[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)  ()

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Smartmi GR-H Graphene“

(3 lygių mechaninis valdymas)

399,89€ -323,90€ 399,89€

75,99€

Imu!

iš Vokietijos

81% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Tai yra įspūdingai kokybiški ir puikių kainų patalpų elektriniai šildytuvai. Ir dabar parduodami tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad su greitu ir saugiu pristatymu į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Čia turime pigesnį „Smartmi GR-H Graphene“ modelį - su trimis šilumos lygiais, valdomas mechaninėmis rankenėlėmis ant korpuso. Paprasta ir patogu.

Šie 2200W galios ir į įprastą 220V el. tinklą jungiami šildytuvai išsiskiria dideliu efektyvumu: grafeninės dangos šilumos laidumas net 5300W/mK.

Tai reiškia, kad šių radiatorių šilumos laidumas net 10 kartų viršija įprastų varinių ir aliuminių radiatorių šilumos laidumą. Gamintojo teigimu, jų radiatoriai aplinkos temperatūra per valandą gali pakelti net 14 ℃.

Plius, šie radiatoriai gali apšildyti net iki 2 kartų didesnį plotą, nei standartiniai analogai. Tad „Smartmi GR-H Graphene“ užteks ir iki 70 m2 plotui, kas yra nuostabu.

„Smartmi GR-H Graphene“ yra lankstomas džiovinimo lankelis, ant kurio galima pakabinti ir išdžiovinti iki 1,5 kg drabužių.

Radiatorius atitinka IPX4 reitingą, tad jį galima drąsiai naudoti visuose namuose, vonios kambaryje taip pat.

Čia įdiegtos ir įvairios apsaugos: nuo perkaitimo, per aukštos temperatūros skleidimo ir automatinis išsijungimas palaikomas ir tuo atveju, jei šildytuvas pakreipiamas didesniu nei 15°. Nuostabus modelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: