Pasaulis to dar nėra matęs! 2023 m. pasirodys pirmasis pasaulyje stulbinamas robotas su išmaniuoju jutikliniu dideliu ekranu – daugiau jokių bėdų su APP („Redkey R20“)  ()

Robotai dulkių siurbliai tarp vartotojų tampa vis populiaresni. Naujausi duomenys rodo, kad per pastaruosius penkerius metus tokių įrenginių populiarumas augo ypatingai sparčiai augo ir viršijo 20%.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdami pagerinti vartotojų valymo patirtį, daugelis prekių ženklų daug dirbo tobulindami robotų dulkių siurblių technologijas ir dizainą.

„iRobot“ yra vakuuminių robotų pionierius. Jis pirmasis į rinką paleido pirmąjį robotą dulkių siurblį su vaizdine navigacija, kas leido įžengti į naują erą. „Roborock“ pristatė pažangią LDS navigacijos technologiją, kad išspręstų nepilno valymo, praleistų ir pakartotinių valymų problemas, todėl šiandien visi pirmaujantys robotai dulkių siurbliai yra planuoto valymo eroje.

„Redkey“ yra prekės ženklas, kuris per pastaruosius dvejus metus labai sparčiai vystėsi. Jis yra žinomas ir mėgstamas vartotojų dėl nuolatinių naujovių diegimo ir didžiausių robotų siurblių iššūkių sprendimo. O dabar pranešama, kad prekės ženklas pristatys naujovišką, pirmąjį pasaulyje išmanųjį jutiklinį didelio ekrano pilną funkcijų robotą dulkių siurblį – tikrą išmanųjį dulkių siurblį.

„Redkey“ išleidžia R20, kad išspręstų APP naudojimo problemas

„Redkey“ inžinieriai pastebėjo, kad dauguma dabartinių vakuuminių robotų yra valdomi per APP, kas leidžia realizuoti intelektualias funkcijas. Tačiau tokios problemos kaip: sudėtingas tinklo prisijungimo procesas, ilgas susiejimo laikas, dažnas atsijungimas po sėkmingo susiejimo ir negalėjimas naudotis APP nenaudojant išmaniojo telefono, taip pat kamuoja vartotojus.

Siekdama išspręsti šias problemas, „Redkey“ atliko nuodugnų tyrimą ir sukūrė pirmąjį pasaulyje HD išmanųjį liečiamą didelio ekrano pilnai funkcionuojantį vakuuminį robotą R20. Inžinieriai bazinės stotelės viršutinėje dalyje įtaisė didelį 10,1 colio ekraną. Tad dabar vartotojai gali valdyti visas APP funkcijas tiesiog dideliame jutikliniame ekrane. Tai paprasčiau, lengviau ir išmaniau prijungti ir naudoti robotą. Dar labiau stulbinama yra tai, kad robotą galima naudoti įprastai, net jei nuo tinklo yra atjungtas.

Kaip R20 išmaniai valdomas per jutiklinį ekraną?

Su integruotu išmaniuoju lustu R20 gali realizuoti tiesioginį vakuuminio roboto valdymą išmaniuoju ekranu. Vartotojas duoda nurodymus įtaisytajam lustui manipuliuodamas ekranu, o lustas nurodys bazinei stočiai radijo bangomis siųsti instrukcijas vakuuminiam robotui, kad vakuuminį robotą būtų galima valdyti tiesiai per ekraną, net kai jis visiškai atskirtas nuo mobiliosios programėlės, o visas programėlės funkcijas galima realizuoti tiesiog ekrane, įskaitant tvarkaraščio valymą, žemėlapio redagavimą, siurbimo reguliavimą, virtualios sienos nustatymą, režimo perjungimą, savaiminį valymą ir daugelį kitų individualizuotų poreikių.

Išmanusis ekranas leidžia vartotojams 100% naudotis visomis APP funkcijomis be pačios APP. Procesas paprastas ir patogus.

„Redkey“ bazinė stotelė su išmaniuoju ekranu palengvina ir supaprastina valymą

Išmaniojo ekrano pagalba vartotojai gali mėgautis paprastesniu ir lengvesniu išmaniuoju valymu. Svarbiausia, kad nepasikliaunant mobiliuoju telefonu išmanusis ekranas gali atlikti visas operacijas ir leisti išvengti sudėtingo ir varginančio poravimo su tinklu bei išmaniojo telefono susiejimo su APP. Verta paminėti, kad R20 prijungimo procesas trunka tik 3 sekundes; antra, per bazinės stoties išmanųjį ekrano valdymą juo galima naudotis net ir neprijungus prie interneto tinklo, o tai patogu.

Vyresnio amžiaus žmonėms, kurie nesinaudoja išmaniaisiais telefonais, bazinės stoties išmanusis ekranas gali patenkinti išmaniųjų funkcijų valymo poreikius, o didelis 10,1 colio HD išmanusis jutiklinis ekranas yra didesnis nei mobilusis telefonas, jį patogiau ir paprasčiau valdyti.

„Redkey“ visapusiškai atsižvelgė į skirtingų žmonių grupių poreikius. Jauniems žmonėms R20 ekranas irgi yra šaunesnis ir kupinas technologijų pojūčio. R20 taip pat palaiko ir valdymą per APP. Prijungę bazinę stotį prie interneto, tiesiogiai naudodami mobiliąją APP nuskaitykite QR kodą ekrane, kad prisijungtumėte iš karto, be sudėtingo tinklo poravimo proceso, tai irgi labai paprasta ir greita.

R20 pilnas galingų funkcijų, kurios suteikia geresnę valymo patirtį

R20 turi pažangią LDS lazerinės navigacijos technologiją, kuri užtikrina ne tik išsamų ir detalų valymo kelio planavimą, bet ir pažangų dviejų eilučių lazerinį ir akustinių bangų jutiklį, kuris puikiai padeda išvengti kliūčių.

Valymo metu robotas grindims nušluostyti naudoja 4000Pa didelio siurbimo galią ir efektyvią besisukančią dvigubą šluostę plovimui. R20 taip pat automatiškai pakels šluostę, kad būtų išvengta antrinės taršos. Visi nustatymai lengvai pasirenkami. 

Visapusiškai pažangi bazinė stotelė palaiko savaiminį išsivalymą, savaiminį dulkių surinkimą, savaime išdžiovinamą šluostę, automatinį vandens įpylimą į robotą ir elektrolitinę vandens sterilizaciją. Ir jokio rankinio įsikišimo!

R20 sukūrimas neatsiejamas nuo stiprios „Redkey“ tyrimų ir plėtros komandos bei didelių investicijų

Kampanija siekia suteikti vartotojams geresnę ir išmanesnę valymo patirtį, padėti vartotojams išsivaduoti iš išmaniųjų telefonų programėlių problemų. Todėl „Redkey“ investavo daug finansinių ir žmogiškųjų išteklių. Per 257 kartotinių bandymų ir eksperimentų dienas MTEP komanda įveikė daugybę problemų ir galiausiai pagamino R20 robotą dulkių siurblį – daug prakaito ir pastangų pareikalavusį produktą.

Robotas dulkių siurblys „Redkey R20“ oficialiai pasirodys liepos mėnesį. Nekantriai lauksime šio naujoviško produkto ir pažiūrėsime, kokius pokyčius jis gali atnešti į mūsų gyvenimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()