[Black Friday] Tik šiandien! Lietuvių „NordVPN“ skelbia beprotiškus pasiūlymus  ()

Lietuvių sukurtas „NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad Black Friday proga visiems paruošė ypatingų pasiūlymų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-24 [Black Friday] Tik šiandien! Lietuvių „NordVPN“ skelbia beprotiškus pasiūlymus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinis „NordVPN“ pasiūlymas

  • Jei vartotojas nusiperka 2-ejų metų abonementą už 80,73 eurų, kas yra net 63 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 2,99 eurų. Plius, 3 mėn. nemokamai dovanų.
  • Jei vartotojas nusiperka 1-erių metų abonementą už 67,35 eurų, kas yra 45 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 4,49 eurų. Plius, 3 mėn. nemokamai dovanų.
  • Paprastai ši „NordVPN“ paslauga mėnesiui be jokių akcijų kainuoja nuo 12,99 €, tad dabar, pasinaudojus šia išskirtine akcija, ją galite įsigyti už nerealiai gerą kainą. 
  • Svarbu: jei vartotojas drauge su „NordVPN“ paslauga dar įsigysi „NordPass“, „NordLocker“, „Dedicated IP“ ar „Incogni“ - gaus dar 3 papildomus mėnesius nemokamai.

Išskirtinis „NordPass“ slaptažodžių tvarkyklės pasiūlymas

  • Jei vartotojas nusiperka 2-ejų metų abonementą už 34,83 eurų, kas yra net 56 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 1,29 eurų. Plius, 3 mėn. nemokamai dovanų.
  • Jei vartotojas nusiperka 1-erių metų abonementą už 25,35 eurų, kas yra 43 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 1,69 eurų. Plius, 3 mėn. nemokamai dovanų.

Kompanija taip pat suteikia naujiems klientams galimybę pasinaudoti 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Tai reiškia, kad jei nuspręsite, kad šios paslaugos nėra Jums tinkamos, galėsite sumokėtus pinigus susigrąžinti. Tad išbandyti tikrai verta.

Kuo ypatingas „NordVPN“ galite paskaityti šiuose straipsniuose:

  1. Kas yra „NordVPN“?
  2. Pagrindinės priežastys, kodėl pasaulyje tiek daug žmonių naudoja VPN: kaip Netflix ir Linkomanijos ribojimai sukėlė tikrą VPN sprogimą
  3. Kaip „YouTube Premium“ paslaugą gauti 6,5 karto pigiau? VPN gudrybė, apie kurią mažai kas ir težino

  4. Kalėdos su Hariu Poteriu per „Netflix“? Paprasta gudrybė kaip tai padaryti Lietuvoje: ar žinojote, kad standartiškai Lietuvoje matote mažiau „Netflix“ turinio, nei Antarktidoje, ir net 7 kartus mažiau, nei JAV?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: