Garmin pristato aukščiausios klasės quatix 7 Pro jūrinį išmanųjį laikrodį (Video)  ()

Garmin, novatoriškiausias ir žinomiausias jūrinės elektronikos gamintojas pasaulyje, šiandien paskelbė apie quatix 7 Pro – naujos kartos didelio našumo išmanųjį laikrodį, pritaikytą jūriniam gyvenimui. Jame, specialiai sukurtame gyvenimui vandenyje ir aprūpintame dėvimomis technologijomis, skirtomis kasdienei fizinei būklei, sveikatingumui ir patogumui, yra nuostabus 1,3 colio AMOLED ekranas su aukščiausios kokybės, įbrėžimams atspariu safyro stikleliu. Tyrinėkite ilgiau, nes išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki 16 dienų, o su integruotu LED žibintuvėliu su kintamo intensyvumo ir stroboskopo režimais galėsite pratęsti nuotykius sutemus. Be to, quatix 7 Pro yra dvi naujos programėlės – Trolling Motor Remote ir Fish Forecast, kurios praturtina jūrininkų, laivavedžių ir žvejų gyvenimą ant vandens.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūsų naujasis quatix 7 Pro sukurtas atsižvelgiant į jūrinį gyvenimo būdą. Su šiomis naujomis, novatoriškomis funkcijomis, specialiai sukurtomis jūrininkams, jūreiviams ir žvejams, quatix 7 Pro gali padaryti dieną ant vandens dar malonesnę. Be to, tai suteiks stiliaus ir įmantrumo ir jūsų gyvenimui krante.“ Dan Bartel, Garmin pasaulinių pardavimų vartotojams viceprezidentas.

Aukščiausios klasės dizainas

quatix 7 Pro yra pakankamai tvirtas, kad atlaikytų atšiaurią jūrinę aplinką, tačiau pakankamai įmantrus, kad jį būtų galima dėvėti vakarienei su draugais, turi įbrėžimams atsparų safyro stiklelį, titano rėmelį su deimantine anglies danga, metalinę mygtukų apsaugą, greito atlaisvinimo juosteles ir metalines ąseles. Be to, išmaniojo laikrodžio naudotojai gali naudotis įprastais mygtukais sudėtingoje jūrinėje aplinkoje arba jutiklinio ekrano sąsaja, kad greitai pasiektų visas laikrodžio funkcijas.

Patogiam apšvietimui quatix 7 Pro yra ryškus LED žibintuvėlis su kintamo intensyvumo ir stroboskopiniais režimais, įskaitant raudonos šviesos režimą, kuris padeda išsaugoti naktinį matymą nusileidus saulei. Laikrodžio korpusas taip pat pagamintas iš perdirbto vandenynų plastiko.

Valdykite savo jūrų ekosistemą

Dėl integruotų programėlių, sukurtų nuotykiams vandenyje, quatix 7 Pro yra geriausias išmanusis laikrodis, skirtas kapitonui už vairo. Išmaniajame laikrodyje yra ne tik iš anksto įkeltos valčių programėlės ir veiklos, bet ir nauja Trolling Motor Remote programėlė, kuri suteikia žvejams galimybę valdyti Force valčių variklius iš bet kurios valtyje esančios vietos, greitai ir lengvai nuo riešo. Ši nauja funkcija leidžia kapitonams peržiūrėti variklio būseną ir gauti perspėjimus apie elektrinį variklį, kai jis yra prie jo prijungtas. Be to, quatix 7 Pro suteikia jūrininkams patogią nuotolinio valdymo prieigą prie suderinamų Garmin echolotų, autopilotų, Fusion® garso sistemų ir kitų įrenginių tiesiai nuo riešo.

Žvejai taip pat galės naudotis programėle Fish Forecast, kuri seka Saulės ir Mėnulio judėjimą dienos metu ir praneša, kokiu metu žuvys bus aktyviausios, bei parenka geriausią laiką žvejybai. Laikrodyje taip pat yra atnaujintos jūrinės programėlės ir veiklos, kuriomis galima sekti plaukiojimo duomenis ir gauti įspėjimus, padedančius pagerinti informuotumą apie situaciją keliaujant ant vandens.

Lengvai naršykite

 

Dėl pažangių navigacijos jutiklių, daugiajuostės GPS ir SatIQÔ technologijos quatix 7 Pro užtikrina puikų padėties nustatymo tikslumą sudėtingoje aplinkoje ir kartu pagerina akumuliatoriaus veikimo laiką. Jame iš anksto įdiegti  TopoActive žemėlapiai, kad būtų galima stebėti žvalgymą sausumoje, taip pat galima naudoti papildomus žemėlapius, įskaitant išsamius BlueChart® g3 pakrančių žemėlapius ir orų žemėlapių perdangas, todėl jūrininkai gali užtikrintai orientuotis kelionėje spalvingame ekrane, kurį lengva skaityti net ryškioje saulės šviesoje.

Funkcionalumas jūroje ir krante

Į quatix 7 Pro ne tik iš anksto įrašytos programėlės ir veiklos rūšys, pavyzdžiui, buriavimo lenktynės, srautinių banglenčių sportas, vandens slidinėjimas ir kt., bet ir daugiau nei 30 veiklos profilių, įskaitant bėgimą, žygius, golfą ir kt., leidžiančių naudotojams stebėti, kaip jie juda. Aukščiausios klasės kūno rengybos funkcijos, tokios kaip VO2 max, ištvermės rezultatas ir kalnų įveikimo rezultatas, gali padėti naudotojams palaikyti gerą fizinę formą, o sveikatingumo įžvalgos, tokios kaip pažangi miego stebėsena ir Pulse Ox, gali padėti naudotojams geriau pažinti savo kūną.

 

Kaip ir daugelyje Garmin išmaniųjų laikrodžių, quatix 7 Pro yra daug prijungtų funkcijų, pavyzdžiui, išmanieji pranešimai, muzikos talpykla, kad galėtumėte klausytis be telefono, Garmin PayÔ  bekontakčius mokėjimus ir kt.

Dabar prieinama quatix 7 Pro siūloma mažmeninė kaina yra 999,99 EUR. Sužinokite daugiau apie visą Garmin jūrinės elektronikos liniją apsilankę svetainėje garmin.com/marine.

Sukurti viduje gyvenimui lauke Garmin produktai iš esmės pakeitė viso pasaulio žvejų, jūrininkų, jūreivių ir valčių entuziastų gyvenimą. Įsipareigojusi kurti novatoriškiausią, kokybiškiausią ir lengviausiai naudojamą jūrinę elektroniką, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra galimybė kurti naujoves ir įveikti vakarykštę dieną. Nacionalinė jūrų elektronikos asociacija (NMEA) devintus metus iš eilės Garmin pripažino metų gamintoju. Kiti Garmin jūriniai prekių ženklai yra Navionics® ir JL Audio®.

 

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimus. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama žiniasklaidai skirtoje Garmin interneto svetainės dalyje: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()