Tai buvo pats sudėtingiausias ir didžiausias statybų projektas Lietuvos teritorijoje: įdomiausi faktai, kaip buvo statoma Ignalinos atominė elektrinė, koks pragaras virė aplink (Video)  ()

Ignalinos atominės elektrinės statybos buvo pats sudėtingiausias ir didžiausias statybų projektas mūsų Lietuvos teritorijoje. Pačiame elektrinės ir Visagino miesto statybos įkarštyje dirbo divizija – daugiau kaip 12 tūkst. karių. Mokslo populiarinimo TV laida „Mokslo sriuba“ kviečia iš arčiau susipažinti su šiuo įspūdingu projektu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-31 Tai buvo pats sudėtingiausias ir didžiausias statybų projektas Lietuvos teritorijoje: įdomiausi faktai, kaip buvo statoma Ignalinos atominė elektrinė, koks pragaras virė aplink (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kodėl filmuojant šiame objekte reikia „aprengti“ kameros stovą ir kaip elektrinės skalbykloje kasdien atsiranda dešimtys kilogramų kojinių?

Ką apie atominės elektrinės atsiradimo aplinkybes pasakojo a. a. A. M. Brazauskas? Kokiomis sąlygomis darbininkai statė jėgainę?

Jūsų laukia stulbinantys faktai iš energetikos giganto, pasivaikščiojimai elektrinėje ir įspūdingi istoriniai kadrai“, – sudomina „Mokslo sriubos“ virėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslo sriuba
Mokslo sriuba
(15)
(7)
(8)

Komentarai ()