Fantastiška dovana! Delninė žaidimų konsolė - 10000+ žaidimų, talpi baterija, didelis ekranas, galima pajungti prie TV. Ribotas kiekis („Powkiddy X55“)  ()

Puiki kaina!

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Powkiddy X55“

(delninė žaidimų konsolė, 128GB)

220,99€ -129,50€ 220,99€

91,49€

Imu!

iš Kinijos

59% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šios puikios kainos/kokybės/funkcionalumo žaidimų konsolės parduodamos už stulbinamai gerą kainą. 

Greitas pristatymas, sutvarkyti visi mokesčiai ir garantuotas žaidimų malonumas. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šio rinkinio savybes.

Svarbiausia yra tai, kad „Powkiddy X55“ delninė žaidimų konsolė atkeliauja su 128GB vidine atmintimi (galima įdėti dar dvi atminties korteles), tad galėsite iš atvirai prieinamų šaltinių laisvai atsisiųsti ir įsirašyti net 10 000+ žaidimų. Palaiko įvairius simuliatorius ir emuliatorius: CPS, FBA, FC, GB, GBA, GBC, NEOGEO, SFC, MD,PS , N64, PSP ir kt.

Konsolė turi keturių branduolių ARM Cortex-A55 (1.8Ghz) procesorių, LPDDR4X (2GB), ARM Mali-G52 GPU, Linux OS (palaiko EE/JELOS/UOS ir kt.), palaikomos įvairios kalbos.

„Powkiddy X55“ aprūpinta įkraunama 4000 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks 4 valandoms.

Žaidimų konsolė turi 5,5 colių įstrižainės spalvotą 1280*720 ekraną, kokybišką garsą užtikrinančius garsiakalbius, gerai į paspaudimus reaguojančius mygtukus, C-tipo USB ir ausinėms skirtas jungtis.

Šauni žaidimų konsolė, kurią prie TV galima prijungti tiek per HDMI laidinę jungtį, tiek ir belaidžiais būdais (WiFi ir Bluetooth) ir taip prisijungus kelis žaidimų pultelius drauge su bičiuliais ant didelio TV ekrano žaisti klasikinius ir pamėgtus žaidimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: