[Vokietija+Kuponas!] Net 100€ pigiau nei Lietuvoje naujausias 3D spausdintuvas rinkoje - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 KE“)  ()

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„Creality Ender-3 V3 KE“

299€ -34€ 299€

265€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: SVXFK3

labai ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: „Creality Ender-3 V3 KE“ 3D spausdintuvas, puikiai tinkantis tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems tai bus pirmas toks prietaisas.

Ir dabar su kuponu jį galite įsigyti už ypatingai žemą kainą - net 100€ pigiau nei Lietuvoje.

Ir tiesiai iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

„Creality“ yra viena garsiausių 3D spausdintuvų kompanijų pasaulyje. Ji gamina ypatingai kokybiškus 3D spausdintuvus eiliniams vartotojams. 

Vos per keletą akimirkų galite Youtube rasti ir milijonus perkopiančių „Creality“ kompanijos 3D spausdintuvų apžvalgų ir išvien jos yra teigiamos.

Tad jei ieškote 3D spausdintuvo - „Creality Ender-3 V3 KE“ yra puikus pasirinkimas. Ir verta pažymėti, kad tai yra naujausias kompanijos modelis.

Pagrindinės savybės:

  • 220 x 220 x 240 mm spausdinimo dydis
  • Didžiausias spausdinimo greitis 500 mm/s
  • Ekstruderio atnaujinimas, 300 °C aukšta temperatūra, daugiau spausdinimo eksploatacinių medžiagų
  • Visiškai nauja vartotojo sąsaja, išmanusis algoritmas
  • Palaikomas vibracijos kompensavimo jutiklis, dirbtinio intelekto kamera

Žemiau galite matyti pačias svarbiausias šio 3D spausdintuvo savybes:

„Creality Ender-3 V3 KE“ surinkimas yra ypatingai paprastas. Visas reikiamas dalis rasite pakuotėje, yra išsami instrukcija, o ir Youtube per kelias akimirkas rasite surinkimo video.

Kuo pasižymi „Creality Ender-3 V3 KE“?

„Creality Ender-3 V3 KE“ yra patobulinta „Ender-3 V3 SE“ versija su tokiais patobulinimais, kaip didesnis spausdinimo greitis, platesnis plastiko suderinamumas ir 4,3" spalvotas jutiklinis ekranas. Mašinoje įrengtas automatinio išlyginimo jutiklis CR-Touch Auto Leveling Sensor ir įtempimo matuoklis, kad išlyginimas ir Z poslinkio kalibravimas būtų lengvas.

Spausdintuvu galima spausdinti 500 mm/s greičiu, o tai reiškia, kad Benchy galima atspausdinti maždaug per 15 minučių.

Tikslus X ašies linijinis bėgis turi vežimėlio šliaužiklį su rutuliniais guoliais, todėl kiekvienas judesys yra tikslus, stabilus ir be trinties (trinties koeficientas 0,04). Pagamintas iš standaus plieno, todėl net ir po ilgo naudojimo išliks kaip naujas.

60 W keraminis šildytuvas, galintis visiškai išlydyti plastiką, kad būtų galima spausdinti dideliu greičiu; dvimetalis (vario + titano lydiniai) ekstruderio vamzdelis, veiksmingai apsaugantis nuo terminio šliaužimo; varinis antgalis, leidžiantis spausdinti 300 °C temperatūroje.

Jautri jutiklinė vartotojo sąsaja su intuityvia skirtukų juosta; išmanioji savikontrolė Z poslinkiui, automatiniam išlyginimui ir kt. vos vienu bakstelėjimu; realaus laiko modelis, peržiūra ir ryški spausdinimo parametrų judesio grafika.

Pramogos peržengia erdvės ribas su LAN spausdinimu ir spausdinimu debesyje. Kiekvieną 3D spausdintuvo aspektą galima valdyti iš kompiuterio (su Creality Print) arba telefono (su Creality Cloud APP) per WiFi. Naudodami kelis spausdintuvus, pajungus internetu, galite juos efektyviai valdyti kaip spausdinimo ūkį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: