O čia tai daiktas! Iš Vokietijos ir už puikią kainą CNC graviravimo staklės su raižymo ir frezavimo funkcijomis (Video, „CNC3018 PRO“)  (2)

51% nuolaida

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos nemokamas siuntimas

Net 300 x 180 x 45mm darbinis plotis

Graviravimo, raižymo ir frezavimo funkcijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CNC3018 PRO“ graviravimo staklės:

„CNC3018 PRO“ graviravimo staklės yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Šios „pasidaryk pats“ tipo CNC graviravimo staklės yra specialiai sukurtos tiems, kas atlieka tyrimus, studijuoja, kuria išskirtinius produktus, projektus ir pan.

Naudojant profesionalią GRBL programinę įrangą, dirbti su šiomis staklėmis yra labai paprasta.

Šios CNC graviravimo staklės pasižymi graviravimo, raižymo ir frezavimo funkcijomis. Įrenginys gali dirbti su plastiko, medžio, akrilo, PVC, PCB, medžio ar panašiomis medžiagomis. Su pridedamais grąžtais negalima graviruoti kieto metalo, nefrito ar kitų kietų medžiagų.

Gamintojas ir apžvalgininkas tvirtina, kad su „CNC3018 PRO“ graviravimo staklėmis galima graviruoti ant įvairių medžiagų ir tą daryti yra labai patogu.

Staklės jungiamos į 220V tinklą, dirba su Windows įrenginiais, variklis užtikrina 8000 aps./min, suklio griebtuvas: ER11, pridedami grąžtai: antgalis 0,1 mm, 20 laipsnių, skersmuo 3,175 mm (yra 10 vnt.), ir t.t.

Visas išsamias specifikacijas rasite TomTop parduotuvėje prie „CNC3018 PRO“ graviravimo staklių pasiūlymo.

„CNC3018 PRO“ yra labai įdomios graviravimo staklės. Platus funkcionalumas ir puiki kaina. Ir apžvalgininkai apie jas atsiliepia labai teigiamai.

Štai šioje apžvalgoje galite sužinoti daug naudingos informacijos ir pamatyti, kaip įrenginys dirba praktiškai. Apžvalga italų kalba, bet galima įsijungti subtitrus ir tiesioginį vertimą į lietuvių kalbą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)