Pristatytas naujas išmanusis laikrodis „Watch GT 4“: pagrindinis dėmesys sveikatos stebėjimui ir dizainui  ()

„Huawei“ pristatė savo naujausią išmanųjį laikrodį. „Huawei Watch GT 4“ rinkoje išsiskiria ilgu baterijos veikimu, mokslo paremtu sporto treneriu, atnaujintu 24/7 sveikatos valdymu ir dizaino sprendimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Naujausias išmanusis laikrodis „Watch GT 4“ savyje sujungia geriausias šios serijos praktikas, todėl daug dėmesio skirta ne tik atspariai, bet ir stilingai įrenginio išorei. Taip pat nuosekliai tobulinti ir kiti laikrodžių aspektai: 24/7 sveikatos valdymo funkcijos, moksliniais tyrimais paremtos sportinės programos ir suderinamumas su kitais įrenginiais. Tai yra išmanusis laikrodis, kuriame siekta atrasti balansą tarp funkcijų gausos ir stilingos išorės“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

Sveikata ir sportas

„Laikrodis nustebins savo naujais sporto šakų režimais, tarp kurių – futbolas, krepšinis ir padelis. „Watch GT 4“ pasitarnaus ir kitoms treniruotėms – ėjimui, bėgimui, važiavimui dviračiu ar plaukimui. Laikrodis padės stebėti sportinius rezultatus, o bėgimo metu galima naudotis ir balso patarimais“, – sako U. Eidžiūnaitė.

Ekspertės teigimu visų aktyvaus gyvenimo būdo rezultatų stebėjimą papildo ir sveikatos rodmenų sekimas, kuris „Watch GT 4“ praplėstas įvairiomis galimybėmis: naująja „Huawei TruSeen 5.5+“ sistema, kuri tiksliai stebi širdies ritmą, SpO2, miegą ir stresą. Aktyvaus laisvalaikio metu ši sistema balso ar vibruojančiais priminimais informuos, kai pulsas nukryps nuo tikslinės zonos. Širdies ritmo monitorius veiks net esant šaltam orui. Šalia to skiriamas dėmesys ir moterų sveikatos stebėjimui: algoritmų ir aukšto lygio fiziologinių duomenų dėka laikrodis pateiks apytikslį mėnesinių, ovuliacijos ir vaisingo laiko įvertinimą.

Dvigubo veikimo baterija

Pasak U. Eidžiūnaitės, abu „Watch GT 4“ modeliai siūlo ilgą laikrodžio baterijos veikimą nepriklausomai nuo vartotojo naudojimosi įpročių.

„Įprastomis naudojimosi sąlygomis „Watch GT 4“ 41 mm dydžio modelis veiks iki 4 dienų, o maksimalus baterijos veikimo laikas siekia 7 dienas. Tuo metu 46 mm dydžio modelis įprastomis naudojimosi sąlygomis veiks iki 8 dienų, o maksimalus baterijos veikimo laikas siekia net 14 dienų. Svarbu tai, kad šiandien nebereikia taupyti įrenginio baterijos ar apsiriboti vien būtiniausiomis funkcijomis – net ir stebint sveikatą, sportuojant ar naudojant kitas laikrodžio funkcijas pilnai įkrauta baterija tarnaus beveik savaitę ar net ilgiau“, – pasakoja U. Eidžiūnaitė.

Dar didesnis ekranas

 

Kaip teigia ekspertė, vieni svarbiausių kriterijų kalbant apie išmaniuosius laikrodžius – jų svoris bei ekrano dydis ir jo raiška.

„Laikrodžių gamintojai kasmet skiria daug dėmesio ir pastangų tam, kad padidintų savo įrenginių ekranus, bet tuo pat metu išlaikytų ir patvarų bei stilingą dizainą. „Watch GT 4“ pasižymi 466x466 raiškos ekranu su 326 PPI. Dėl erdvios lengvos formos ir 13 proc. didesnio ekrano ir korpuso santykio, laikrodis išsiskiria 1,43 colio AMOLED ekranu, kurį juosia tik plonas rėmelis. Apytikriai, neskaitant dirželio, „Watch GT 4“ 46 mm modelis sveria 48 g, o 41 mm modelis – vos 37 g, todėl neapsunkins riešo ir bus malonus nešioti“, – pažymi U. Eidžiūnaitė.

Madingi akcentai

 

„Unikalus aštuonkampis dizainas – ryškiausiais „Watch GT 4” 46 mm modelio akcentas. O „GT 4“ 41 mm modelis išsiskiria auksiniu žiediniu rėmeliu. „Watch GT 4” išmanieji laikrodžių korpusai pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, o šį korpusą gali papildyti individualizuoti dirželiai: nerūdijančio plieno, milanietiškas, odinis, kompozito ar fluoroelastomero. Šiuos derinius papildo ir skaitmeninė „Watch GT 4“ pusė, nes laikrodis pristatomas su plačiu ciferblatų pasirinkimu: galima rinktis iš daugiau nei 25 tūkst. dizainų“, – išskiria U. Eidžiūnaitė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()