[Papildymas dar mažesne kaina!] Išbandėme aukščiausios klasės el. dviratį - net nėra ką lyginti su piguva: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas (Video, Foto, „DUOTTS C29“ apžvalga)  ()

„DUOTTS C29“ - iki 50km/h greitis, vienu įkrovimu ir 100km, super pagaminimo kokybė ir 750W galios žvėriukas. Išbandžiau tik šiais metais rinkoje pasirodžiusį el. dviratį ir esu labai maloniai nustebintas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„DUOTTS C29“ el. dviratis

1030,64€ -250,65€ 1030,64€

779,99€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: NNNCPC29

Galioja iki 2023-05-07

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

„DUOTTS C29“

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • itin greitas ir paprastas surinkimas
  • nepriekaištinga pagaminimo kokybė ir išvaizda
  • ryškus 4 LED’ų žibintas priekyje
  • didelis ir minkštas balnelis, puiku ilgoms kelionėms
  • pilnai metalo rėmas, sveria 26kg
  • atlaiko net iki 150kg apkrovas
  • balnelio aukštis reguliuojamas
  • labai kokybiški, pripučiami 29" * 2.1" ratai, pritaikyti off-road keliams
  • dvigubi mechaniniai diskiniai stabdžiai (160mm)
  • amortizuojanti ir užrakinama priekinė šakė
  • 750W bešepetėlinis galingas variklis: tylus, puikus įsibėgėjimas – iškart duoda visą galią, nuostabiai įveikia įkalnes, net iki 45°
  • 3 važiavimo būdai: vien žmogaus jėga, žmogaus jėga + elektros variklis, vien elektros variklis
  • 21 Shimano pavara, puikiai persijungia, kokybiški komponentai
  • išimama 48V 15Ah baterija: įkraunama per 4-5 val., CE, RoHS, FC ir kt. standartai, IP54, užrakinama
  • 5 pagalbiniai režimai, kai padeda variklis: nuo 18km/h iki 50km/h
  • yra Pėsčiųjų režimas – vien el. varikliu iki 5km/h greičiu
  • maksimalus greitis iki 50km/h – važiuojant vien elektra
  • vien elektra 50km
  • žmogaus jėga + elektros variklis 100km
  • ryškus LCD informacinis ekranas su pilnu mygtukiniu valdymu
  • telefono laikiklis su USB jungtimi įkrauti telefonams
  • IP54 reitingas, tinkamas naudoti nuo -20° iki +45°

Trūkumai:

  • dviratis nesulankstomas – čia vieniems trūkumas, kitiems kaip tik privalumas, kadangi vientisas rėmas yra aiškiai tvirčiau
  • nėra Kruizo režimo
  • plastikiniai purvasaugiai, nėra galinio žibinto, šoninių atšvaitų – viską galima įsigyti bet kurioje dviračių parduotuvėje ir prisisukti tokius priedus, kokių norisi

„DUOTTS C29“ pristatymas super greitas, el. dviratis net 220€ pigiau nei Lietuvoje

Vos tik su pardavėju suderinome visas detales, „DUOTTS C29“ iki namų durų atkeliavo vos per keletą dienų.

Dviratis į Kauną atkeliavo iš Lenkijos. DHL kurjeris į namus jį pristatė po 3 dienų.

Ir viskas supakuota labai tvarkingai, su daug paminkštinimų ir apsaugos. Detalės ir dviratis savo vietose. Jo surinkimui ir varžtų prisukimo patikrinimui įdėti raktai. Yra pompa ir išsami instrukcija anglų kalba.

Svarbu: šiuo metu šie puikūs „DUOTTS C29“ el. dviračiai parduodami bent 220€ pigiau nei Lietuvoje, tad sutaupymas didžiulis.

Geekbuying pasirūpina visais siuntimo ir deklaravimo klausimais, Jums nieko papildomai daryti ir mokėti nereikia.

Iškilus bet kokiems klausimams, visada galite parašyti laiškelį į Aptarnavimo centrą adresu: service@geekbuying.com Atsakymą gausite greičiau nei per 24 val. ir bus išspręstas bet koks klausimas.

Kaip surinkti „DUOTTS C29“ el. dviratį?

Gamintojas pateikia labai aiškią Video instrukciją, tad čia geriausia ją tiesiog pasižiūrėti ir viskas bus maksimaliai paprasta ir aišku:

„DUOTTS C29“ - puikus el. dviratis su įdomiausiomis savybėmis

Iškart verta pažymėti, kad tai yra naujausias kompanijos el. dviratis. Jis rinkoje pasirodė šių metų pradžioje.

Kompanija specializuoja el. dviračių ir el. paspirtukų segmente. Ir gamina aukščiausios klasės produktus. Jų pasiūloje piguvos nerasite. Atitinkamai už tai gauname ir kokybę, ką galiu patvirtinti savo kailiu išbandęs „DUOTTS C29“ el. dviratį.

Štai šiame Video galite greitai apžiūrėti, kaip gi jis atrodo iš arti:

Iškart noriu pažymėti, kad tai yra didelis dviratis. Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite labai gerai matyti jo išmatavimus.

„DUOTTS C29“ - didelis ir labai tvirtas el. dviratis

Dviratis yra su 29 colių ratais, itin tvirto aliuminio rėmo - labai gražios ir kokybiškos suvirinimo siūlės - atlaiko iki 150 kg apkrovas ir yra atsparus vandeniui bei dulkėms (IP54 reitingas).

Balnelio aukštis reguliuojamas ir yra sugraduotas - nuo minimalios iki maksimalios ribos. Žemiau nuotraukoje galite matyti ties kuria vieta nusistačiau sau patogiausią aukštį.

Konteksto vardan, esu apie 185 cm ūgio ir 83 kg svorio. Tad ant šio dviračio jaučiuosi puikiai. Vietos labai daug. Ir 100 proc. esu tikras, kad ir stambus vyras, virš 2 metrų ūgio, čia jausis puikiai.

Bet jei esate žemo ūgio, labai smulkaus sudėjimo, paauglys iki kokių 15 metų, tai tada „DUOTTS C29“ gali būti ir kiek per stambus.

Dviratis sveria apie 26 kg, kas vertinant bendrai, visus „DUOTTS C29“ niuansus, tai yra ganėtinai nedaug. Žinoma, užnešti jį į kokį 4-ą aukštą reikia jėgos :)

Tad pagaminimo kokybė „DUOTTS C29“ yra be priekaištų ir ant jo gali lipti ir stambiausias vyras

„DUOTTS C29“ - išimama ir super gera baterija

Kitas privalumas yra „DUOTTS C29“ baterija: pagaminta šių metų vasarį, 48V 15Ah talpos, su gausa įdiegtų apsaugų, atitinka CE, RoHS, FC ir kitus standartus, kas nėra taip jau dažna. Tad kokybė aukščiausio lygio.

Kas taip pat yra puiku, kad ši baterija yra išimama. Pakuotėje yra du raktai. Su jais užrakinama-atrakinama baterija. Taip niekas be jūsų tos baterijos nuo dviračio nenuims, o kai jos energija išseks, beliks bateriją atrakinti, nuimti ir prijungti įkrauti.

Ant pačios baterijos yra mygtukas ir indikatoriai, tad patogu pasitikrinti įkrovos lygį. Jis, žinoma, rodomas ir LCD ekrane.

Baterija taip pat atitinka IP54 reitingą, tad jai nebaisus ir užklupęs lietutis. Tą jau ir savo kailiu teko išbandyti. Ją galima naudoti nuo -20 iki +45 laipsnių temperatūroje, tad su dviračiu galite važinėti ištisus metus.

Pakuotėje yra kokybiškas 56.6V 2A įkroviklis, su šviesos indikatoriais. Įkrovimo metu jokio stipraus kaitimo ar garsų, viskas kokybiškai. Pilnai baterija įkraunama per 4-5 val., kas yra net labai gerai, ypač atsižvelgiant į tarnavimo laiką. Bet apie tai kiek vėliau.

„DUOTTS C29“ - puikus dizainas, diskiniai stabdžiai, užrakinama priekinė šakė

Pats „DUOTTS C29“ dizainas man patinka - modernus ir išvaizdus el. dviratis. Ir iš esmės viską gaunu jau tiesiai iš pardavėjo. 

Na, galėčiau prikibti tik prie tokių smulkmenų, kaip plastikiniai purvasaugiai, nėra galinio žibinto, šoninių atšvaitų. Aišku, čia jau visiškos smulkmenos ir tą galima įsigyti bet kurioje dviračių parduotuvėje ir prisisukti tokius priedus, kokių norisi.

Beje, priekinis 4 LED'ų žibintas šviečia labai ryškiai.

Kaip jau užsiminiau, „DUOTTS C29“ aprūpintas dideliais ratais: 29*2.1 colių dydžio. Pripučiami, kokybiški, tvirtos gumos, su tokiu dalinai off-road tipo protektoriumi. 

Ir pats gamintojas „DUOTTS C29“ pristato kaip važinėjimui kalnais pritaikytą el. dviratį. Ir vertinant visus argumentus, tame yra tiesos.

Prie rimtų ratų pridėkime ir amortizuojančią ir užrakinamą priekinę šakę. Čia išties puikus dalykas: važiuojant lygiu asfaltuotu keliu - užrakiname, miškingais ir duobėtais keliais - atrakiname. Taip gauname maksimaliai patogų ir užtikrintą važiavimą.

O prie saugumo prisideda dvigubi diskiniai stabdžiai (160mm). Stabdo labai gerai ir tradiciškai rekomenduoju prieš lekiant į lauką patikrinti visus varžtus ir stabdžius. Jei reikia, juos pareguliuoti. Net jei nežinote, kaip tą padaryti, pridedamoje instrukcijoje parodyta.

„DUOTTS C29“ - stulbinama 750W galia ir iki 50km/h greitis

Galiniame rate turime sumontuotą 750W galios bešepetėlinį el. variklį, kuris suteikia pakankamai galios, kad galėtume pasiekti iki 50 km/val. greitį.

Gamintojo teigimu, variklio viduje naudojama žvaigždės pavarų konstrukcija, gali sustiprinti sukimo momentą ir pagerinti energijos efektyvumo konversiją, pagerinti greičio charakteristikas ir kopimo į įkalnes našumą. Nurodoma, kad dviratis gali įveikti iki 45° įkalnes, kas yra super.

Asmeniškai, su savo svoriu (83kg + rūbai) sugebėjau pasiekti 47-48km/h greitį. O į kalnus dviratis kopia kaip bitutė, net ir neminant pedalų. Variklis dirba tyliai ir užtikrintai. Tiesiog super.

„DUOTTS C29“ - 21 Shimano pavara ir skirtingi važiavimo režimai

El. dviratis surinktas labai puikiai ir sudėti kokybiški komponentai. Gal ir ne iš pačios topinės klasės, bet ir tikrai ne tai, kas yra pigiausia. Kokybiški komponentai užtikrina sklandų veikimą. Kaip ir, pavyzdžiui, toji pati 21 pavaros Shimano sistema.

Perjungikliai, svirtelės, žvaigždutės ir kt. drauge dirba labai sklandžiai. Be kažkokių girgždesių ar trukčiojimų, kaip būna su pigiais dviračiais. Trumpai tariant, viskas padaryta taip, kaip ir turi būti padaryta. Kokybiškai.

Ant „DUOTTS C29“ vairo yra visos reikalingos pavarų perjungimo svirtelės, akceleratorius (dešinėje pusėje), priekinių ir galinių diskinių stabdžių svirtelės, šviesų įjungimo/išjungimo ir garsinio signalo (kairėje pusėje) mygtukai, ir ryškus LCD ekranas, kuriame pateikia detali informacija: baterijos energijos likutis, pasirinkti režimai, įveiktas atstumas (kelionės, bendras), kelionės laikas ir kt.

+, - ir M mygtukais pasirenkami važiavimo režimai ir kt. funkcijos. Čia turime 5 pagalbinius važiavimus - minant pedalus veikia ir el. variklis. Kuo aukštesnis režimas, tuo didesnis greitis: 1-ame jau turime 18 km/h greitį, 5-ame apie 48km/h.

Taip pat galima aktyvuoti Pėsčiųjų režimą, tada dviratis pats važiuoja apie 5 m/h greičiu. Nereikia minti pedalų.

Tad „DUOTTS C29“ galima važiuoti trimis būdais: vien tik žmogaus jėga, minant pedalus + padedant el. varikliui, vien el. varikliu.

Galite pasirinkti 5 pagalbinį režimą, nuspausti akceleratorių iki galo ir lėkti iki 50km/h greičiu net nemindami pedalų.

Minusas yra tik tas, kad čia nėra Kruizo režimo. Būtų šaunu, pavyzdžiui, ilgesnėje tiesiojoje užrakinti greitį ant kokių 35km/h. Dabar reikia nuolat laikyti nuspaudus akceleratorių arba minti pedalus.

Na, bet čia irgi galima kiek pagudrauti. Pedalus lengvai mini, net nejausdamas didesnio krūvio, o realiai viską daro el. variklis :)

Šaunus priedas ir tas, kad pakuotėje gamintojas prideda telefono laikiklį. Tereikia jį prisukti prie dviračio vairo rėmo ir viskas, gali įdėti savo telefoną.

Kokybiškas laikiklis, galima dėti telefoną su dėkliuku, ir čia tilps dideli telefonai. 

Dar vienas didelis pliusas, kad pajungus laikiklį, čia yra ir USB jungtis, tad tuo pačiu įdėtą telefoną galima įkrauti tiesiai nuo el. dviračio baterijos. Tad kelionių metu niekada nepritrūks energijos.

„DUOTTS C29“ - kiek galima nuvažiuoti vienu įkrovimu?

Prieš pirmąjį važiavimą „DUOTTS C29“ bateriją įkroviau pilnai iki 100 proc. ir pasileidau aplink Kauną. Rezultatai?

Nuvažiavau 23km ir LCD ekrane rodoma, kad iš 6 baterijos įkrovos stulpelių netekau vos vieno. Grubiai tariant, įveikus tokį atstumą, buvo išnaudota vos apie 17 proc. baterijos. Tiesiog stulbinamas rezultatas.

Svarbu: kelionė buvo išimtinai dviračiams pritaikytais takais, didesniąją jos dalį tiesiog važiavau vien el. variklio pagalba, bet ir buvo atkarpų, kai papildomai lengvai myniau pedalus, buvo ir rimtų kalnų, kuriuos reikėjo įveikti.

Gamintojas teigia, kad vien elektra galima nuvažiuoti 50km, o drauge minant pedalus - 100km.

Remiantis mano ir vėliau sekusiais bandymais - pasivažinėjimais po miestą, tie rezultatai bus dar geresni, tad gamintojas yra absoliučiai teisus ir sakyčiau netgi kiek kuklinasi.

Asmeniniai įspūdžiai ir keletas minčių pabaigai

„DUOTTS C29“ - yra labai šaunus el. dviratis.

Su juo itin smagu važiuoti ilgas distancijas. Patogus vairuoti, labai stabilus sukibimas ir didelė akceleracija bei galia. Ant tokio dviračio jautiesi tarsi važiuotum Land Cruiser'iu. :)

Net ir įveikus dešimtis kilometrų jautiesi žvalus ir nepavargęs. Norisi - mini pedalus, tingisi - tiesiog važiuoji kaip su kokiu motoroleriu.

Ir tas arti 50km/h pasiekiamas greitis gerai pravėdina galvą. Kiek įdomiai atrodo, kai leki visiškai tiesiu ir be jokių kliūčių dviračių keliu tokiu greičiu, o šalia važiuojamąja kelio dalimi važiuojantys automobiliai dar turi pasistengti, kad aplenktų. Aišku, greitai ateina suvokimas, kad taip lankstant gali baigtis labai liūdnai, tai važinėkite su protu ir su šalmu. Čia labai rekomenduojama.

„DUOTTS C29“ yra skirtas suaugusiems ir tvirtas rėmas atlaikys net jei esate virš 2 metrų ūgio ir gerokai virš 100kg svorio. Ant tokio dviračio galite lipti drąsiai.

Tvirtas rėmas atlaikys, o talpi baterija ir galingas variklis nuveš visur, kur tik reikia ir ilgos bei smagios kelionės garantuojamos.

Apibendrinus, „DUOTTS C29“ - super šaunus el. dviratis. Aukščiausia klasė. Nepriekaištinga pagaminimo kokybė ir didžiulė galia. Idealus važinėtis miesto ir užmiesčio keliais, ir ypatingai mėgstantiems ilgus pasivažinėjimus. Labai rekomenduoju. Puikus variantas artėjančiam šiltajam sezonu.

Ir pabaigai dar galite pasižiūrėti, kaip atrodo pasivažinėjimas „DUOTTS C29“ el. dviračiu:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(33)
(19)
(14)

Komentarai ()