Oficialiai pristatyta „Xiaomi Mi Band 3“: žada, kad bus pigi ir su keliomis naujomis funkcijomis (Video)  ()

Apie naują išmaniąją apyrankę „Xiaomi“ kalbėjo jau nuo 2018 metų pradžios, ir pagaliau „Mi Band 3“ pristatyta oficialiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po didžiulės „Mi Band 2“ sėkmės kompanija siūlo dar vieną įrenginį už itin priimtiną kainą. Nors ši apyrankė, kaip pranešama, kainuos šiek tiek daugiau nei „Mi Band 2“, tačiau savyje ji turės Bluetooth 4.2 ir veiks tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema („Mi Band 2“ veikė tik su „Android“ įrenginiais). Kaip teigiama, „Mi Band 3“ turės 110 mAh bateriją, kuri turėtų atlaikyti 20 dienų naudojimo vienu įkrovimu.

Nors tai nebus brangus fizinio aktyvumo sekiklis, tačiau savyje jis turės porą naujų funkcijų: širdies ritmo sekiklis, sekantis dūžius per minutę visą dieną, ir pedometras, kuris rodo pasiekimus apyrankės ekrane realiu laiku. Kaip ir galima tikėtis, GPS funkcijos už tokią kainą galime nesitikėti.

Taip pat turėtų būti „Mi Band 3“ versija su NFC funkcija, leidžiančia atlikti atsiskaitymus, tik neaišku, ar kompanija ketina siūlyti šią versiją pasaulinėms rinkoms.

Apyrankė turės 0,78 colio OLED 128 x 80 pikselių ekraną, bus atspari vandeniui. „Mi Band 3“ svers tik 20 g ir originaliai bus galima rinktis iš juodos, oranžinės ir mėlynos spalvos apyrankių.

Kinijoje „Mi Band 3“ bus galima įsigyti nuo birželio 5 d., o užsienio pirkėjams jau priimamo rezervacijos, tačiau pačios apyrankės dar teks palaukti. Tiesa, rezervuotis šiuo metu nepatariame - be nuolaidų, jos kaina yra didoka. O apie oficialią prekybos pradžią su tradicinėmis anonso nuolaidomis būtinai parašysime. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Egliosha
(10)
(7)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: