[Paskutiniai vienetai] Tik 33€ už fantastišką pripučiamos irklentės kuprinę - tobulas daiktas patogioms pramogoms („WKERSIY“)  ()

Nuostabiai žema kaina

Paskutiniai vienetai

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„WKERSIY“ kelioninė pripučiamos irklentės kuprinė

49,99 € -17,40€ 49,99 €

32,59€

Imu!

iš Kinijos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu Cafago šias kuprines parduoda už ypatingai žemą kainą. Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą, sutvarkyti visi mokesčiai.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes už tokią kainą išparduodami paskutiniai kuprinių vienetai!

Kuo pasižymi „WKERSIY“ kuprinės?

Jos yra specialiai skirtos sutalpinti pripučiamą irklentę. Ir į šią kokybišką kuprinę telpa ne tik pati irklentė, bet ir jos priedai, kaip pelekas bei irklai. Čia įsidėsite ir pompą. Tad viskas vienoje vietoje ir tvarkingai.

Kuprinė yra maždaug tokių išmatavimų: 35 * 29 * 92 cm. Pagaminta iš poliesterio, sveria vos 1 kg. Su kokybiškais segtukais, tvirtais bei plačiais ir paminkštintais reguliuojamo ilgio diržais, visais reikalingais skyriais. Didelė anga su dvigubu užtrauktuku leidžia lengvai pasiekti irklentės įrangą.

Už tokią žemą kainą, tai yra nuostabus dalykas visiems, turintiems ar planuojantiems įsigyti pripučiamą irklentę. Galėsite patogiai ir dar svarbiau - saugiai - susidėti bei transportuoti savo irklentę su priedais ir taip kelionės prie vandens telkinio ir po pramogų namo paliks tik maloniausius prisiminimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: