[Vokietija!] Net 100€ pigiau nei Lietuvoje apžvalgininkų dievinamas robotas siurblys - „jis yra tobulas“ (Video, „LIECTROUX C30B“)  ()

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„LIECTROUX C30B“

335,99€ -204,50€ 335,99€

131,49€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu „LIECTROUX C30B“ robotai dulkių siurbliai parduodami už mažiausią kainą!

Lietuvoje toks modelis kainuoja virš nuo 230 eurų, tad sutaupysite net 100 eurų.

Į Lietuvą robotai pristatomi iš Vokietijos sandėlio - visi mokesčiai jau sutvarkyti ir nieko papildomai daryti ar mokėti nebereikės. Viskuo pasirūpina Cafago.

Kuo pasižymi „LIECTROUX C30B“?

Tai yra ypatingai populiarus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas robotas dulkių siurblys. Už tokią kainą jis siūlo itin platų funkcionalumą. Štai esminiai momentai:

  • bešepetėlinis japoniškas 28W variklis;
  • 5000Pa;
  • daugybė jutiklių, giroskopinė navigacija;
  • 2D žemėlapių piešimas;
  • sausas ir drėgnas valymas - atskiros talpos, atitinkamai 600ml ir 350ml;
  • 3 vandens padavimo ir atitinkamai plovimo režimai;
  • elektroninis vandens valdymas;
  • 2500mAh įkraunama baterija - vienu įkrovimu iki 100 min.;
  • balso asistentai;
  • valdymo pultelis;
  • APP;
  • įvairūs režimai - zigzagu juda, palei kambario kraštus, konkrečios vietos valymas ir t.t.

Ką apie „LIECTROUX C30B“ sako apžvalgininkai?

Youtube galite lengvai rasti daugybę šio roboto apžvalgų ir vertinimai yra patys geriausi. Štai vienos itin populiarios apžvalgos autoriaus bendras įvertinimas - jo apžvalgoje labai daug testų rezultatų:

„Prisipažinsiu, nesitikėjau, kad šis robotas dulkių siurblys bus toks protingas, taip gerai ir užtikrintai judės po kambarius bei juos kokybiškai išvalys.

Suprantu, kad LIECTROUX C30B nėra pigus daikčiukas (apžvalgininkas už jį mokėjo virš 180 eurų, dabar galite įsigyti už 131,49€ aut. past.), tačiau jis po kambarį juda labai sistemingai, o ne kaip koks aklas kačiukas, besitrankydamas į viską, kas tik yra aplinkui.

Juk ir patys šioje apžvalgoje matėte, kad LIECTROUX C30B išvalė visus kambarių kampelius. Neliko nei vienos neišvalytos vietos. Robotas labai atidžiai išvalo kambarių kampus ir gerai juda palei kambario sienas.

Taip pat atkreipiu dėmesį į aukščiausią valymo kokybę. Žinoma, jis iš pirmo karto nesusitvarko su ant grindų paskleistu maisto armagedonu, bet kalbant apie įprastas valymo sąlygas – tiek sauso, tiek drėgo valymo atvejais – viskas yra puiku.

Po to, kai grindis išvalo LIECTROUX C30B, jos yra labai švarios ir malonu po jas vaikščioti basomis. Mano žmona yra itin patenkinta LIECTROUX C30B darbo rezultatais.

Prie pliusų verta paminėti ir tai, kad LIECTROUX C30B dirba itin tyliai, piešia žemėlapius, daugybė daviklių, ekonomiškas ir kontroliuojamas vandens padavimas, patogus valdymas su pulteliu bei programėle, kokybiška įkrovimo stotelė ir roboto gebėjimas valymo metu ją apvažiuoti bei baigus darbą prie jos sugrįžti ir pačiam įkrauti bateriją.

Ar LIECTROUX C30B turi minusų? Mano manymu – ne. Gal jis ir galėtų būti dar pigesnis, bet apskritai – už tokią kainą tikrai nėra prie ko prikibti.

Ir tiems, kuriems yra įdomu pasižiūrėti kas gi slepiasi po LIECTROUX C30B korpusu – aš šį robotą išardžiau (27:29 min.).

Ir čia tikrai randame viską, ką gamintojas ir žada: 2500 mAh talpos bateriją, keletą varikliukų, skaitmeninį giroskopą, daugybę daviklių ir t.t.

LIECTROUX C30B labai kokybiškai pagamintas ir surinktas robotas dulkių siurblys. Esu įsitikinęs, kad jis man tarnaus labai ilgai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: