„Geekmaxi 5th Anniversay“ išpardavimas prasidėjo! Gimtadienio pasiūlymai už fantastiškas kainas - super ribotas kiekis (Kuponai, Video)  ()

„Geekmaxi 5th Anniversay“ išpardavimas

Tęsis iki 2022-10-23

Specialūs pasiūlymai su kuponais

1) „Tronsmart T7“ - technologijos.lt išbandyta ir rekomenduojama 30W belaidė kolonėlė

2) „Xiaomi Jimmy BX7 Pro“ - net 750W galios patalynės erkučių siurblys

3) „ROIDMI EVA“ - pažangiausias ir funkcionaliausias robotas, kokį tik gamintojas yra pristatęs

4) „ATOMSTACK S10 Pro“ - lazerinis graviruoklis


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-17 „Geekmaxi 5th Anniversay“ išpardavimas prasidėjo! Gimtadienio pasiūlymai už fantastiškas kainas - super ribotas kiekis (Kuponai, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad el. parduotuvė jau švenčia savo 5-erių metų gimtadienį!

Ir šia išskirtine proga pirkėjams paruošė stulbinamai gerų pasiūlymų.

„5th Anniversay Sale“ - tai yra visą spalio mėnesį truksiančio išpardavimo pagrindinis etapas, kuris tęsis iki 2022-10-23.

Šio etapo metu galite drąsiai panaudoti anksčiau laimėtus nuolaidų kuponus ir dar pigiau įsigyti norimų produktų, kuriems Geekmaxi ir taip taiko iki 70% nuolaidas.

Tuo pačiu būtinai atkreipkite dėmesį į Bestselling produktų sąrašą. Jame pateikiami perkamiausi produktai už geriausias kainas - sąrašas atsinaujina kas 2 dienas ir už tokias kainas prekių kiekis labai ribotas, tad nedelskite!

Geekmaxi taip pat jau paruošė specialių pirmųjų pasiūlymų mūsų skaitytojams ir primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

„Tronsmart T7“ - technologijos.lt išbandyta ir rekomenduojama 30W belaidė kolonėlė

  • Dabar su siuntimu tik 45,99€
  • Panaudokite kuponą: SYJT8ISB
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Tronsmart T7“ yra naujausia kompanijos belaidė kolonėlė, kurią visai neseniai detaliai ištestavome ir už tokią kainą galime drąsiai rekomenduoti - mūsų išsamią apžvalgą galite paskaityti čia.

30W galios, 2 aukštų dažnių + 1 žemų dažnių garsiakalbiai. Garsas sklinda 360° kampu, patentuotas „SoundPulse“ techninis sprendimas, skirtingos LED šviesos: 4 režimai, galima išjungti, itin patogus garso valdymo ratukas, EQ 6 režimai, IPX7, Bluetooth 5.3, USB-C, TF/SD kortelės, 2000mAh baterija, Tronsmart APP su EQ režimais ir kitomis funkcijomis, galima tarpusavyje suporuoti 2 kolonėles, sveria 890gr., cilindrinės formos – labai lengva pasiimti su savimi į keliones ir t.t.

„Xiaomi Jimmy BX7 Pro“ - net 750W galios patalynės erkučių siurblys

  • Dabar su siuntimu tik 129,99€
  • Panaudokite kuponą: GzXVaDru
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

700W galia, 60℃ pakaitinimas, ultragarsas ir UV-C lempa (efektas siekia 99,9%), 16kPa siurbimo slėgis, patentuotas volelis, didelė (245mm) siurbimo anga greitam darbui, 3 darbo režimai, dvigubas ciklonas, specialūs erkučių/dulkių jutikliai - kai jų valomame paviršiuje yra daug, šviečia raudonai, o kai paviršius išvalytas, tada šviečia mėlynai, maitinamas iš elektros tinklo su 5 metrų ilgio kabeliu ir kt.

„ROIDMI EVA“ - pažangiausias ir funkcionaliausias robotas, kokį tik gamintojas yra pristatęs

  • Dabar su siuntimu tik 669€
  • Panaudokite kuponą: KQ8Apm8j
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Tai yra 5in1 tipo robotas, kuris: šluoja, siurbia ir plauna; automatiškai dulkes išsiurbia į atliekų surinkimo stotelę; pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina; slopina bakterijų ir pelėsių dauginimąsi ir kt. Naujausias ir pažangiausias kompanijos robotas.

Super plačiu funkcionalumu pasižymintis „ROIDMI EVA“ turi universalią namų bazę, kurioje yra du talpos bakai (3,6l švariam vandeniui, o kitas 4l atliekoms) ir 3 litrų talpos uždara talpa su dulkių maišeliu, kuriame sutelpa per 60 dienų surinktos atliekos.

Kai robotas baigs valyti namus, namų stotis automatiškai išplaus ir išdžiovins šluostes, bei ištuštins dulkių talpą.

Jame taip pat yra spalvotas informacinis LED ekranas, kuriame realiuoju laiku rodoma plovimo ir džiovinimo būsena, kad galėtumėte sužinoti, ką robotas daro.

Be to, galybė funkcijų palaikantis „ROIDMI EVA“ gali greitai išdžiovinti šluostes, pasitelkęs turbininį vėją, kad šluostės būtų sausos ir taip būtų išvengta nemalonių kvapų ir bakterijų.

„ROIDMI EVA“ pasižymi ir galingu plovimu bei siurbimu. Jis palaiko 5 namų valymo režimus: automatinis grindų plovimas ir šluosčių išsiplovimas po darbo; automatinis sausas siurbimas ir atliekų ištuštinimas į maišelį; siurbimas; siurbimas ir plovimas; plovimas.

Robotas turi dvi 4 colių dydžio HL šluostes, kurios yra 99,99% antibakterinės. Jos sukasi 180 kartų per minutę, spaudžiant grindis 12N slėgiu, kad imituotų gilų ir kruopštų trynimą rankomis.

Kalbant apie siurbimą, 3200PA siurbimo slėgis leis lengvai susidoroti su buitinėmis atliekomis, nesvarbu, ar tai smulkios dulkės, ar didesnės dalelės.

„ATOMSTACK S10 Pro“ - 10W lazerinis graviruoklis

  • Dabar su siuntimu tik 398€
  • Panaudokite kuponą: 5RnaUi6b
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

50W galia, fiksuotas lazeris - išėjimo galia 10-11W, speciali akių apsauga, metalo korpusas, didelė darbinė erdvė: 410*400mm, valdymo panelė - galima dirbti ir neprijungus prie PC, dirba su Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 OS ir LaserGRBL, LightBurn programomis.

Galios užtenka graviruoti medieną, bambuką, kartoną, plastiką, odą, PCB plokštę, metalą, nerūdijantį plieną, stiklą, keramiką, medvilninį audinį ir t.t.

pjauti galima iki 20mm mažo tankio medieną, 15mm akrilą, kartoną ir kitas medžiagas.

„ATOMSTACK S10 Pro“ surinkimas ir apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()