[EU+Kuponai] Kalėdinis rinkinukas! Šlifuokliai, suktukai, belaidės plovyklos, išmanios indaplovės su APP, karšto oro gruzdintuvės ir kt. (Video)  ()

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-01-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis

2) „Drillpro“ - 18V suktukas

3) „Mudiro“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

4) „HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „Drillpro“ - 24V belaidė plovykla

6) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

7) „Ultenic K10-E“ - karšto oro gruzdintuvė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis

  • Su siuntimu tik 29,20€
  • Kuponas - BG65c98e
  • Galioja iki 2024-01-15
  • Čekijos sandėliai

Nuostabios kainos: be baterijos - šiems šlifuokliams tinka 18V Makita originalios baterijos ir joms prilygintos alternatyvos (baterijų nusipirkti galite čia); šiuo metu parduodamos versijos su maksimaliu disko skersmeniu - 125mm; 8500rpm; 4 greičių režimai.

„Drillpro“ 800W galios kampinis šlifuoklis yra itin populiarus ir labai gerai vertinamas pirkėjų dėl aukščiausios pagaminimo kokybės ir puikios kainos. Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai teigia, kad čia nepagailėta metalo ir svarbiausi komponentai pagaminti taip, kaip ir privalo būti pagaminti.

„Drillpro“ - 18V suktukas

  • Su siuntimu tik 20,41€
  • Kuponas - BGcc7af6
  • Čekijos sandėliai

Įspūdingai geros kainos ir savybių: be baterijos - šiems suktukams tinka 18V Makita originalios baterijos ir joms prilygintos alternatyvos (baterijų nusipirkti galite čia); gręžimas, įsukimas/išsukimas, su smūginio gręžimo funkcija - pravartu dirbant su betono ar panašiomis medžiagomis; 25+3 sukimo momento greičių reguliavimas; užrakinimo padėtis; iki 4000rpm/min.; 350Nm; LED šviesos; atsparus drėgmei, purvui ir smūgiams; ergonomiškas ir patogus naudoti.

„Mudiro“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

  • Su siuntimu tik nuo 89,46€
  • Kuponas - BG2fe43e
  • Čekijos sandėliai

Pravartus dalykėlis, ypač šaltuoju metų laiku: modelių savybės kaip ir tokios pačios, tik kiek skiriasi nuotoliniai valdymo pulteliai ir patys ant įrenginių esantys LCD ekranai.

8kW (reguliuojama 1-8kW diapazone); DC12V; 3A (startinė 10A-12A); degalų sąnaudos 0,16l-0,62l/val.; efektyvumas ≥90%; reguliuojama temperatūra 8~35℃diapazone; yra laikmatis; įvairios apsaugos (taip pat ir nuo perkaitimo); ryškus informacinis LCD ekranėlis su valdymo mygtukais; yra nuotolinio valdymo pultelis; pilna pakuotė - visos dalys jau komplekte ir kt.

„HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

  • Su siuntimu tik nuo 102,22€
  • Kuponas - BGdd294c
  • Čekijos sandėliai

Modelių savybės kaip ir labai pačios, tik kiek skiriasi nuotoliniai valdymo pulteliai, patys ant įrenginių esantys LCD ekranai ir įrenginių dydžiai.

5-8kW (reguliuojama 1-8kW diapazone); DC 12V; degalų sąnaudos iki 0,48l/val.; telpa iki 5l; dirba -40~+50℃ diapazone; reguliuojama temperatūra 8~35℃diapazone; yra laikmatis; įvairios apsaugos (taip pat ir nuo perkaitimo); ryškus informacinis LCD ekranėlis su valdymo mygtukais; yra nuotolinio valdymo pultelis; pilna pakuotė - visos dalys jau komplekte ir kt.

„Drillpro“ - 24V belaidė plovykla

  • Su siuntimu tik 30,10€
  • Kuponas - BGRE1E4
  • Čekijos sandėliai

Įspūdingai geros kainos ir savybių: su 2 baterijomis ir įkrovikliu (tinka 18V ir 24V Makita ar joms prilygintos baterijos); maksimaliai patogus naudojimas ten, kur konkrečiu metu reikia; keičiami antgaliai; ilginamasis metalinis vamzdis; putų talpykla; skirtingi purškimo režimai; 12000rpm/min; 30Bar slėgis; 1/4" jungtis ir kt.

„BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

  • Su siuntimu tik 191,71€
  • Kuponas - BGa3bb04
  • Čekijos sandėliai

Super daiktas mažoms virtuvėms; pakuotėje yra visi reikalingi priedai šios indaplovės pajungimui ir pilnavertiškam naudojimui. Nieko papildomai pirkti nereikės. Šios indaplovės yra labai perkamos ir apžvalgininkų bei pirkėjų puikiai vertinamos.

Ji yra portabili ir ją galima pripildyti dviem būdais: tiesiog fiziškai pripildyti vandens (standartiniam plovimui reikia 5 litrų), arba prijungti prie namų vandentiekio.

900W galios, jungiama į 220V elektros tinklą indaplovė. Tad čia svarbiausia turėti energijos šaltinį, o taip šią indaplovę galima naudoti kone bet kurioje vietoje: bute, name, sodyboje kaime, jachtoje/laive ir t.t.

Tai labai vykęs daiktas mažoms virtuvėms, nuomojantiems butą, bendrabutyje ar tiesiog taupiems, norintiems gyventi maksimaliai patogiai ir moderniai.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė valdoma su ant korpuso esančia itin dailia ir į prisilietimus reaguojančia panele.

Iš viso turime 5 daro režimus. Galima rinktis skirtingą indų plovimo režimą bei apiplauti vaisius/uogas/daržoves.

Vanduo purškiamas 360 laipsnių kampu, su 0.3-1MPa slėgiu. O po indų plovimo dar ir atliekamas jų nusausinimas bei sunaikinamos bakterijos - temperatūra indaplovės viduje pakeliama iki 75 laipsnių.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė yra itin kompaktiška: 42.80 x 43.00 x 45.80 cm. Sveria apie 12kg. Tad ji laisvai tilps tiesiog virtuvėje ant stalo.

Ir nors yra kompaktiška, tačiau vienu kartu gali išplauti iki 20 lėkščių. Yra atskiri skyriai smulkiems įrankiams, kaip: šakutėms, peiliams, šaukštams ir šaukšteliams.

Tad iš esmės tokios indaplovės pilnai pakanka ir ganėtinai gausiai šeimai. Šaunus ir praktiškas daiktas.

O kaip APP? Taip. Ši indaplovė palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje galėsite atlikti norimus plovimo pasirinkimus. Dar vienas puikaus daikto privalumas.

Štai dar kelios „BlitzHome BH-CDW1“ apžvalgos:

„Ultenic K10-E“ - karšto oro gruzdintuvė

  • Su siuntimu tik 63,90€
  • Kuponas - BG636b4f
  • Čekijos sandėliai

1500W; 220V; net 5L talpos; 5,3 QT didelis kvadratinis krepšys yra idealus pasirinkimas šeimai ir puikiai tinka bet kokiam virtuvės stalviršiui; dvigubo oro technologija; gaminkite maistą iki 4 kartų greičiau nei orkaitėje, sumažinkite aliejaus kiekį maiste iki 90% ir išsaugokite maiste daugiau maistinių medžiagų; valdoma 75-205℃ temperatūra; 11 iš anksto įdiegtų programų; valdymas su panele; APP nėra; 5,7 kg; 36,1 * 27,1 * 30,6 cm; galima plauti indaplovėje; be PFOA ir be BPA ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()