Tokios kolonėlės aš dar nemačiau. Unikalus Smart Tune sprendimas, stulbinamas garsas, tvirtumas ir APP galimybės (Foto, „Soundcore Motion 300“ apžvalga)  ()

„Anker Soundcore Motion 300“ - nuostabus ir labai tvirtas dizainas, unikalus Smart Tune techninis sprendimas, fantastiška garso kokybė ir puikios APP galimybės. Nustebsite sužinoję, ką sugeba naujoji belaidė kolonėlė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Anker Soundcore Motion 300“

89,99€ -13,49€ 89,99€

76,50€

Imu!

iš Europos

Kuponas: SOUNDCORE2023

galioja iki 2023-12-31

5€ už pristatymą į Lietuvą

Iš Vokietijos

Visus mokesčius sutvarko pardavėjas

„Anker Soundcore Motion 300“

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • nuostabios išvaizdos ir pagaminimo kokybės
  • 30W, 2 garsiakalbiai, iki 40kHz, garsi kolonėlė
  • Smart Tune techninis sprendimas: kolonėlė pati atpažįsta savo padėtį (pastatyta, paguldyta, pakabinta) ir automatiškai pakeičia EQ nustatymus, kad skleistų geriausią garsą
  • Hi-Res Audio Wireless sertifikatas
  • didelės raiškos garsas su LDAC kodavimu – 3 kartus detalesnis garsas, nei su įprastais SBC, palaiko ir naujos kartos MPEG2 ACC LC
  • nepriekaištingas garsas, labai gera kokybė
  • kokybiški mikrofonai, skambučių metu balsas girdimas garsiai ir aiškiai
  • Bluetooth 5.3 – automatinis poravimas, ypatingai stiprus ir kokybiškas ryšys
  • Android ir iOS
  • puiki Soundcore APP, naudingi režimai, gausa EQ nustatymų ir lengvas jų keitimas pagal asmeninius poreikius
  • USB-C ir 3.5mm jungtys
  • vienu įkrovimu 13 val., su 5V/3A įkraus per maždaug 4 val.
  • IPX7 reitingas – pilnai atspari vandeniui, nieko nenutiks ir įkritus į baseiną
  • nuostabi pagaminimo kokybė ir išvaizda: metalas, tvirtas plastikas ir guma
  • dirželis nuimamas
  • labai intuityvus ir pilnas valdymas, puikiai reaguoja į paspaudimus, Bass Up įjungimas/išjungimas, šviesos indikatoriai
  • įjungimo/išjungimo mygtukas yra kiek įleistas. Labai protingas sprendimas. Tamsoje iškart apčiuopsite, kur jis yra
  • TWS - galima tarpusavyje suporuoti dvi tokias pačias kolonėles
  • kompaktiška, patogi pasiimti į kelionę

Trūkumai:

  • pakuotėje dvigubų USB-C jungčių įkrovimo laidas, kas yra kiek neįprasta, kai įprastai gauname USB ir USB-C laidą. Tačiau įkrovimui tinka ir įprasto Android telefono įkroviklis
  • nėra AUX (3.5mm) jungties
  • kolonėlė nepalaiko atminties kortelės

„Anker Soundcore Motion 300“ pristatymas, pakuotės turinys

„Anker Soundcore“ yra itin mėgiama pirkėjų ir apžvalgininkų. Šios kompanijos produktų apžvalgų gausu Youtube ir jos sulaukia rekordinių peržiūrų kiekio, kas aiškiai rodo, kad žmonės šios kompanijos produktais domisi. Ir tikrai ne veltui.

Aš ir pats jau išbandžiau ne vieną šios kompanijos produktą - ankstesnes apžvalgas galite paskaityti čia.

Ir dabar į mano rankas pateko viena naujausių belaidžių Bluetooth kolonėlių - „Anker Soundcore Motion 300“.

Jas gamintojas į Lietuvą atsiuntė iš Europos sandėlio (Vokietijos), vos per keletą dienų. Kurjeris pristatė į namus

Svarbu: čia verta pažymėti, kad gamintojas visus savo produktus siunčia iš EU sandėlių. Visi mokesčiai sutvarkyti.

Taip pat taikoma 18 mėnesių garantija. Jei kas nutinka, galima kreiptis tiesiai į šiuos klausimus sprendžiantį klientų aptarnavimo biurą šiuo adresu (nuoroda).

Taigi, mano kolonėlė atkeliavo tvarkingai supakuota. Dėžė išliko prekinės išvaizdos. Viskas tvarkingai.

„Anker Soundcore Motion 300“ pagaminimo kokybė, dizainas, baterija ir kt.

„Motion 300“ yra viena naujausių kompanijos belaidžių kolonėlių ir skirta mėgstantiems mobilumą, keliaujantiems, norintiems kolonėlę bet kada ir bet kur pasiimti su savimi.

Nuostabus garsas, tvirtumas, dizainas, APP galimybės ir daugelis kitų aspektų, bet pradėkime viską nuo pradžių.

Gamintojas, tradiciškai, kolonėlę atsiuntė labai greitai. Tiesiai iš Vokietijos sandėlio, vos kelios darbo dienos ir kurjeris su paketu jau prie mano namų durų.

Saugiai supakuota, viskas savo vietose, dėžutė išliko prekinės išvaizdos - ketinantiems šiomis kolonėlėmis prekiauti Lietuvoje ar ieškantiems dovanų bičiuliams, tai yra labai svarbus momentas.

Pakuotės sudėtis: kolonėlė, 60 cm ilgio USB-C - USB-C įkrovimo laidas, naudojimosi instrukcija (garantija 18 mėn.)

Iškart noriu pažymėti, kad kolonėlė sertifikuota: IPX7 standartas, tad kolonėlė yra atspari vandeniui. Išbandyta praktiškai. Viskas veikia.

USB-C įkrovimo jungtis paslėpta po štai tokiu ganėtinai storu vidutinio minkštumo gumos dangteliu (foto žemiau). Ir viskas, daugiau jokių jungčių čia nėra.

Tad taip, kolonėlė nepalaiko atminties kortelės, nėra AUX (3.5mm) jungties, taip pat nepanaudosite kaip išorinės baterijos ir neįkrausite kitų įrenginių. Na, galima gyventi ir be to - asmeniškai didesnio streso tai nesukelia :)

Baterijos rodikliai

Kalbant apie baterijos tarnavimo rodiklius, tai, kaip visada, viskas priklauso nuo naudojimo sąlygų.

Vienu įkrovimu, esant 50 proc. garso lygiui, išjungus Bass Mode (žemų tonų) režimą - iki 13 val. Ir garantuoju, kad tie 50 proc. yra labai garsu. Jei garso lygis mažesnis, tas laikas dar padidėja bent keliomis valandomis. Tad rodikliai išties geri.

Bendrai, viskas labai priklauso nuo garso lygio, EQ nustatymų.

Įkrauti su 15W (5V/3A) įkrovikliu užtruks iki 4 val. Įkrovimo metu indikatorius šviečia raudonai, kai pilnai įkrauta - pasikeičia spalva į baltą

Išvaizda, pagaminimo kokybė, valdymas

„Motion 300“ viršutinėje dalyje turi visus reikalingus valdymo mygtukus. Jie šviečia - spalvos intensyvumas valdomas APP.

Geras dalykas, įjungimo/išjungimo mygtukas yra kiek įleistas į korpusą. Tamsoje iškart lengva jį apčiuopti ir taip įjungti kolonėlę.

Toliau seka Bluetooth indikatorius, Bass - žemų tonų padidinimo mygtukas, kompanijos logotipas ir tradiciniai muzikos bei skambučių valdymo mygtukai. Taip, per šią kolonėlę galite kalbėtis su paskambinusiuoju.

Asmeniškai, „Motion 300“ kolonėlė man yra labai simpatiško dizaino. Užapvalinti kampai, itin patogiai guli rankoje. Ir jokio slydimo.

Įspūdingai šaunus dizainas, labai kokybiškai pagaminta, kompaktiška, dirželis nuimamas.

Kaip jau užsiminiau, kolonėlė yra atspari vandeniu, o ir numesti ją ant žemės visai nebaisu. Tikrai nesusibraižys ir neįskils. Sveria 775 gr., padorus svoris. Solidus produktas.

Metalinės grotelės, pats korpusas tvirto plastiko ir gumos - tiek nugarėlėje, tiek kolonėlės apačioje. Ir tam yra labai svarbi priežastis.

„Soundcore Motion 300“ - unikalūs techniniai sprendimai, puiki APP ir nuostabus garsas

30W ir du priekiniai garsiakalbiai (po 15W), iki 40 kHz, atrodytų mažoka, bet tai, kaip kompanija juos išmaniai išnaudoja, yra kažkas stulbinamo.

Šią kolonėlę galite pastatyti, paguldyti, pakabinti: tam ir skirtos gumos kojelės bei dirželis. Bet, svarbiausia - Smart Tune techninis sprendimas.

Kolonėlė pati atpažįsta savo padėtį (pastatyta, paguldyta, pakabinta) ir automatiškai pakeičia EQ nustatymus, kad skleistų geriausią garsą:

  • Pakabinta - Dynamic režimas, kai automatiškai padidinimas garsas ir visi dažniai
  • Paguldyta - 360 laipsnių režimas, kai garsiakalbiai skleidžia muziką į visas puses, puikus dalykas būryje draugų, padidina visų dažnių stiprumą
  • Pastatyta - Immersive režimas, kai garsiakalbiai muziką skleidžia tiesiai į klausytoją, dinamiškas ir subalansuotas garsas

Šiuos pokyčius galima realiuoju laiku matyti APP. Be to, visada šią funkciją galite įjungti/išjungti. Ir netgi kiekvienai kolonėlės padėčiai nustatyti savo norimus EQ garso nustatymus.

Hi-Res Audio (Wireless) sertifikatas ir LDAC, SBC, MPEG2 ACC LC muzikos kodavimo palaikymas iškart sako, kad čia turime puikaus garso produktą.

Dar pridedame paminėtą Smart Tune techninį sprendimą, Bass Up (žemų tonų sustiprinimą), naująjį Bluetooth 5.3 ir turime nuostabią garso kokybę bei žaibišką poravimą su įrenginiais.

O kur dar APP galimybės.

Soundcore APP (Android ir iOS) - labai puikios EQ ir bendrai valdymo galimybės

Tereikia į savo išmanųjį įrenginį atsisiųsti bei įsidiegti Soundcore APP, pridėti „Motion 300“ kolonėlę ir gausite dar daugiau valdymo galimybių.

Iškart rekomenduoju pasitikrinti ar nėra programinės įrangos atnaujinimų ir jei jų yra - juos įdiegti. Tai užtruko keletą minučių.

APP galėsite peržiūrėti svarbiausią informaciją ir keisti mygtukų indikatorių švietimo ryškumą, nurodyti automatinio išsijungimo laiką ir kt. dalykus.

Įdomiausia dalis yra jau aptartas Smart Tune techninis sprendimas. APP (ties Standing ikonėle) jį galima įjungti/išjungti. Rekomenduoju palikti įjungtą - garso kokybei tai tikrai duoda privalumų, ypač kai kolonėlė keičia savo padėtį.

Jei manote, kad gamintojo iš anksto suderinti EQ, esant kolonėlei skirtingose padėtyse, neatitinka jūsų poreikių - juos galite kiekvienam tų režimų nustatyti tokius, kokių norisi asmeniškai. Puikus dalykėlis. Labai reta tokios kainos kolonėlė siūlo tokias APP galimybes.

Jei pastarieji nustatymai tinka ir patinka, dar galite APP rinktis ir iš kitų iš anksto suformuotų EQ režimu. Čia tuo atveju, kai kolonėlė pastatyta ant paviršiaus: Soundcore Signature, Xtra Bass, Voice, Balance.

Jau iš pavadinimų galite suprasti, ką kiekvienas jų daro. Norite daugiau žemų tonų, renkatės Xtra Bass. Juos aktyvuoti galima ir su mygtuku ant korpuso.

Daugiau klausotės vokalinės muzikos - renkatės Voice. Balanced - itin gerai subalansuoti dažniai. Soundcore Signature - taip pat labai geras balansas, bet kiek ir pastiprinti (sodresni) žemi tonai. Nors ne tiek, kiek Xtra Bass.

Tad visiems pagal skonį. O ypatingos klausos mėgėjams yra individualūs EQ nustatymai. :)

Dar vienas dalykas. APP rekomenduoju pasirinkti LDAC muzikos kodavimą. Tai yra aukštesnis standartas, užtikrinantis dar geresnę garso kokybę. Net 3 kartus geresnę nei standartinis SBS.

Nors gamintojas nurodo, kad didesnė kokybė gali pareikalauti didesnių energijos sąnaudų, bet asmeniškai to nepastebėjau. Galbūt čia tais atvejais, kai muzikos klausomasi 70 proc.+ garsumu. Man tai jau buvo ribinis lygis.

Kolonėlė ypatingai garsi ir puikiai išlaiko garso kokybę, jokių iškraipymų, kas už tokią kainą išties džiugina.

Beje, galima „Motion 300“ kolonėlę suporuoti su kita „Motion 300“ kolonėle ir gauti dar daugiau garso.

Ką galvoju apie „Soundcore Motion 300“?

Trumpai tariant, puikios kokybės belaidė garso kolonėlė.

Nuostabiai pagaminta, idealiai pritaikyta naudoti lauko sąlygomis, mėgstantiems aktyviai pramogauti. Jei esate namisėdos, labiau mėgstate namuose atsipalaidavę klausytis muzikos, ypatingai svarbus detalus, tai tada labiau rekomenduoju „Anker Soundcore Motion X600“. Ten išvis kitas lygis su tuo su Spatial Audio techniniu sprendimu. 

Bet nors ji irgi su IPX7 reitingu, dėl metalinio korpuso ir savo dydžio, man neatrodo kaip geriausias variantas pasiimti į kelionę. Gaila būtų subraižyti jos korpusą.

„Soundcore Motion 300“ jau galima ir numesti iš rankų, nieko jau nenutiks. Ši kolonėlė pritaikyta naudoti ir grubiau bei sudėtingesnėmis sąlygomis. Ir visą tą laiką užtikrina puikią garso kokybę, kas yra ypatingai svarbu. Tad labai rekomenduoju.

Šis gamintojas tikrai vertas visų tų pirkėjų ir apžvalgininkų pagyrų. Tiesiog nefalšyvina (nesukčiauja kažkur pataupydamas), o pagamina produktą taip, kaip ir tikimės gauti už jį sumokėję sunkiai uždirbtus pinigus.

Tai yra tas gamintojas, kurio produkcija nekelia jokių dvejonių. Prieš įsigydamas jau žinai, kad gausi aukščiausią kokybę už priimtiniausią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()