Už rekordiškai žemas kainas puikiai apžvalgininkų vertinami „Xiaomi Viomi V3“ robotai ir konkurentams į kailį duodantys „Xiaomi Viomi A9“ belaidžiai siurbliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-11-27 16:31
Aš nesuprantu tik vieno vienintelio dalyko, ar pas kiekvieną namuose jau yra, ar dar nėra po 5 balaidžius ir po 4 robotus dulkių siurblius, kad juos bando prakišti kaip karštas bandeles? Dėja už visai ne bandelių kainą? Visokie elektronikos kompiuterizuoti nišiniai produktai 2-10 kartų sudėtingesni ir reikalingi 1 žmogui iš 10000, nėra brangesni už tuos siurblius. Kas čia negerai su jais jie jau turėtu kainuoti po 30-50€ ir mažiau, vien tik pagal tokią pasiūlą jau turėjo aklinai užmušti rinką tuo šlamštu ir paskelbti vienas kitam kainų karą.
conjurer 2021-11-27 17:11
Atsisžvelgiant į tai, kiek reikia priežiūros tiek paprastam tiek autonominiam siurbliui (maišelių keitimas, elektra ir visa kita), asmeniškai vos ilgiau užtrunku su paprastu siurbliu. Negyvenu rūmuose, kur šimtus kvadratų reikia prasiurbti. Kažkaip galvojau tuos siurblius perka kačių turėtojai, kad jų gyvūnai turėtų su kuo kariauti.