Nerealus pasiūlymas! Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius + multimetras viename įrenginyje  (4)

Beprotiškai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Ypatingai platus funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius + multimetras

(3,2 colio IPS ekranas, 120Mhz, 250MSa/s, dviejų kanalų ir kt.)

185,99€ -93,93€ 185,99€

92,06€

Imu!

iš Kinijos

51 %​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šiuo metu šie superfunkcionalūs įrenginiai parduodami už ypatingai žemas kainas, saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Kainų skirtumas ypač pasimato paieškojus panašių prietaisų Lietuvos parduotuvės.

Lietuvoje net ir kuklesnių parametrų skaitmeniniai osciloskopai kainuoja bent 10 kartų brangiau, o apie pažangesnius prietaisus, turbūt, net neverta kalbėti. Kainos siekia 5000 eurų.

Ką sugeba ir kam skirtas šis įrenginys?

Skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius + multimetras yra išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams.

Labai tinka komunaliniams matavimams, „pasidaryk pats“ mėgėjams, automobilių remontui, buitinės technikos remontui, tyrimams ir mokymams, lauko įrangos priežiūrai ir kt.

3 in 1 dizainas, šis gaminys išradingai integruoja skaitmeninio osciloskopo, multimetro ir signalo generatoriaus funkcijas viename įrenginyje.

Įrengtas 3,2 colio IPS ekranas. 120 MHz dažnių juostos plotis ir 250 MSa/s diskretizavimo dažnis. Yra sukurti 3 paleidimo režimai: automatinis, vienas ir normalus.

Daugiafunkcis dizainas, palaiko jautrumo ir laiko bazės reguliavimą, automatinį režimo reguliavimą, 2 kanalų bangos formos analizę, žymeklio matavimą, atskaitos bangų formas, FFT spektrą, atskaitos bangų formas, bangos formos išsaugojimą ir peržiūrą.

Su DC/AC įtampos, DC/AC srovės, varžos, talpos, diodo ir tęstinumo bandymu. Integruotas bangos formos signalo generatorius ir t.t.

3,2 colio didelės raiškos IPS ekranas, 2 kanalo bangos formos gali būti nustatomos į žalią / žydrą / violetinę. 

Įtaisytas bangos formos signalo generatorius, galintis išvesti sinusinę, kvadratinę, trikampę ir pan. Įtampos amplitudė yra 2,5 V, dažnis reguliuojamas nuo 0 iki 2Mhz, o kvadratinės bangos darbo ciklas reguliuojamas nuo 1% iki 99%.

Įtaisytas tikrasis RMS multimetras, kuris palaiko greitą programinės įrangos kalibravimą. Su DC/AC įtampos, DC/AC srovės, varžos, talpos, diodo ir tęstinumo bandymu. Matuojant žemą įtampą / varžą / tęstinumą, osciloskopo ir multimetro funkcijas galima naudoti vienu metu.

Osciloskopas automatiškai aptiks signalą ir sureguliuos diapazonus. Palaikykite rankinį bangos formos reguliavimą vertikaliai ir horizontaliai. Vertikalus jautrumas rodo įtampą vertikalia kryptimi, o jis reguliuojamas mV ir V mygtukais, kad prisitaikytų prie skirtingų įtampų. Laiko bazė reiškia laiką horizontalia kryptimi. Jis reguliuojamas S ir NS mygtukais, kad atitiktų skirtingus dažnius. Sustabdymo režimu vartotojas gali perkelti bangos formą į kairę ir į dešinę.

Su dviejų kanalų režimu, kuris vienu metu gali matuoti ir rodyti dvi signalo bangos formas, kad būtų galima palyginti ir analizuoti.

XY režimas yra vaizdavimas, sudarytas sujungiant dviejų kanalų bangų formas ir dažniausiai naudojamas dviejų signalų fazių skirtumui arba dažnio ryšiui parodyti. Palaiko X žymeklio ir Y žymeklio matavimą. Horizontalus žymeklis gali būti naudojamas, pavyzdžiui, matuoti intervalą tarp dviejų impulsų. Vertikalus žymeklis gali būti naudojamas įtampai ir įtampos skirtumui matuoti bet kuriose dviejose vietose.

FFT (greitas Furjė transformavimas) yra algoritmas, transformuojantis bangos formas laiko srityje į dažnio sritį, kurią galima naudoti analizuojant bangos formų dažnio komponentą. Palaikomi linijiniai ir logaritminiai ekranai. Pastaba: FFT gali rodyti tik spektrogramas, dažnio matavimas nepalaikomas.

Išsaugokite ekrano bangos formą vienu spustelėjimu, įeikite į nuotraukų naršymo puslapį, galite spustelėti miniatiūrą, kad galėtumėte stebėti visame ekrane, taip pat galite ištrinti nepageidaujamą bangos formos diagramą.

Ir tai tik dalis to, ką sugeba šis kompaktiškas, portabilus (su įkraunama baterija) įrenginys. Puikus daikčiukas, paskubėkite pasinaudoti proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (4)