[Vokietija!] Stulbinama daugiafunkcė išgyvenimo įranga už neregėtą kainą! Būtinas daiktas visiems (Video)  ()

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puiki kokybė, gausa priedų ir lagaminas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„TOMSHOO“

daugiafunkcė išgyvenimo įranga su lagaminu

79,99€ -37€ 79,99€

42,99€

Imu!

iš Vokietijos

47% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šiuos stulbinamus rinkinius parduoda iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą!

Dabar išparduodami labai šaunūs surenkamo koto ypatingai tvirti kastuvai su daugybe papildomų priedų. Puikūs daiktai išvykoms į gamtą ir užklupus netikėtai situacijai - rekomenduojame juos turėti automobilio bagažinėje, jei bent retkarčiais išvykstate iš miesto.

Jie tinkami praktiškai visoms situacijoms gamtoje. Nuo žemės kasimo, iki medžių kirtimo, maisto apdorojimo ir kitų situacijų. 

Sustorinti plieniniai ašmenys ir aliuminio lydinio vamzdžiai užtikrina ypatingą tvirtumą ir atlaiko sunkias sąlygas.

Daugiafunkcis dizainas: kastuvas, kaplys, pjūklas, kirvis, butelių/skardinių atidarytuvas, žuvų žvynų grandiklis, mėsos/vaisių pjaustytuvas, šakutė, švilpukas, veržliaraktis, atsuktuvas, stiklo daužiklis, LED žibintuvėlis ir kt.

LED žibintuvėlis turi 3 apšvietimo režimus: priartinamą švietimą, stovyklavimo režimą ir raudoną SOS įspėjamąjį švietimą.

Labai patogus rinkinys transportavimui su savimi. Atsukite dalis ir laikykite pridedamame dėkle, kad būtų patogu transportuoti.

Puikios kainos ir labai funkcionalus rinkinys gali būti naudojamas stovyklavime, žygiuose, medžioklėje, sodininkystėje, ekspedicijose, nutikus kritinėms ir kitoms situacijoms.

Galbūt jo kasdien ir nenaudosite, tačiau tikrai džiaugsitės, kai jo prireiks sudėtingoje situacijoje ir toks rinkinys bus po ranka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: