[Vokietija!] Mažiausia kaina šiais metais. Beprotiška, ką sugeba naujausias išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis („Smartmi Smart Toilet Seat 2“)  (1)

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Nuostabus funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Smartmi Smart Toilet Seat 2“

(modelis: ZNMTG09ZM)

570,99€ -392,40€ 570,99€

178,59€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šie įspūdingo funkcionalumo daiktai parduodami už mažiausią kainą - labai ribotas kiekis!

Į Lietuvą pristatomi iš Vokietijos sandėlio - visi mokesčiai jau sutvarkyti ir nieko papildomai daryti ar mokėti nebereikės. Viskuo pasirūpina Cafago.

„Smartmi Smart Toilet Seat 2“ - įspūdingų galimybių įrenginys

Jau atrodė, kad pripratome prie „Xiaomi“ naujovių ir to, kad kompanija vis sugeba nustebinti. Pamatę jų naująjį klozeto dangtį nustebome ir mes patys.

Ir čia ne šiaip koks paprastas dangtis. Jau vien iš 178,59€ kainos galima spręsti, kad čia turi būti kažkas daugiau.

Tikrai taip. Nors iš išvaizdos jis atrodo kaip įprastas klozeto dangtis, tačiau čia yra galybė įdomių techninių sprendimų.

Beje, pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip jį prijungti prie vandentiekio.

„Smartmi Smart Toilet Seat 2“ išsaugojo pirmtako savybes ir įgijo labai šaunių naujų privalumų.

Jis turi keramikinį kaitinimo elementą ir po to, kai yra atliktas gamtinis reikalas, su valdymo pulteliu belieka pasirinkti norimą vandens padavimo režimą ir norimos šilumos vandenį: šiltą ar vėsų.

Šis antgalis iš „Smartmi Smart Toilet Seat 2“ išlenda tik tuo atveju, kai valdymo pultelyje yra paspaudžiamas mygtukas.

Negana to, dangtyje yra įdiegtas papildomas filtras, kuris išfiltruoja vandenį. Plius, prieš jį išpurškiant, jis dar praeina pro antibakterinius barjerus.

Ir dar ne viskas. Gamintojas tvirtina, kad šis daikčiukas palaiko 6 vandens temperatūros padavimo režimus, kas leidžia vandens srovę pasirinkti pagal tuo metu esamą padėtį.

Naujiena ir ta, kad šiame modelyje atsirado 4 šilto vėjo režimai.

Super dalykas ypatingai jautriems žmonėms ir prižiūrint sunkiai judančius ir stipriai sergančius artimuosius. Taip išvengiama tiesioginio kontakto su oda bei užtikrinama maksimali švara, sausumas ir higiena.

Jis yra atsparus vandeniui, IPX4 standartas, galia siekia 780W. Tad taip, šiam įdomiam prietaisui reikia elektros energijos. Jame esantis varikliukas gali vandenį pašildyti iki 39 laipsnių, o vėjelį iki 55 laipsnių Celsijaus.

Vanduo pašildomas momentaliai. Maksimaliai vandens išpurškiama net iki 3 litrų per 10 sek., tad šis išmanus įrenginys pilnai pritaikytas patenkinti ir sudėtingiausių pacientų poreikius.

Dar vienas puikus dalykas yra tas, kad „Smartmi Smart Toilet Seat 2“ itin patogus valdymas su pulteliu, gausybė nustatymų ir šaunu, kad palaikoma iki 5 skirtingų žmonių pasirenkamų individualių parametrų išsaugojimas.

Trumpai tariant, vienam šeimos nariui - vieni nustatymai, kitam - jau kiti, ir t.t. Kiekvienam pagal asmeninius norus. Ir vieną kartą juos pasirinkus, kitą kartą užteks vos vieno mygtuko paspaudimo.

„Smartmi Smart Toilet Seat 2“ - įspūdingas daiktas. Maksimalus funkcionalumas, kokybė, galybė įdiegtų apsaugos priemonių ir puiki kaina už aukščiausią higieną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: