[Vokietija!] Tokio „Xiaomi“ daikto dar nematėte. Fantastiškos kainos ir galimybių belaidis grindų šveitiklis - paskutiniai vienetai!  ()

Ypatingai gera kaina

Puikios kokybės

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Mijia“ belaidis grindų šveitiklis

(modelis: B302CN)

986,72€ -667,72€ 986,72€

319€

Imu!

iš Vokietijos

68% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: čia turime nuostabiai geros kainos ir galimybių naująjį „Xiaomi Mijia“ belaidį grindų šveitiklį. Dabar jis parduodamas tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad ypatingai greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą, jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes už tokią kainą išparduodami paskutiniai vienetai!

Ką sugeba „Xiaomi Mijia“ belaidis grindų šveitiklis?

Tai yra novatoriškas įrenginys, leisiantis ypatingai patogiai ir svarbiausia - maksimaliai kokybiškai - sutvarkyti ir didžiausią betvarkę.

Šis įrenginys skirtas tvarkytis būtent ant kietų grindų ir jo galimybės yra išties nuostabios. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti visas esmines savybes. O labiausiai dėmesį norisi atkreipti į tokius dalykus:

  • Novatoriškas vikšrinio tipo ritininis šepetys. Didelio paviršiaus plovimo metodas, pasižymi itin didele valymo galia; sąlyčio su paviršiumi plotas yra 3 kartus didesnis nei įprasto cilindrinio ritininio šepečio, dėl dizaino ir veikimo principo naujos karto šepetys ypatingai greitai pašalina ir įsisenėjusias dėmes.
  • Apsaugo nuo plaukų ir šerių apsivėlimo. Vikšrinio tipo ritininis šepetys yra ilgesnis, ant kurio tiesiog fiziškai negali apsivynioti naminių gyvūnėlių šeriai ir daugumos žmonių plaukai, esantis iki 25 cm ilgio. Todėl galite atsisveikinant su rankiniu šepečio valymu, nes to daryti tiesiog nereikės.
  • Trys viename veikimo principas. Kai šepetys juda į priekį, atliekų siurbimas, grindų plovimas ir paties šepečio valymas atliekami vienu metu. Toks kompleksas vienu metu atliekamų darbų užtikrina maksimaliai gerus valymo rezultatas. Kadangi iškart apiplaunamas šepetys, eliminuojama antrinės taršos galimybė.
  • Jokių paliktų nešvarių vietų. Unikalaus dizaino šepetys bei valymo galva leidžia pasiekti bei išvalyti maksimaliai didelį plotą ir tas vietas, kur kiti siurbliai nepasiekia. Sugebėsite išplauti ir palei kambario kraštus esančias vietas, kur įprastai susikaupia daugiau nešvarumų.
  • Autonominė trauka, lankstus valdymas, lengvas darbas. Sukibimas nukreiptas į priekį, vairo mechanizmas laisvas ir lankstus, patogu išvalyti ir po baldais.
  • Kiti svarbūs privalumai. 200W galia; atskiros talpos kietiems ir skystiems nešvarumas (640ml); švariam vandeniui 750ml; jutikliai aptinka nešvarumų pokytį ir automatiškai padidina valymo galią; 3 valymo režimai; po darbo save išsiplauna - vos vieno mygtuko paspaudimu; įkraunama 3700mAh baterija, vienu įkrovimu iki 35 min.; IPX4; LED valdymo ekranėlis; APP; balso asistentai ir kt.

Apibendrinus, nuostabus įrenginys. Modernus dizainas, naujausi techniniai sprendimai, unikalūs inžineriniai sprendimai ir pilnas išmanus. Viskas, ko reikia patogiai, lengvai ir kokybiškai namų priežiūrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: