Geriausias „Xiaomi“ robotas istorijoje jau atkeliavo! Galimybės - iš fantastikos srities. „Tiems, kurie nesileidžia į kompromisus“ (Video, „Roborock S7 Max Ultra“)  ()

Pasaulinės premjeros pasiūlymas

Speciali kaina tik pirmiems 100 vnt.

Iš EU, greitas pristatymas ir sutvarkyti mokesčiai

2 metų garantija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialus pasiūlymas ir sąlygos

„Roborock S7 Max Ultra“ robotas dulkių siurblys su stotele:

  • Geekmaxi - su siuntimu tik 949€;
    • pasaulinės premjeros pasiūlymas;
    • galioja tik pirmiems 100 vnt.;
    • papildomos dovanėlės;
    • iš EU, greitas pristatymas ir sutvarkyti mokesčiai;
    • 2 metų garantija.

Čia svarbu atkreipti dėmesį, kad dabar prasideda išpardavimas ir tokia kaina galioja tik pirmiesiems robotų vienetams.

Tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes vienetų kiekis ir akcijos trukmė labai ribota - truks iki 2023-06-21.

„Roborock S7 Max Ultra“ namų tvarkymą pakelia į neregėtą lygį!

Naujausias kompanijos robotas pasižymi pačiomis pažangiausiomis technologijomis ir techniniais sprendimais. 

„Tiems, kurie nesileidžia į kompromisus“. Su tokiu šūkiu pristatomas „Roborock S7 Max Ultra“ puikiai pabrėžia tai, kad čia gauname geriausia, kas yra rinkoje.

Puikiai naujausio roboto dulkių siurblio galimybės pademonstruojamos šiame Video:

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Čia verta pažymėti, kad robotas turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir prieš ant jos užvažiuodamas pakelia plaušinę (iki 5cm) ir tik sausai siurbia, o nuo jos nuvažiavęs - ją vėl nuleidžia ir toliau tęsia siurbimą bei plovimą. Super dalykas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Stulbinama ir vis dar ypatingai reta galimybė tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą. 

Tuo pačiu išplaunama ir pati stotelė!

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Ir to vandens užtenka išplauti 300m2 plotui. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Max Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

„Roborock S7 Max Ultra“ siurbimo slėgio galia, lyginant su pirmtakais, išaugo net iki 5500Pa. To daugiau nei užtektinai susiurbti ir stambioms atliekoms bei išvalyti giluminius kilimų sluoksnius.

Prie maksimalaus efektyvumo prisideda ir plaukiojantis šepetys - tokio dizaino šepetys prisitaiko prie valomų paviršių ir pasiekiamas dar geresnis efektas.

Beje, verta pažymėti, kad dabar po darbo robotas pats išsiplauna plaušinę ir ją išdžioviną. Dar vieni papildomi pliusai.

APP? Žinoma, kad „Roborock S7 Max Ultra“ palaiko programėlę ir galybę įvairiausių šaunių valymo režimų ir pasirinkimo galimybių: nuo 3D ir kelių aukštų žemėlapių, iki tokių jau tradicija tapusių dalykų kaip no-go bei no-mop zonos, kelių aukštų žemėlapiai ir t.t. Yra ir valdymo balsu galimybės, dėka balso asistentų.

„Roborock S7 Max Ultra“ aprūpintas itin talpia 5200mAh baterija ir palaikomas greitasis įkrovimas, 30% greitesnis nei pirmtakuose.

Dar puiku yra tai, kad galima nustatyti norimą įkrovimo laiką. Esant aukštoms elektros kainoms, tai ypatingai svarbu. Galima nurodyti, kad robotas būtų įkraunamas naktį ir pasinaudoti pigesniu elektros tarifu.

Tad „Roborock S7 Max Ultra“ yra tai, ką galima vadinti ateities robotu dulkių siurbliu. Jo galimybės tiesiog neįtikėtinos. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: