„Xiaomi“ tikrai patobulins viską: tik pažiūrėkite, ką padarė iš vaikiško paspirtuko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2017-07-11 13:10
"Paspirtukas sveria vos 12,5 Kg – tiek pat kiek kibiras vandens, dėl to jį yra lengva pernešti ar kur nors užkelti." Ne "vos". Duokit kibirą vandens praeiviui gatvėje ir liepkit nunešti šimtą metrų. Nepasirodys taip "lengva" ir "patogu". Bet čia aš kabinuosi grynai prie žodžių, o ne to, kiek sveria paspirtukas.
FtBall 2017-07-11 16:12
Turiu aš tokį - visai patogu. Geriausia yra tai, kad ganėtinai lengvai į ofisą užsinešu - nereikia ieškot, kur prirakint(lyginant su dviračiu), ir daug greičiau pasiekiu darbą - 5km per 13min, kai su viešuoju - 40 minučių, su auto - 30min.
Arthuras 2017-07-11 20:49
Teko išmėgint šitą ir Airwheel Z5. Lyginant abu, tai šitas pasirodė gana nerangus - nesinori su juo staigius, statesnius posūkius "imt". O ir galios (ne greičio) sunkesniam asmeniui mažoka - į ilgesnį kalniuką gali ir neįtraukt. Važiavimas gana kietas, vairas gana siauras (dėl to jautrokas). Surinkimas tikrai labai neblogas. Kalbant apie Z5 - surinkimas gerokai prastesnis, galios daugiau, manevringesnis, galu varomas. Gerokai minkštesnis, ne taip purto, patogesnė stovėsena. Bendrai, tai neblogos transporto priemonės. Tik nelabai dar yra tiekėjų, su aptarnavimu gana neaišku, sunkūs tie paspirtukai (ir tikrai ne tik dėl baterijos).