Vilniuje vyks išskirtinis renginys programuotojams - jame galite sudalyvauti ir Jūs  ()

„Godel“ komanda informuoja apie pirmąjį renginį, skirtą technologijų ir programavimo specialistams. Svečiai bus detaliai supažindinti su „Java“ niuansais ir problemomis, galės užduoti klausimus ir gauti išsamius atsakymus iš „Godel“ ekspertų, susipažinti vieni su kitais, pabendrauti ir rasti bendraminčių naujiems projektams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio metu išgirsite trijų „Godel“ ekspertų pranešimus: Maciej Kraskiewicz, Ivan Varabiou ir Ihar Novik paaiškins visus Java niuansus, ekspertai pasidalins savo asmenine patirtimi ir atsakys į susirinkusiems rūpimus klausimus.

Galite iš anksto apgalvoti klausimus, kuriuos norėtumėte užduoti: kiekvienas pranešėjas išsirinks įdomiausią ir įteiks autoriui dovaną.

Po oficialios dalies taip pat bus vakarienė ir vyks intelektualios pramogos.

  • Renginys vyks: 2022, gruodžio 7 d.
  • Laikas: 17:20 val.
  • Vieta: Vilnius, Hilton Garden Inn, Gedimino pr. 44B
  • Dalyvavimas: nemokamas
  • Užsiregistruoti į Winter Cup of Java renginį galite paspaudę šią nuorodą

Kas yra „Godel Technologies“?

„Godel Technologies“ yra programinės įrangos tiekimo partneris, dirbantis su JK įmonėmis. Įkurta 2002 m., „Godel“ bendradarbiauja su įdomiausiais JK prekių ženklais, kad įgyvendintų jų technologijų planus. Klientai renkasi „Godel“ dėl kompanijos patirties, profesionalumo, skaidrumo ir komandinio darbo.

 

„Godel“ būstinė yra Mančesteryje (JK). Programinių sprendimų kūrėjų centai yra Lietuvoje, Lenkijoje, Bulgarijoje, JAE. Iš viso kompanijoje dirba daugiau nei 1 800 darbuotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()