„Ši kolonėlė mane žiauriai nustebino - tokios kokybės tikrai nesitikėjau: palyginau su JBL Xtreme 1, tai BlitzWolf laimi į vienus vartus!“ (Video, „BlitzWolf BW-WA3“ atsiliepimai)  (4)

Labai geros kainos ir kokybės

Iš Čekijos

Galioja iki 2022-11-07

Ypatingai populiarios, perkamos ir gerai vertinamos

Pilnai pritaikytos kelionėms gamtoje

Svarbiausios jungtys, įkrauna telefonus ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzWolf BW-WA3“ 100W belaidė Bluetooth kolonėlė

190,86€ -110,50€ 190,86€

80,36€

Imu!

iš Čekijos

58%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „BlitzWolf BW-WA3“ belaidė garso kolonėlė šiuo metu parduodama už ypatingai gerą kainą.

Ir tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą yra greitas ir saugus - sutvarkyti visi mokesčiai.

Taip pat verta pažymėti, kad „BlitzWolf BW-WA3“ yra ypatingai populiarios kolonėlės tarp apžvalgininkų ir pirkėjų.

Jas jau įsigijo tūkstančiai žmonių, turime beveik 1000 atsiliepimų ir stulbinamai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Štai pora geriausiai bendras nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

Ši kolonėlė mane žiauriai nustebino - tokios kokybės tikrai nesitikėjau. Puikiausias garsas, jo labai daug, 3 REALIAI naudingi EQ (ekvalaizerio) režimai: 1 - sumažina žemus tonus, dominuoja aukšti; 2 - smagiausias garsas, puikus balansas, jokio iškraipymo; 3 - visas dėmesys žemiems, slopinami aukšti tonai. Garso čia labai daug, dėka 4 garsiakalbių ir 2 subwoofer'ių. USB-C įkrovimas. TF kotelės, USB atmintuko ir Bluetooth palaikymas, bei AUX jungtis. Sveria apie 1.5 kg. Pagaminta iš labai kokybiškų medžiagų, tvirta, atspari vandeniui, man labai simpatiško dizaino ir tos RGB šviesos atrodo šauniai. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

JBL Xtreme 1 ir BlitzWolf BW-WA3 palyginimas. Kaip galite matyti mano pateiktose nuotraukose, JBL yra kur kas didesnė. Tačiau garso kokybė yra kone identiška. BlitzWolf netgi geresni žemi tonai ir yra šaunūs šviesos efektai. Kainos atžvilgiu čia išvis į vienus vartus laimi BlitzWolf. Tad viską įvertinus, rekomenduoju rinktis BlitzWolf BW-WA3: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Tad pirkėjai yra ypatingai patenkint šiomis „BlitzWolf BW-WA3“ garso kolonėlėmis.

100W galia už tokią kainą yra ypatingai puikus pasiūlymas. Ir kaip matyti iš atsiliepimų, „BlitzWolf BW-WA3“ kolonėlės realiai suteikia puikią garso kokybę.

Labai šaunus dalykas, kad „BlitzWolf BW-WA3“ yra atspari vandeniui ir ją galima drąsiai naudoti lauko sąlygomis. Iš tikrųjų būtent mėgstantiems keliauti ir leisti laiką gamtoje ji ir yra skirta.

Su visomis reikalingomis jungtimis ir 5000mAh talpos baterija, dėka kurios muzika bus galima mėgautis daugybę valandų (bent 12 val., priklauso nuo garso lygio) bei įkrauti kitus įrenginius, kaip išmanųjį telefoną. Labai puiki savybė bekeliaujant gamtoje.

Metalo korpusas su PC elementais, 240 x 91 x 82 mm dydžio ir reguliuojamos RGB šviesos. 

Puikaus dizaino, išvaizdos ir pagaminimo kokybės belaidė garso kolonėlė.

Beje, verta pažymėti, kad jos palaiko balso asistentus, per jas galima kalbėtis su paskambinusiais (yra mikrofonai), bei šias „BlitzWolf BW-WA3“ kolonėles galima suporuoti tarpusavyje ir taip turėti dar daugiau garso. Puiki kolonėlė.

Štai dar keletas „BlitzWolf BW-WA3“ apžvalgų, kurių autoriai šioms kolonėlėms žeria komplimentus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: