[Kuponas+Lenkija] Tai tikras monstras iš „Xiaomi“! Atrodo, jam nėra neįveikiamų užduočių (Video, „UWANT B200“)  ()

Nuostabi kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Ypatingai funkcionalus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„UWANT B200“

daugiafunkcis drabužių, baldų ir visų namų valymo įrenginys

264,91€ -63,95€ 264,91€

200,96€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: UWANTB200

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

Svarbu: atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu Geekbuying šį nuostabų ir visai naujai rinkoje pasirodžiusį įrenginį parduoda tiesiai iš Lenkijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Taip pat šiuo metu dar taikomas specialus nuolaidos kuponas, tad sutaupysite dar daugiau. Paskubėkite pasinaudoti proga, nes šių ypatingai funkcionalių „UWANT B200“ įrenginių pasiūla labai ribota!

Ką sugeba „UWANT B200“?

Turtingoje daugelio mūsų mėgstamo „Xiaomi“ prekės ženklo ekosistemoje taip pat yra dar vienas ypatingai įdomus produktas – „UWANT B200“. 

Tai ženkliai patobulinta senesnio modelio „UWANT B100“ versija ir „B200“ yra labai geros kainos bei puikių parametrų.

„UWANT B200“ įrenginyje du vandens indai, abiejų tūris 1,5 litro. Vienas skirtas švariam, kitas nešvariam, panaudotam vandeniui. Be jų, korpuse įmontuotas ir specialus mažesnis 200ml indas valymo priemonėms, kurių gausite iškart su šiuo užsakymu, jau bus pakuotėje.

Pakuotėje taip pat yra šepetys su 1,5 metro ilgio žarna, temperatūrai atsparios pirštinės, du šepetėlių laikikliai ir du šepečiai bei naudojimosi instrukcija.

„UWANT B200“ yra puikus įrenginys, kuris gali susidoroti su bet kokiu sunkiai įveikiamu nešvarumu. Nesvarbu, ar tai būtų jūsų sofa, kilimas ar kitos audinio medžiagos, su šiuo prietaisu galite žaibiškai atsikratyti nešvarumų.

Trumpai tariant, tai yra daugiafunkcė valymo sistema, kuri gali greitai pašalinti dėmes, dulkes, skysčius, mikrobus ar erkutes. Turite 4 valymo režimus:

  • Garų režimas, skirtas giliam medžiagų valymui
  • Lyginimo režimas drabužiams
  • Standartinis režimas lengvų dėmių pašalinimui
  • Valymo tirpalo režimas skirtas įrenginį naudoti su plovikliu (pridėtas pakuotėje) sunkiai įveikiamoms dėmėms išvalyti. 

Be klasikinio režimo, yra įdomi galimybė „UWANT B200“ naudoti taip, kad išlygintumėte marškinius ar kitus drabužius naudojant karštus garus, kurie efektyviai pašalina visus netobulumus ir jūsų drabužiai atrodys nepriekaištingai. Valo efektyviai, bet kartu ir švelniai.

Palyginti su konkuruojančiais produktais, jis naudoja didesnį vandens slėgį, kurio dėka giliai įsiskverbia į medžiagą ir efektyviai ją išvalo ir iš vidaus. „UWANT B200“ taip pat gali veikti kaip efektyvus šepetys, galintis pašalinti nešvarumus net nuo medžiagų paviršiaus. Dėl to, kad garų šepetėlio išėjimo temperatūra yra >100 Celsijaus, tai įrenginys veikia kaip sterilizatorius.

Svarbi ir tokio įrenginio priežiūra, tačiau šiuo atveju jaudintis nereikia, kadangi jis turi savaiminio išsivalymo režimą, tam rezervuotas vienas specialus mygtukas. Taigi jis visada bus pasiruošęs kitam darbui.

Taip pat jus nudžiugins ilgas keturių metrų maitinimo laidas, kurio dėka pasieksite kiekvieną kambario vietą, kad būtų lengviau judėti, apačioje yra trys ratukai.

Tereikia „UWANT B200“ įjungti į 220V el. tinklą ir 1900W galia parodys, ką sugeba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: