Ypatingai pirkėjų mėgstami ir populiarūs žibintuvėliai tik 15,80€! Būtinas daiktams kiekvienam (Video, „Convoy S2+“)  (1)

Nuostabi kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė už tokią kainą

Puikus funkcionalumas

Labai mėgstamas ir pirkėjų giriamas gamintojas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Convoy S2+“

(SST40, 6500K, 12 grupių)

30,68€ -14,88€ 30,68€

15,80€

Imu!

iš Kinijos

49%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: iškart verta pastebėti, kad šiuo metu ypatingai populiarūs „Convoy S2+“ žibintuvėliai parduodami už stulbinamai žemą kainą.

Ir TomTop garantuoja greitą bei saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. 

Beje, atkreipiame dėmesį, kad žibintuvėliai parduodami be 18650 baterijų. Jas lengvai įsigysite tiek Lietuvoje, tiek ir bet kurioje Jums norimoje parduotuvėje. O labai tikėtina, kad dažnas jų jau turite, tad šiuo atveju netgi dar labiau sutaupysite ir gausite konkrečiai patį žibintuvėlį.

Kuo pasižymi „Convoy S2+“?

„Convoy“ kompanijos kuriami žibintuvėliai susilaukia milžiniško vartotojų dėmesio. Tai vienas populiariausių Kinijos žibintuvėlių gamintojų, jau eilę metų kuriančių įvairiausio tipo žibintuvėlius. 

Įvairiuose forumuose, apžvalgų portaluose, o ir tame pačiame Youtube galite laisvais rasti aibę apžvalgų ir absoliuti jų yra ypatingai pozityvios.

Štai ši „Convoy S2+“ apžvalga ypatingai išsami ir parodomos visos žibintuvėlio galimybės. Ir svarbiausia, kaip gi jis šviečia realiomis sąlygomis, išnaudojant daugybę režimų.

Svarbiausios „Convoy S2+“ savybės yra tokios

  • Patvarumas: LED žibintuvėlis pagamintas iš aliuminio lydinio medžiagos, kuri pasižymi puikiu patvarumu ir apsauga nuo kritimo, tai taip pat garantuoja žibintuvėlio saugų naudojimą pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis. 
  • Didelis ryškumas: žibintuvėlyje naudojamas SST40 LED'as, kuris yra ryškus ir gali patenkinti įvairius, tokius kaip tyrinėjimas lauke, stovyklavimas ir naktinis darbas, poreikius. 6500K. Objektyvo tipas: dengtas stiklinis lęšis.
  • Keli pagrindiniai režimai ir dar programuojama 12 grupių: žibintuvėlis turi kelis pagrindinius režimus, o vartotojai gali laisvai papildomai juos susiprogramuoti ir persijungti pagal savo poreikius, o tai labai patogu ir praktiška.
  • Ilgas baterijos veikimo laikas: žibintuvėlis maitinamas 18650 baterija (nepridedama. Reikia, kad baterija atlaikytų 5A ar daugiau), kurios veikimo laikas yra ilgas, o tai gali patenkinti ilgalaikio naudojimo poreikius. Jis taip pat palaiko atvirkštinio poliškumo apsaugą, kad būtų išvengta baterijos sugadinimo. 
  • Paprasta ir paprasta naudoti: žibintuvėlis yra paprasto ir lengvai naudojamo dizaino (11,8 * 2,4 cm dydžio), paprastas valdymas, o naudotojai gali lengvai jį valdyti. Jis taip pat turi atminties funkciją, todėl patogu naudoti kitą kartą. Įsimena paskutinį švietimo režimą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)