[Čekija] „Ši 5.1 garso sistema fantastiška. Žiauriai galingi žemi, 360° erdvinis garsas, superinis valdymas ir nuostabi kaina“ (Video, „Ultimea Poseidon D60“ atsiliepimai)  ()

Mažiausia kaina

Iš Čekijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausi pirkėjų įvertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Ultimea Poseidon D60“

(5.1, Dolby Atmos garso sistema)

239,07€ -31,26€ 239,07€

207,81€

Imu!

iš Čekijos

mažiausia kaina

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

Svarbu: „Ultimea Poseidon D60“ garso sistemos šiuo metu parduodamos už ypatingai žemą kainą.

Ir tiesiai iš Čekijos sandėlių, tad pristatymas į Lietuvą yra greitas ir saugus - sutvarkyti visi mokesčiai.

Kas yra „Ultimea Poseidon D60“ ir ką apie ją sako pirkėjai?

Tai yra naujausia, šių metų, kompanijos 5.1 garso sistema ir jau Youtube bei populiariose pirkimo platformose, kaip Amazon, galima rasti išsamių ir labai pozityvių atsiliepimų.

Jeigu trumpai apie pačią garso sistemą, tai svarbiausia čia yra tai, kad turime Dolby Atmos 5.1 technologiją, 6 didelio našumo garsiakalbius, 360° erdvinį garsą, 3 EQ režimus, Bluetooth 5.3, HDMI eARC-2.1, OPT, AUX ir USB jungtis, ir daug kitų privalumų.

Štai atrinkome patį išsamiausią ir geriausiai esmę apie šią sistemą atspindintį pirkėjo atsiliepimą:

Įsigijau ją per „Amazon Black Friday 2023“ išpardavimą už 175 svarus (204 eurus - red. past.). Prekė buvo pristatyta kitą dieną. Sąranka buvo gana paprasta, prijungiau visus garsiakalbius, padėjau juos aplink savo sofą. Prijungiau prie televizoriaus naudodamas pakuotėje esantį HDMI laidą.

Turiu 2018 m. „Samsung“ televizorių su tik „ARC“, o ne „eARC“. Taigi aš apsiriboju tik „Dolby Digital“, o ne „Atmos“. Vis dėlto, garso sistemą iš karto atpažino televizorius, o ekranas garso juostos priekyje rodė „Dolby surround“.

Žiūrėjau „Avatar 2“ per „Disney+“, „Netflix“, „Invincible 2“ per „Amazon Prime“ ir daug vaizdo įrašų „Youtube“. Toliau pateikiamos mano mintys ir atsiliepimai:

Privalumai

  • Naudojant gryną „Dolby“ įvestį, pvz., „Disney+“, garso išvestis yra fantastiška. Žemi tonai yra galingi, o aplinkui tas 360° erdvinis garsas yra fantastiškas. Mano sūnus vis atsigręždavo, kai pasigirsdavo Avataro garsai iš galinių erdvinio garso garsiakalbių.
  • Veiksmo scenose žemi atliko fantastišką darbą. Garsumą padidinau iki 20. Negalėjau jo toliau padidinti, netrukdydamas kaimynams. Garso laukas ir tas erdvinis garso efektas buvo labai gerai jaučiami. Mano mėgstamiausias nustatymas yra EQ 1, Sub – žemųjų dažnių 0 ir Surround ties +1.
  • Net esant mažam garsui, pvz., 10 ar mažiau, erdvinio garso efektas buvo labai geras, o žemi tonai atliko savo darbą. Nors nėra specialaus naktinio režimo, tą patį galima pasiekti naudojant žemuosius dažnius prie -1 ir pasirinkus garsumą, mažesnį nei 10.
  • Dar neatsinaujinau Ultimea pateiktos programinės įrangos, kad patobulinčiau žemuosius dažnius. Atnaujinsiu šią apžvalgą, kai tą padarysiu.
  • Dainos, leidžiamos per Bluetooth, yra puikios. Garsas yra daug geresnis, palyginti su kai kuriais vaizdo įrašais (apžvalgomis - red. past.), kuriuos mačiau. Erdvinis garsas (nors jis yra imituojamas) suteikė įtraukiantį pasitenkinimą. Vėlgi, mano didžiausias nustatytas garsumas buvo tik 20.

Trūkumai

  • Įprastoje garso įvestyje, pavyzdžiui, iš Youtube, Ultimea Poseidon D60 bando padaryti jį į 5.1, bet kartais tas nepavyksta. Iš galinių erdvinio garso garsiakalbių girdėjau keletą traškančių garsų, tačiau tik žiūrėdamas „YouTube“ vaizdo įrašus. Nesu tikras, ar tai yra pataisoma, ar taip yra dėl mano televizoriaus.

Apskritai tai yra puiki garso sistema už tokią kainą. Ir „Dolby Atmos“ per ją dar net neišbandžiau. Kai tik tai padarysiu, atnaujinsiu šią apžvalgą.

Papildymas po dviejų savaičių

Įdiegiau programinės įrangos atnaujinimą, skirtą pakoreguoti žemuosius dažnius. Sistema fantastiška. Man patinka žiūrėti filmus ir dainas, naudojant šią sistemą.

Programinė įranga davė žemųjų dažnių lygį valdyti nuo -2 iki +2. Tai labai padeda žiūrint naktį, kur išjungti žemieji dažniai, bet erdvinis garsas vis dar įjungtas. Suteikia puikią žiūrėjimo patirtį. Puikus darbas Ultimea.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: