[Vokietija] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 4K, 54 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LS-S1S“)  (2)

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„LS-S1S“ dronas

49,99€ -10,52€ 49,99€

nuo 39,47€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu šie dronai parduodami su specialiais kelioniniais krepšiais ir galima rinktis baterijų kiekį. Labai verta rinktis su trimis baterijomis, nes galutinė kaina padidėja vos keletų eurų, o nauda didžiulė.

Vieną 3.7V 1800mAh bateriją įkrauti užtrunka apie vieną val., o skrydžio trukmė siekia iki 18 min. Turint 3 baterijas - skrydžio laikas padidės iki 54 minučių, kas yra nuostabu.

Gamintojas tvirtina, kad „LS-S1S“ dronas savo turi įmontuotą kamerą, filmuojančią 1280 x 720p (25 fps) raiška ir pasisuka 90 laipsnių kampu, o pagrindinė yra 4K (nuotraukoms) kamera (filmuoja 1280 x 720p, 25 fps) - ji įtaisyta drono priekyje. Ir dėka gimbalo su EIS - vaizdas išliks stabilus ir sklandus net ir vėjuotą dieną.

Beje, dronas sugeba vaizdą priartinti iki 50 kartų, kas taip pat yra puiku.

„LS-S1S“ dronas yra kompaktiškas: sulankstytas 12 * 8 * 7 cm, o išlankstytas 29 * 23 * 7 cm.

Valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris maitinamas standartinėmis AA * 3 baterijomis.

Taip pat „LS-S1S“ dronas suporuojamas su iOS ir Android telefonais ir juose iškart galėsite matyti, ką filmuoja dronas. Beje, jis nuo valdymo pultelio gali skraidyti iki 100 metrų. Signalas perduodamas 2.4GHz ryšiu.

„LS-S1S“ aprūpintas 4 bešepetėliniais ir galingais varikliukais (1503), kurie leis pilnai išnaudoti šio šaunaus drono galimybes.

Šis dronas taip pat palaiko ir kitas šaunias savybes. Įspėja apie senkančią bateriją, namo grįžta dėka vieno mygtuko paspaudimo, reaguoja į judesį ir taip padaro nuotrauką bei pradeda filmuoti, skrenda pagal telefono programėlėje nubrėžtą trajektoriją ir t.t. Labai geros kainos funkcionalus dronas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: