[EU+Kuponai] Geekmaxi skelbia Black Friday išpardavimą! Geriausi „Roborock“ siurbliai, monstrinės energijos stotelės, mini PC ir kt. fantastiški pasiūlymai  ()

Black Friday išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Roborock Q8 Max“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys

2) „Roborock S8“ - puikių galimybių robotas dulkių siurblys, dovanų išmani užrakinimo dėžutė su APP

3) „Roborock Dyad Pro Combo“ - belaidžiai siurbliai

4) „Roborock S7 Max Ultra“ - įspūdingiausias robotas dulkių siurblys

5) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

6) „JIGOO S300 Pro“ - stulbinamų galimybių erkučių žudymo ir siurbimo siurbliai

7) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

8) „BMAX B8 Pro“ - mini PC


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad jau prasidėjo Black Friday išpardavimo etapas! 

Nuolaidos siekia net iki 85%.

Nuo šiandien iki 2023 lapkričio 23 d. galite NEMOKAMAI dalyvauti Lucky Draw žaidime ir laimėti iki 829€ vertės prizus. Tereikia prisiregistruoti prie Geekmaxi parduotuvės ir kasdien gausite po vieną bilietą dalyvauti momentiniame žaidime. Jei esate pirkę Geekmaxi parduotuvėje - gausite po tris bilietus. Ir taip kasdien. Įgyvendinę kitas sąlygas, gausite ir dar papildomų šansų laimėti vertingų prizų. Visa informacija šioje nuorodoje.

  • Nuo 2023-11-20 iki 2023-11-26 skelbiami specialūs pasiūlymai, perkantiems su PayPal.
  • Nuo 2023-11-24 iki 2023-11-26 bus pagrindinis Black Friday (72 valandų) išpardavimo etapas! 

Nuolaidos mokantiems už prekes su PayPal payment (tik pirmiems 1000 užsakymų):

  • 5€ nuolaida perkant už daugiau kaip 400€
  • 10€ nuolaida perkant už daugiau kaip 800€
  • 15€ nuolaida perkant už daugiau kaip 1000€

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas pasiūla kasdien atsinaujina. Jų kiekis taip pat yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Roborock Q8 Max“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 389€
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • Dovanų plaukų kirpimo mašinėlės rinkinys

Šie robotai į rinką atneša keletą įspūdingų naujienų, kaip: dvigubas pagrindinis šepetys, stulbinamas 5500Pa siurbimo slėgis, dar efektyvesnis sausas-drėgnas valymas vienu metu, stipriai patobulintas kliūčių vengimo techninis sprendimas, dar patogesnė-išsamesnė-funkcionalesnė APP, didžiulė 5200mAh baterija, vienu metu sausas + drėgnas valymas ir t.t.

„Roborock S8“ - puikių galimybių robotas dulkių siurblys, dovanų išmani užrakinimo dėžutė su APP

  • Su siuntimu tik 494€
  • su papildoma 5€ nuolaida mokant per PayPal 
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Roborock S8“ išsaugojo pačias geriausias pirmtakų savybes ir įgavo labai rimtų patobulinimų: monstrinis 6000Pa; dvigubas DuoRoller šepetys; automatinis plovimo priedo pakėlimas-nuleidimas, dėka gausos jutiklių fiksuoja kiliminę dangą ir pakelia plovimo priedą, nuvažiavęs nuo kilimo vėl jį nuleidžia, tad pilnas plovimas ir siurbimas vienu metu; VibraRise Mopping technologija - plovimo priedas per minutę vibruoja net 3000 kartų, tad čia turime normalų grindų plovimą, o ne tiesiog šluostymą, kaip kituose robotuose; 400ml sausų atliekų ir 300ml švaraus vandens talpų užteks išvalyti ir dideles erdves; patobulinta ir lazerinė navigacijos sistema bei 3D objektų vengimo technologija, už ką gavo prestižinius TUV Rheinland sertifikatus; papildomos šaunios funkcijos APP, kaip - automatiškai pasiūlomos ir galimos probleminės patalpų vietos; piešiami žemėlapiai 6 kartus greičiau nei ankstesnėse versijose, turime ir kelių aukštų žemėlapių palaikymo funkciją, galima nurodyti netgi kokiu konkrečiu laiku įkrauti roboto bateriją​; ir kt.

„Roborock Dyad Pro Combo“ - belaidžiai siurbliai

  • Su siuntimu tik 461€
  • su papildoma 5€ nuolaida mokant per PayPal 
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Jie tęsia savo pirmtakų tradicijas ir siūlo ypatingai platų funkcionalumą. Tik šiuo atveju jis pakeliamas dar keliais lygiais aukštyn.

Dabar siurblys atkeliauja su nežmoniškai gausiu priedų rinkiniu, kurio dėka galėsite ne tik išplauti, bet ir sausai išvalyti absoliučiai visus namų kampelius - tiesiogine to žodžio prasme, nuo lubų iki kiekvieno kambario kampelių - išvalyti automobilio saloną, baldus, kilimus ir t.t.

Trigubas šepetys, 17000Pa, po darbo savęs išsiplovimas, nešvarumų jutiklis - automatiškai įvertina valomą paviršių ir pats parenka valymo intensyvumo lygį, dar talpesnė baterija leis išvalyti iki 300 m2 plotą, yra ir APP, ir t.t.

„Roborock S7 Max Ultra“ - įspūdingiausias robotas dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 829€
  • Kuponas - Ca4B43W3
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Robotas pasižymi pačiomis pažangiausiomis technologijomis ir techniniais sprendimais. 

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Čia verta pažymėti, kad robotas turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir prieš ant jos užvažiuodamas pakelia plaušinę (iki 5cm) ir tik sausai siurbia, o nuo jos nuvažiavęs - ją vėl nuleidžia ir toliau tęsia siurbimą bei plovimą. Super dalykas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Stulbinama ir vis dar ypatingai reta galimybė tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą. 

Tuo pačiu išplaunama ir pati stotelė!

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Ir to vandens užtenka išplauti 300m2 plotui. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Max Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

„Roborock S7 Max Ultra“ siurbimo slėgio galia, lyginant su pirmtakais, išaugo net iki 5500Pa. To daugiau nei užtektinai susiurbti ir stambioms atliekoms bei išvalyti giluminius kilimų sluoksnius.

Prie maksimalaus efektyvumo prisideda ir plaukiojantis šepetys - tokio dizaino šepetys prisitaiko prie valomų paviršių ir pasiekiamas dar geresnis efektas.

Beje, verta pažymėti, kad dabar po darbo robotas pats išsiplauna plaušinę ir ją išdžioviną. Dar vieni papildomi pliusai.

APP? Žinoma, kad „Roborock S7 Max Ultra“ palaiko programėlę ir galybę įvairiausių šaunių valymo režimų ir pasirinkimo galimybių: nuo 3D ir kelių aukštų žemėlapių, iki tokių jau tradicija tapusių dalykų kaip no-go bei no-mop zonos, kelių aukštų žemėlapiai ir t.t. Yra ir valdymo balsu galimybės, dėka balso asistentų.

„Roborock S7 Max Ultra“ aprūpintas itin talpia 5200mAh baterija ir palaikomas greitasis įkrovimas, 30% greitesnis nei pirmtakuose.

Dar puiku yra tai, kad galima nustatyti norimą įkrovimo laiką. Esant aukštoms elektros kainoms, tai ypatingai svarbu. Galima nurodyti, kad robotas būtų įkraunamas naktį ir pasinaudoti pigesniu elektros tarifu.

Tad „Roborock S7 Max Ultra“ yra tai, ką galima vadinti ateities robotu dulkių siurbliu. Jo galimybės tiesiog neįtikėtinos. 

„FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

  • Su siuntimu tik 819€
  • Kuponas - YZTR637X
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Net iki 2400W galios ir 2048Wh talpos; LifePO4 tipo baterija, kurios, neprarandant pirminių savybių, įkrovimo/iškrovimų ciklų skaičius viršija 3500 arba daugiau kaip 10 metų, net jei ši stotelė bus kasdien išnaudojama iki 100 proc. Beprotiškai geri rodikliai.

Puiku ir tai, kad tokios didelės talpos baterija įkraunama įvairiais būdais ir super greitai - vos per 1,5 - 2 val.

Bateriją galima įkrauti iš el. tinklo, su saulės panelėmis, generatoriumi, pajungus nuo automobilio. Beje, vienu metu galima įkrauti dviem būdais: nuo el. tinklo + saulės panele.

Be to, ant korpuso yra valdymo ratukas, kuriuo pasirenkama įvesties galia: 300W, 500W, 700W, 900W ir 1100W.

Taip pat turime ir LED ekraną, kuriame pateikiama svarbiausia informacija.

„FOSSiBOT F2400“ talpos ir net 2400W galios energijos stotelės pilnai užteks praktiškai bet kuriam jūsų turimam prietaisui.

Įdiegtas ir UPS techninis sprendimas. Tai reiškia, kad kai iš el. tinklo dingsta elektra, vos per 0,01 sek. įsijungia ši energijos stotelė ir maitina prie jos prijungtą prietaisą, taip apsaugant ypač jautrius prietaisus: kompiuterius, serverius ir pan.

Kitas didelis pliusas, kad visus jungtys apsaugotos guminiais dangteliais. Taip išvengiama nešvarumų ir drėgmės. Labai sveikintinas sprendimas, ypač kai tokios energijos stotelės bus naudojamos keliaujant, lauko sąlygomis.

Kalbant apie jungtis, tai čia iš viso turime net 16 jungčių, iš kurių 6 AC. Taip pat palaikomi greitieji prijungtų prietaisų įkrovimai: QC3.0, PD 20W, PD 100W.

„FOSSiBOT F2400“ taip pat turi integruotą žibintuvėlį su 3 švietimo režimais, kas irgi pravers.

Apibendrinus, monstrinės talpos, galios, jungčių ir maitinimo galimybių portabili energijos stotelę. Tokia pravers tiek keliaujant, tiek ir namuose dingus elektros energijos tiekimui.

Štai šiame vaizdo įraše puikiai parodoma, ką rasite pakuotėje ir pademonstruojamos esminės energijos stotelės savybės:

„JIGOO S300 Pro“ - stulbinamų galimybių erkučių žudymo ir siurbimo siurbliai

  • Su siuntimu tik 89,99€
  • Kuponas - 5CDKMKLS
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Puikus įrenginys, leisiantis pilnai išvalyti patalynę, baldus, kiliminę dangą ir kitus paviršius: 220V; 5 metrų ilgio laidas; 500W; 13kPa; 230mm pločio siurbimo anga; dvigubos talpos dizainas; susiurbtos atliekos, patogenai ir erkutės lieka pirminėje 0,5l talpoje, kadangi filtrai sulaiko iki 99,9% šių atliekų ir į aplinką išleidžia kone idealiai švarų orą.

Pliusas ir tas, kad šios talpos ir filtrai nuimami bei plaunami. Kaip ir pagrindinis šepetys.

Išmanusis erkučių jutiklis; 12000 vibracijų per minutę dažnis; UV-C LED (253.7nm) lempa, kuri skleidžia ultravioletinę spinduliuotę ir taip nužudo 99,9% erkučių ir bakterijų; paviršių kaitinimas iki 55 Celsijaus laipsnių; didelis informatyvus ekranėlis; įdiegtos apsaugos ir kt.

„JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

  • Su siuntimu tik 129,99€
  • Kuponas - 6J9BZR3I
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

500W; 33kPa siurbimo slėgis; net 1,2l atliekų talpa; skirtingi antgaliai; pagrindinė siurbimo galva su LED šviesomis; išimama tik per 2,5 val. įkraunama 8x2200mAh baterija; 3 veikimo režimai - 60, 45, 10min; penkių lygių filtracija su HEPA filtru; išmanusis atliekų jutiklis; informatyvus LED valdymo ekranėlis ir kt.

„BMAX B8 Pro“ - mini PC

  • Su siuntimu tik 389,99€
  • Kuponas - FAT6KAL2
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Puikus mini PC: Intel® Core™ i7-1255U (iki 4,7GHz) CPU; Intel® Iris® Xe Graphics (iki 1,25GHz) GPU; 24GB LPDDR5 RAM; 1TB NVMe SSD; WiFi 6+; Bluetooth 5.2; 1Gbps LAN; palaiko 4K/60Hz; Windows 11(64-bit) ir palaiko Linux OS; daugybė naudingų jungčių ir kt.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()