[Vokietija] Būti ekologišku labai paprasta. Su elektriniu virtuviniu komposteriu pagaminsite kokybiško komposto  ()

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Labai patogus būdas sutvarkyti atliekas ir pasigaminti komposto


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Involly“

(3,3 l elektrinis virtuvinis komposteris)

499,99€ -150,99€ 499,99€

349€

Imu!

iš Vokietijos

31%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: čia turime geros kainos ir galimybių virtuvės atliekų kompostavimo įrenginį. 

Cafago juos parduoda iš Vokietijos, į Lietuvą pristatys greitai. Visi mokesčiai jau sutvarkyti. Pasinaudokite puikia proga.

Ką gi sugeba „Involly“ komposteris?

3,3 litrų talpos virtuvės komposto dėžėje galima sutalpinti savaitės virtuvės atliekas kompostavimui, o tai sumažina šiukšlių išmetimo dažnumą ir prisideda prie mažesnio neigiamo poveikio aplinkai. 

Juolab, kad jei kitas atliekas galime patogiai išrūšiuoti ir išmesti į atitinkamus konteinerius, tai su bioskaidžiomis atliekomis vis dar yra daug problemų, kur jas tvarkingai padėti. Ypač gyvenant daugiabutyje. 

Štai čia ir pagelbėja tokie pažangūs kompostavimo tiesiog namuose įrenginiai.

Šis įrenginys naudoja nuolatinės srovės žingsninį variklį, kad triukšmas būtų mažesnis nei 45 dB, o tai suteikia puikią kompostavimo patirtį. 

Matmenys 31,4 x 31,4 x 31,4 cm, jame yra pakankamai vietos jūsų virtuvės likučiams. Komposterį galite laikyti garaže, spintelėje ar kur tik patogu.

Atsisveikinkite su nemaloniais kvapais – pažangus dviejų ventiliacinių angų dizainas, didelio efektyvumo UV sterilizavimo lempa ir puikios aktyvintosios anglies adsorbcijos savybės, daugiasluoksnė filtravimo sistema užtikrina kompostavimą be kvapo.

Po kiekvieno kompostavimo ciklo mašina kruopščiai išsivalo, užtikrindama higienišką ir bekvapį kompostavimą. 

Komposto dėžės talpa padengta dviejų sluoksnių nepridegančia nanokeramine danga, o nuimamą atliekų talpa taip pat galima įdėti į indaplovę – tai itin patogu.

Ryškus LED ekranas rodo temperatūros, drėgmės ir kompostavimo eigos informaciją, todėl tai informatyvus ir patikimas kompostavimo įrenginys. Yra ir Vaikų užrakto funkcija.

Be to, jis taip pat primins, kad reikia laiku pakeisti aktyvintos anglies filtrą, kad jis visada būtų švarus ir be pašalinio kvapo.

Apibendrinus, „Involly“ yra puikus įrenginys namuose sutvarkyti bioskaidžias atliekas, taip prisidėti prie švaresnės aplinkos ir tuo pačiu pasiruošti kokybiško dirvožemio savo auginamiems augalams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: