[EU+Kuponai] „Black Friday“ išpardavimas jau prasideda! Beprotiški pasiūlymai kasdien. Labai riboti kiekiai  (1)

„Black Friday“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „ROIDMI EVE CC“ - fantastiškos kainos robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele

2) „JIMMY HW9“ - belaidis siurblys, kuris siurbia, plauna, šveičia ir po darbo save išsiplauna

3) „BLUETTI EB240“ - portabili 2400WH/1000W energijos stotelė kelionėms, stovyklavimui

4) „JIMMY H10 Flex“ - naujausias įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

5) „JOYOR Y8S“ - monstriukas, sulankstomas el. paspirtukas bet kokioms kelionėms


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba patys pirmieji informuoti, kad jau prasidėjo pirmasis taip laukto „Black Friday“ išpardavimo etapas! 

Nuolaidos siekia net iki 85%.

Nuo šiandien iki 2023 lapkričio 23 d. galite NEMOKAMAI dalyvauti Lucky Draw žaidime ir laimėti iki 829€ vertės prizus. Tereikia prisiregistruoti prie Geekmaxi parduotuvės ir kasdien gausite po vieną bilietą dalyvauti momentiniame žaidime. Jei esate pirkę Geekmaxi parduotuvėje - gausite po tris bilietus. Ir taip kasdien. Įgyvendinę kitas sąlygas, gausite ir dar papildomų šansų laimėti vertingų prizų. Visa informacija šioje nuorodoje.

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas pasiūla kasdien atsinaujina. Jų kiekis taip pat yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„ROIDMI EVE CC“ - fantastiškos kainos robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele

  • Su siuntimu tik 259,99€
  • Kuponas - 9NYQ1TC2
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

40W; stotelės 700W - užtenka 60 dienų 2,5l talpos maišelio; 3800Pa; 4 sauso siurbimo režimai; grindų plovimas su trimis vandens padavimo režimais; sausų atliekų talpa 0,26l, vandens talpa yra 0,29l; palaikomas plovimas ir sausas valymas vienu metu; gausa jutiklių ir lazerinė navigacijos sistema; HEPA filtras; 3200mAh baterija; vienu įkrovimu išvalo iki 150m2 plotą.; APP.

„JIMMY HW9“ - belaidis siurblys, kuris siurbia, plauna, šveičia ir po darbo save išsiplauna

  • Su siuntimu tik 199,99€
  • Kuponas - RRTNHL6M
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Magnio lydinio ištvermingas, vandeniui atsparus ir bešepetėlinis 300W variklis; vienu metu siurbia, plauna ir šveičia; dvi vandens talpos po 400 ml - švariam ir purvinam vandeniui; po darbo save išsiplauna; išimama 75,6Wh baterija, vienu įkrovimu iki 40 min.; vandens padavimo ir siurbimo galios kontrolė; LED informacinis ekranas ir kt.

„BLUETTI EB240“ - portabili 2400WH/1000W energijos stotelė kelionėms, stovyklavimui

  • Su siuntimu tik 589€
  • Kuponas - F3VFYIF3
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

2400Wh; 1000W; LG kompanijos ličio baterija (4S3P); vienu metu gali maitinti 8 įrenginius; 2*AC 220V-240V; 1*12V 9A automobilinė jungtis; 1*QC PD 45W USB-C; 4*5V 3A USB; LCD ekranas; išmanus aušinimo valdiklis; MPPT kontroleris; 3 įkrovimo būdai: nuo el. tinklo, generatoriaus, saulės panelės; BMS - apsaugos nuo perkrovos, trumpo jungimo ir t.t.

„JIMMY H10 Flex“ - naujausias įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 279,99€
  • Kuponas - GMXH10Flex
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Ypatingai gausi pakuotė: daugybė priedų, lengvai keičiami antgaliai, du šepečiai skirtingiems paviršiams ir abi motorizuotos valymo galvos (baldams ir grindims); pagrindinis aliuminio vamzdis yra lankstus, su fiksatoriumi. Nuostabus dalykas išvalyti po baldais; pagrindinė motorizuota siurbimo galva su 6 LED'ais, tad ir pašvies, kas itin pravartu valant tamsesnėse vietose; net 600W bešepetėlinis variklis ir 245AW. Trumpai tariant, tiesiog žvėriška siurbimo galia. Ir ypatingai už tokią kainą. „Dyson“ analogai kainuoja 3-4 kartus brangiau.

Dulkių detektorius - ant pagrindinės siurbimo galvos yra jutikliai, kurie nuolat skenuoja valomą paviršių, įvertina atliekų kiekį, informacija rodoma LED ekrane, ir šauniausia, kad automatiškai padidinama siurbimo galia. Kai atliekų mažiau, siurbimo galia sumažinama; iš viso 4 siurbimo režimai: Auto, Turbo, Max, Eco; 8*2500mAh baterija, išimama (puikus dalykas), įkraunama per 4-5h, vienu įkrovimu iki 80 min., priklauso nuo pasirinkto režimo ir naudojamo antgalio tipo; išskirtinė horizontali dvigubo ciklono filtravimo sistema, su HEPA filtru, sulaiko iki 99,9% smulkiausių dalelių;lengvai ištuštinama 0,6l atliekų talpa; išmanusis LED ekranas; patogi laikymo stotelė ir kt.

„JOYOR Y8S“ - sulankstomas el. paspirtukas bet kokioms kelionėms

  • Su siuntimu tik 619€
  • Kuponas - AJmsNGjv
  • Europos sandėliai
  • 1 metų garantija

500W bešepetėlinis variklis; 48V26Ah baterija - gausybė įdiegta apsaugų; vienu įkrovimu iki 80km; iki 21km/h greitis; dvigubi diskiniai stabdžiai + eABS; pripučiami 10 colių ratai; ypatingai tvirto aliuminio rėmo - atlaiko iki 120kg apkrovas; Vokietijos ABE ir CE sertifikatai; galiniai ir priekiniai ryškūs žibintai; sulankstomas; LCD ekranas; sveria 24kg ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)