3 100 000 000 JAV dolerių. 10 000 000 vienetų per metus. „Samsung Display“ kuria 8 kartos OLED  ()

„Samsung Display“ yra arti to, kad pradėtų gaminti aštuntosios kartos OLED ekranus, rašo šaltinis SamMobile.com, remdamasis publikacijomis Pietų Korėjos žiniasklaidoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš vietos šaltinių pranešė, kad „Samsung“ pasirašė sutartį su bendrovėmis, kurios, naudodamos atitinkamą įrangą, pastatys vakuumines kameras aštuntosios kartos OLED ekranams gaminti.

Pasak „The Elec“, kitą mėnesį „Samsung Display“ įdiegs pirmąjį aštuntosios kartos OLED ekranų gaminimo įrenginį, kurį sukūrė Japonijos bendrovė „Canon Tokki Corporation“.

Šiuo metu „Samsung Display“ gamyklose naudojami „Hiruja“, „ICD“, „Wonik IPS“ ir „Pine Solutions“ gaminiai.

Aštuntosios kartos OLED ekranų gamybos linijos paleidimas numatytas kitą mėnesį.

Pranešama, kad pirmosios naujųjų OLED ekranų, skirtų nešiojamiesiems ir planšetiniams kompiuteriams, partijos bus tiekiamos bendrovėms „HP“ ir „Dell“.

Galiausiai „Samsung“ ketina naudoti naująją gamybos liniją OLED skydeliams, skirtiems būsimiems „Apple iPad“ ir „MacBook“ modeliams, gaminti.

Anksčiau buvo pranešta, kad „Samsung“ iš pradžių tieks „Apple“ aštuntosios kartos OLED plokštes, kurios iki 2024 m. pabaigos bus montuojamos „iPad“ planšetiniuose kompiuteriuose.

 

Kuris tiekimo variantas bus pasirinktas, žino tik „Samsung“.

Praėjusiais metais buvo paskelbta, kad „Samsung Display“ iki 2026 m. investuos 4,1 trilijono vonų (apie 3,1 mlrd. JAV dolerių) į gamybos plėtrą, kad pasiektų aštuntosios kartos OLED ekranų gamybos pajėgumus – iki 10 mln. vienetų per metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()