar nematytų elektronikos produktų, tada Jums verta apsilankyti Brand New Arrivals puslapyje ir pasinaudoti išpardavimo pasiūlymais.

Pavyzdžiui, jei ieškote lazerinio graviruoklio, tada SCULPFUN S9 už $299.99(Orig.$499.99) Jums labai patiks. O gal ieškote naujo off-road tipo el. dviračio su didžiule nuolaida? Tada atkreipkite dėmesį į CMACEWHEEL Y20 el. dviratį už $1,159.99(Orig.$1599.99).

Taip pat Banggood taiko nuo 30% iki 50% nuolaidas visiems Blitzwolf ir Eachine produktams. Jei reikia naujos elektronikos, žaislų, namų apyvokos reikmenų, sporto įrangos ir panašiai, tada esate tinkamoje vietoje. Visą pasiūlą rasite čia.

Category Deals

Galbūt ieškote konkrečios kategorijos produktų? Banggood juos labai patogiai suskirstė į atskiras kategorijas ir taip galima greitai rasti būtent tai, kas domina

Banggood Black Friday Sale 2021 iš esmės jau atėjo ir jau šiomis dienomis galite pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais. Dabar pats geriausias metas pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis, kadangi labai didelė Banggood prekių pasiūla yra parduodama iš Europos sandėlių, tad į Lietuvą pristatys dar iki švenčių. 100 proc. garantija.

Visą informaciją apie Black Friday išpardavimą, sąlygas, kuponus, nuolaidas, geriausius pasiūlymus ir kitą informaciją rasite šiame puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()