[Ribotas kiekis!] Tik 14€ už stulbinamų galimybių belaidę „Lenovo“ garso kolonėlę - super daiktas kelionėje ir namuose (Video, „Lenovo Thinkplus K3“)  ()

Mažiausia kaina!

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Lenovo Thinkplus K3“

belaidė kolonėlė

21,31€ -7,32€ 21,31€

13,99€

Imu!

iš Kinijos

35% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šias nuostabios kainos ir galimybių belaides kolonėles parduoda už stulbinamai žemą kainą.

Taip pat garantuojamas greitas pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. Paskubėkite pasinaudoti proga, nes kolonėlių kiekis labai ribotas.

Kuo pasižymi „Lenovo Thinkplus K3“?

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkai pažymi labai gerą garso kolonėlės pagaminimo kokybę.

Korpusas yra iš metalo ir plastiko. Viršuje metalinis tinklelis, o apačioje silikoniniai valdymo mygtukai.

Pažymima, kad 3W galios belaidė garso kolonėlė skleidžia garsą 360 laipsnių kampu, užtikrinami stiprūs žemi tonai, garso kokybė yra maloni, o ir galima mėgautis dar geresniu garsu, tarpusavyje suporavus dvi tokias kolonėles.

Duomenys perduodami Bluetooth 5.0 ryšiu, signalas stiprus, keliauja iki 10 metrų atstumu, kolonėlės greitai poruojamos tarpusavyje su Android ir iOS įrenginiais: telefonais, planšetėmis, kompiuteriais ir t.t.

Didelis pliusas ir tas, kad čia turime belaidę garso kolonėlę su įkraunama baterija. 1200mAh talpos baterijos užtenka iki 6 val., kas už tokią kainą yra išties puikus rezultatas.

Dar viena šauni savybė yra ta, kad čia integruotas mikrofonas, tad kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą - per ją kalbėtis su paskambinusiu pašnekovu.

„Lenovo Thinkplus K3“ - originali puikiai žinomo gamintojo, ypatingai kompaktiška, portabili, kokybiška ir super geros kainos belaidė garso kolonėlė. Pasinaudokite išskirtine proga ir įsigykite ją vos už 13,99€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()