[Mega pasiūlymas!] Su kuponu beveik 3 kartus pigiau nei Lietuvoje „ILIFE V8 Plus“ robotas dulkių siurblys - paskutiniai vienetai (Video)  ()

Super gera kaina!

Specialus kuponas

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ILIFE V8 Plus“ robotas dulkių siurblys

235,99€ -165,72€ 235,99€

70,27€

Imu!

iš Europos

Kuponas: ILIFEV8PLUS

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

 

Svarbu: šiuo metu Geekbuying šiuos puikios kainos, funkcionalius ir praktiškus įrenginius parduoda iš Europos sandėlio, tad greitas bei nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Verta pažymėti ir tai, kad dabar „ILIFE V8 Plus“ robotai parduodami net iki 3 kartų pigiau nei Lietuvoje, tad kainų skirtumas milžiniškas.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pasiūla yra labai ribota - už tokią kainą parduodami paskutiniai robotų vienetai.

Kuo pasižymi „ILIFE V8 Plus“ robotai?

Tai yra super gerų kainų ir funkcionalumo įrenginiai.

Atkeliauja su gausia pakuote, kurioje yra viskas, ko reikia roboto darbui ir priežiūrai.

„ILIFE V8 Plus“ aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, kurio galia 22W, o siurbimo slėgis siekia iki 1000Pa.

Robotas puikiai tinka siurbti dulkes, šiukšles, trupinius, naminių gyvūnėlių plaukus bei kitas šiukšles. O įrengta itin didelė (750ml) šiukšlių talpykla surenka didelį kiekį šiukšlių, sumažindama šiukšliadėžės ištuštinimo dažnumą.

Super dalykas yra ir tai, kad toks pigus robotas palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik uždėti kitą 300ml talpą.

Dėka „I-Dropping“ technologijos, vandens padavimas yra preciziškai tiksliai kontroliuojamas ir galima rinktis iš trijų režimų.

Bendrai „ILIFE V8 Plus“ robotas palaiko 4 valymo režimus:

  • Sumanus suplanuotas
  • Klasikinis
  • Konkrečios vietos valymo
  • Kampų valymo

„ILIFE V8 Plus“ aprūpintas gausa jutiklių, tad jis išvengia kliūčių, nenukrenta nuo aukštų paviršių, pavyzdžiui, laiptų, ir po teritoriją keliauja naudodamas giroskopinę navigaciją.

Svarbu ir tai, kad pakuotėje yra elektros sienelė - specialus priedas, kurį belieka padėti prie sienos, prieš draudžiamą valyti zoną, ir taip robotas aplenks tą teritoriją.

„ILIFE V8 Plus“ lengvai įveikia kliūtis ir slenksčius, mažesnius nei 15 mm.

Robotas automatiškai pradeda valyti pagal iš anksto suplanuotą grafiką. Tą padarysite su ant roboto korpuso esančiais mygtukais. Pasirinkimus matysite LED ekranėlyje.

„ILIFE V8 Plus“ aprūpintas automatiškai įkraunama 2400mAh baterija. Vienu įkrovimu išvalo 120-150 m2 plotą. Kai baterija išsenka, robotas automatiškai grįžta į įkrovimo stotelę.

Apibendrinus, „ILIFE V8 Plus“ yra super kainos ir funkcionalumo robotas. Ir sausas, ir drėgnas valymas. Ilgaamžis japoniškas variklis, pakankama siurbimo galia baziniams valymo poreikiams, kelių lygių filtracija su HEPA filtru, talpi baterija, patogus valymas - skirtingi režimai ir tvarkaraščio sudarymas, visi reikiami jutikliai, kokybiška navigacija, o ir pats robotas kompaktiškas bei tik 7,6cm storio - vienas ploniausių rinkoje - tad sugebės išvalyti ten, kur kiti robotai nesugeba.

Paskubėkite pasinaudoti šia proga ir įsigyti „ILIFE V8 Plus“ robotą kelis kartus pigiau nei Lietuvoje. Už tokią kainą robotų kiekis labai ribotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: