[Žinios trumpai] „Niekas nekreipė dėmesio į idiotišką Putino dekretą“ - skelbiama stulbinama situacija, kas nutiko su Rusijos nafta  ()

Rusijos naftos kainų lubos veikia efektyviai, nepaisant gruodžio pabaigoje priimto V. Putino dekreto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos naftos kaina įvedus Europos naftos embargą ir viršutines kainų lubas toliau krenta ir lieka prie 48,9 USD už barelį. Esant dabartinėms sąlygoms, nė vienas iš didžiausių pirkėjų nenori už ją mokėti daugiau nei 60 dolerių, net jei ji atgabenta kontrabanda iš Rusijos Federacijos.

Apie tai rašo žinomas Rusijos ekonomikos analitikas, naftos ir dujų rinkos specialistas Michailas Krutichinas.

 

Savo „Facebook" puslapyje jis rodė realias Rusijos naftos kainas metų pradžioje. „Taip dabar kotiruojama rusiška nafta. Įtariu, kad niekas nenori už ją mokėti daugiau nei 60 USD. Priemonės, kurių ėmėsi Vakarai dėl Rusijos naftos, buvo puikiai įgyvendintos ir veikia, o Kremliaus atsakomieji veiksmai situacijai jokios įtakos neturėjo.

Rusijos naftos kainų lubos veikia. Niekas nesirūpino dėl grėsmingo (ir idiotiško) V. Putino dekreto. Niekas nenori permokėti už toksišką produktą", - sakė jis. V. Putino dekretu dėl atsakomųjų priemonių, nukreiptų prieš Rusijos naftos kainų lubų mechanizmą, buvo uždrausta tiekti rusišką naftą ir naftos produktus į šalis, jei sutartyse numatytas viršutinės kainos mechanizmo naudojimas. Ekspertai pažymėjo, kad V. Putino dekretas buvo ne kas kita, kaip Rusijos propagandos viešųjų ryšių triukas ir neturėjo realios galios.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)

Komentarai ()

Susijusios žymos: