„Čia yra tas Xiaomi daiktas, kai dar kartą sakai - WOW: kuo daugiau naudoju, tuo labiau patinka“. Už puikią vienas populiariausių belaidžių siurblių (Video, „Dreame V9P“)  ()

Puiki kaina

Iš Lenkijos sandėlio

Ypatingai populiarus

Pirkėjų ir apžvalgininkų itin giriamas

400W, 120AW, 20kPa

5 lygių filtracija su HEPA

vienu įkrovimu iki 60 min.

labai daug įvairių priedų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Dreame V9P“ belaidis siurblys

349,99€ -177,70€ 349,99€

172,29€

Imu!

iš Lenkijos

51%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Cafago šiuo metu iš Lenkijos išparduoda vienus populiariausių belaidžių dulkių siurblių - „Dreame V9P“. Tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad jų kiekis yra ribotas, tad paskubėkite, kol dar šių siurblių yra.

„Dreame V9P“ yra 2019 metų vasaros pabaigoje pristatytas belaidis dulkių siurblys, kuris labai greitai tapo pačiu perkamiausiu.

Nors atrodytų, kad tai jau kiek senstelėjęs modelis, bet jis iki šiol yra itin mėgiamas pirkėjų bei apžvalgininkų. O ir kainos-kokybės santykis tiesiog fantastiškas.

„Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20000Pa siurbimas, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kaina, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: