Lietuvių „NordVPN“ sukūrė fantastišką dalyką: kas yra „NordPass Business“ ir kodėl juo naudojasi milijonai? (atsiliepimai)  ()

„NordVPN“ - puikiai pasaulyje žinoma lietuvių kompanija ir dabar mūsų skaitytojams pristato milžiniškais tempais populiarėjančią paslaugą. Štai ką sako ją išbandžiusieji.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-20 Lietuvių „NordVPN“ sukūrė fantastišką dalyką: kas yra „NordPass Business“ ir kodėl juo naudojasi milijonai? (atsiliepimai)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NordPass Business“ - sklandi slaptažodžių apsauga jūsų įmonei

Taip trumpai galima apibūdinti naująją kompanijos paslaugą. Ir ypatingai verta išskirti štai šiuos privalumus:

  • Šifruota slaptažodžių, prieigos raktų ir kitos slaptos informacijos saugykla
  • Saugus prieigos dalijimasis tarp įmonės komandų/darbuotojų
  • Efektyvus narių priėmimas ir išjungimas
  • Veiksmingas duomenų pažeidimo stebėjimas
  • Silpnų, senų ir pakartotinai naudojamų slaptažodžių aptikimas
  • Momentinis slaptažodžio įkėlimas
  • Visos įmonės nustatymai
  • Daugiafaktorinis autentifikavimas (MFA)
  • Greitas ir sklandus paskyros atkūrimas
  • „Google Workplace“ SSO
  • NordPass Authenticator
  • Išsamus veiklos žurnalas

Be jokios abejonės, kad viskas padaryta taip, kad būtų ne tik saugu, bet ir lengva naudotis, tad: lengva naudoti sąsaja; greitas automatinis užpildymas; prieiga visuose įrenginiuose.

Kiek kainuoja „NordPass Business“?

Šios paslaugos kaina prasideda vos nuo €1.79 per mėn. vienam įmonės vartotojui. 

Plius 3 mėn. nemokami. Galima išbandyti nemokamą bandomąją versiją. Kilus klausimams, pasinaudoti 24/7 aukščiausios kokybės palaikymo paslauga.

Labai svarbu: ši paslauga skirta ir smulkiajam verslui - vos 10 darbuotojų turinti įmonė jau gali pasinaudoti visomis „NordPass Business“ suteikiamomis naudomis ir, pripažinkime, už beprotiškai žemą kainą. O kai ir galima išbandyti nemokamai - nuodėmė to nepadaryti. Juolab, kad ir „NordPass Business“ naudojantys verslai atsiliepia labai teigiamai.

Ką apie „NordPass Business“ sako verslo atstovai?

„NordPass Business“ paslauga naudojasi milijonai, taip, būtent - milijonai verslų visame pasaulyje. Ir tai tik dar kartą įrodo, kad lietuvių kompanija yra neabejotina lyderė skaitmeninių apsaugos sprendimų segmente.

Štai ką apie „NordPass Business“ sako verslo atstovai:

Tai taupo laiko ir leidžia mums sukoncentruoti dėmesį į kasdienes operacijas. Bet kuriai įmonei, ieškančiai būdo saugiai ir patogiai valdyti slaptažodžius, „NordPass“ yra būtina priemonė, sako Eksaé infrastruktūros ir duomenų apsaugos pareigūnas Philippe'as Hannesas.

Automatinio pildymo ir automatinio išsaugojimo funkcijos taip pat yra populiarios. Darbuotojams patinka tai, kad jiems nebereikia rankiniu būdu įvesti ar net sugalvoti naujų slaptažodžių. „NordPass“ padaro viską už juos, tvirtina Bizimply verslo operacijų ir finansų vadovė Katie Whiteside.

Įmonei augant, tiesiog neturėjome fantazijos sugalvoti stiprių slaptažodžių ir neturėjome kur jų laikyti. Naudojant „NordPass“, slaptažodžio saugumas tapo vienu dalyku, dėl kurio nerimauti reikia mažiau, didžiausią privalumą akcentuoja 1StopVAT operacijų vyriausiasis pareigūnas Virginijus Girnius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(12)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: