[Pirkėjai rekomenduoja] „Profesionalus rinkinys už juokingą kainą. Tiesiog būtinas kiekvienam žvejui!“ Meškerės, ritės, valai, masalai, krepšys ir kt.  (1)

Nuostabiai gera kaina

Ypatingai gausus rinkinys

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Rekomenduojamas pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Lixada“

spiningautojo rinkinys

59,99€ -33€ 59,99€

nuo 26,99€

Imu!

iš Kinijos

56% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: čia turime fantastiškai geros kainos žvejybai skirtą rinkinuką. Galėsite iškart keliauti pasimėgauti žvejybos malonumais.

Cafago garantuoja greitą, nemokamą ir saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi „Lixada“ spiningautojo rinkinys?

Šiuos rinkinius labai rekomenduoja ir pirkėjai, kurių vertinimai išvien maksimaliai pozityvūs: „Profesionalus rinkinys už juokingą kainą. Tiesiog būtinas kiekvienam žvejui!“

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galite rinktis iš įvairių meškerių variantų. Meškerių ilgį galite rinktis pagal savo poreikius. Ir tai yra nuo 1,5 iki 2,4 metrų ilgio. Atitinkamai keisis segmentų skaičius bei meškerės ilgis juos sustūmus.

Kitais aspektai rinkiniai yra vienodi.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti visas esmines savybes, išmatavimus ir kitą aktualią informaciją.

Ypatingai šaunu yra tai, kad už tokią žemą kainą gauname labai gausius rinkinius: teleskopinę spiningautojo meškerę, ritę, 100 metrų valo, įvairaus tipo dirbtinių masalų ir kabliukų, ir viską susidėsite į išvaizdų, tvirtą ir kompaktišką krepšį.

Meškerė pagaminta iš didelio tankio anglies pluošto, kas ją daro tvirtą ir patvarią. Žiedai keramikiniai. Ritės laikymo vieta su fiksatoriais yra metaliniai. Meškerė yra teleskopinė ir labai patogi nešiotis bei naudoti.

Žvejybinė ritė puikiai pritaikoma tiek dešiniarankiams, tiek ir kairiarankiams. Metalinė ritė, sulankstoma ABS rankena ir didelio tempimo grafito korpusas su momentine apsaugos nuo atbulinės eigos sistema.

Krepšys pagamintas iš nesibraižančio nailono ir užpildytas minkšta EVA medžiaga, todėl jūsų žvejybos reikmenys yra visapusiškai apsaugoti. Didelė talpa, tilps visi jūsų reikmenys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai (1)