Pigiausias sportavimo būdas! Elastinės pasipriešinimo juostos praktiškai už Ačiū. Jas naudoja ir profesionalai (Video)  ()

Nuostabiai žema kaina

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Itin gausus komplektas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Elastinės pasipriešinimo juostos

(11 vnt. rinkinys)

56,20€ -45,01€ 56,20€

11,19€

Imu!

iš Kinijos

81% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Cafago šiuos stulbinamus rinkinius parduoda už stulbinamai žemą kainą. Lietuvoje tiek prašoma už vieną juostą, o čia visas jų rinkinys!

Taip pat garantuojamas greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą, tad pasinaudokite puikia proga.

Kas čia yra ir kam jų reikia?

Elastinės pasipriešinimo juostos yra puiki priemonė raumenims, mobilumui, lankstumui lavinti. Neužima daug vietos, todėl juostas galite visada turėti su savimi. Juostos ypač mėgstamos profesionalių sportininkų fiziniam parengimui. 

11 vienetų kūno rengybos juostų rinkinį sudaro 5 vamzdinės juostos, 2 minkštos rankenos, 1 durų inkaras, 2 kulkšnies dirželiai, 1 nešiojimo krepšys. Naudodami šį pilną treniruočių rinkinį niekada nepraleisite progos įveikti įvairius treniruočių sunkumus, susijusius su jėgos stiprinimu ir raumenų tonizavimu.

Reguliuojamas pasipriešinimas: kiekviena juosta skiriasi spalvomis ir atsparumo lygiais: geltona - 15 svarų, raudona - 20 svarų, žalia - 25 svarai, mėlyna - 30 svarai, juoda - 35 svarai, o bendras atsparumo svoris yra 125 svarai. 

Galite reguliuoti įtampą, kad pasiektumėte asmeninius tikslus, naudodami vieną juostą arba derindami kelias juostas, puikiai tinka pradedantiesiems ar profesionalams, vyrams, moterims, paaugliams ar vaikams.

1 svaras - 0,453592 kg.

Patogumas: pagamintos iš aukščiausios kokybės natūralaus latekso ir nailono, juostos yra atsparios ir gali išlaikyti maksimalų atsparumo lygį net po ilgo pakartotinio tempimo ir naudojimo. Minkštos rankenos ir stori paminkštinti kulkšnies dirželiai užtikrina optimalų komfortą ir apsaugą atliekant pratimus.

Portabilumas: supakuotas į nešiojimo krepšį, visas rinkinys gali lengvai tilpti į jūsų kuprinę ar portfelį, todėl galėsite treniruotis namuose, sporto salėje, biure ar keliaujant.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()