„Jie apgavo Putiną. Ten anglis. 1000 eurų už MWh“ (Video)  ()

Putinas buvo apgautas ir išjuoktas viso pasaulio. Net Šoigu neleido sau to padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 5 dieną Vladimiras Putinas susitiko su „Inter RAO“ valdybos pirmininku Borisu Kovalčiuku, kuris viešai apgavo Rusijos Federacijos prezidentą.

Per susitikimą su Kovalčiuku paaiškėjo, kad Vakarai ne tik grįžo prie elektros energijos gamybos iš anglies, bet ir neva ją parduoda gyventojams po 1000 eurų už megavatvalandę.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Anglies gamybos dalis daugelyje šalių kelis kartus viršijo anglies gamybos dalį Rusijoje, nors kolegos teigė siekiantys ekologiškos ekonomikos ir kovojantys su CO₂ emisija, o kainos siekia 1000 eurų už megavatvalandę, Rusijoje tai yra 25-26 eurai. Taip atsitiko ir tebevyksta“, – sakė pareigūnas.

Kovalčiuko teigimu, Rusijos Federacijos kaimynėje Suomijoje prieš kelias savaites dėl energijos trūkumo kaina vėl siekė 900 eurų už megavatvalandę.

Visos Europos energijos biržos, vienijančios 13 rinkų Europoje, svetainėje kiekvienas gali sužinoti dabartinę elektros kainą Europoje. Vasario 5 d. Kovalčiuko paskelbtų tarifų nėra nė vienoje Europos šalyje.

 

 

Putinas buvo apgautas ir išjuoktas viso pasaulio. Jis tik dar kartą patvirtino savo nesugebėjimą savarankiškai patikrinti informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: