[Vokietija] Daiktas, kurio Jums reikia! Įspūdingų galimybių elektroninė pompa netgi įkraus telefoną  ()

Gera kaina

Greitas pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Nuostabus funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„STERMAY“ elektroninė pompa

(110W, 12V, 16PSI)

213,89€ -103,91€ 213,89€

109,98€

Imu!

iš Vokietijos

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: puikios kokybės ir galimybių elektroninė pompa dabar parduodama už ypatingai gerą kainą.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Tokia funkcionali elektroninė pompa puikiai tinka greitai pripūsti SUP tipo irklentėms, baidarėms, valtims, plaustams ir pan.

110W galios pilnai užtenka greitai pripūsti stambius objektus. Tereikia pompą išimti iš kelioninio krepšio, uždėti reikalingą antgalį - jų komplekte yra net 6 skirtingi - ir prijungus prie pučiamo objekto įjungti.

Pūtimo žarnos ilgis yra vienas metras. Pompa turi integruotą 6000mAh bateriją, tad ją patogu naudoti kone bet kur. Pompą galima prijungti įkrauti/maitinti ir prie elektros tinklo, ir prie automobilio (12V). Pastarajam yra net 1,5 metro laidas.

Nuostabu ir tai, kad pompa turi 2 USB prievadus (1A/2A), tad taip galima įkrauti telefoną ar kitus elektroninius įrenginius.

Automatinė dviejų pakopų pompa greitai pripučia pirmajame etape, o tada automatiškai persijungia į antrąjį etapą ir jau pučia lėčiau iki jūsų pasirinkti slėgio.

Pompa gali pripūsti yra iki 16 PSI. Ya LCD informacinis ekranas ir patogūs valdymo mygtukai, tad lengva pripūsti ir ištraukti orą pagal asmeninius poreikius.

LCD ekranas rodo pasirinktą slėgį ir oro slėgį realiuoju laiku. Automatiškai sustabdomas pūtimas, kai pasiekiamas pasirinktas slėgis.

Dar  vienas šaunus privalumas yra labai ryškios LED šviesos su 2 apšvietimo režimais, kas suteikia daugiau patogumo tamsioje aplinkoje.

Apibendrinus, puiki pompa. Labai funkcionali, su gausa priedų, kas leis pompą panaudoti itin įvairiai, informaciniu ekranu, patogiu valdymu, papildomomis LED šviesomis, galimybe įkrauti telefoną ir kitus elektronikos prietaisus, ir t.t.

Išties pravartus daiktas, leisiantis pamiršti tą prakaitavimą su rankine pompa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: