[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)  ()

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Swiitol E18 Pro“ 

lazerinės graviravimo staklės

660,29€ -279€ 660,29€

nuo 381,29€

Imu!

iš Europos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko parduotuvė

Svarbu: šiuo metu naujieji lazeriniai graviruokliai arba lazerinės graviravimo staklės yra parduodamos iš Europos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Be to, dar galite papildomai gauti nuolaidų kuponų ir šias stakles įsigyti dar pigiau nei nurodyta kaina:

  • nukeliaujat į parduotuvę, paspaudę šią nuorodą, ir savo soc. tinkluose pasidalijate graviruoklio pasiūlymu ir taip gausite papildomą 4,65€ nuolaidą.

​Taip pat verta pažymėti, kad galite rinktis iš skirtingų „Swiitol E18 Pro“ komplektų ir iškart įsigyti papildomų ir naudingų priedų, kurie suteiks dar daugiau galimybių.

Kas gi yra „Swiitol“?

Besidomintiems lazeriniais graviruokliais - šis pavadinimas tikrai turėtų būti girdėtas.

„Swiitol“ jau eilę metų yra rinkoje ir specializuojasi būtent lazerinių graviruoklių segmente. Visą savo inžinerinį potencialą realizuoja kurdami maksimaliai patogius ir pažangius įrenginius, kuriais gali naudotis visi: tiek profesionalai, tiek ir pradedantys.

Ir kadangi kompanija orientuojasi būtent į konkretų segmentą, tai ir gaminiai yra išbaigti iki kone tobulumo. Be to, siūlomas ganėtinai platus priedų graviruokliams pasirinkimas, kas rodo kompanijos rimtą ir ilgalaikį požiūrį, o tai įsigyjantiems produktą yra ypatingai svarbu.

Kas yra „Swiitol E18 Pro“?

Tai yra naujausias kompanijos produktas - puikių savybių ir kainos lazerinės graviravimo staklės.

Taip, žinoma, sutinkame, kad rinkoje galima rasti ir pigesnių variantų. Jokia čia paslaptis. Tikrai galima. Ir visgi, kokybė turi kainuoti. Ir pigesni modeliai tikrai neprilygsta „Swiitol E18 Pro“ modeliui, kuris kiekvienu aspektu lenkia ne tik pigesnius, bet net ir brangesnius lazerinius graviruoklius.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti „Swiitol E18 Pro“ išmatavimus, kas įeina į pakuotę, kokiomis specifikacijos pasižymi naujasis įrenginys.

O mes norime atkreipti dėmesį į keletą didžiausių „Swiitol E18 Pro“ privalumų.

Praktiškai 100 proc. surinktas

Puikus dalykas, kad galėsite juo naudotis kone iškart išėmę iš pakuotės. Labai draugiškas pradedančiajam vartotojui.

Atnaujinta dvigubo suspaudimo taško sujungimo technologija

Įrenginys naudoja antrosios kartos lazerio taško suspaudimo procesą, kuris dar labiau suspaudžia lazerio tašką ir žymiai pagerina pjovimo galimybes. Lyginant su tokio paties lygio staklėmis, pjovimo galia padidėja 20 %.

Itin smulkus lazerio fokusavimo plotas sumažintas iki 0,08 × 0,08 mm, o didelio tankio lazeriu galima lengvai pjauti 15 mm storio pušies medieną ir 15 mm storio juodą akrilą keliais pjūviais.

Stabilesnė ir greitesnė konstrukcija

„Swiitol E18 Pro“ apatinis rėmas yra suformuotas iš vieno gabalo, o X ašies metalas turi dvigubos ašies kreipiamojo bėgelio struktūrą, kad veiktų su maža vibracija, užtikrinant, kad mašina nedrebėtų dirbant dideliu greičiu - 36000 mm/min.

Labai gerai apgalvoti praktiški sprendimai

Kad įrenginys būtų gražesnis, o struktūra būtų stabilesnė, „Swiitol E18 Pro“ naudoja specialią surišimo schemą. Laidai veikia sklandžiai, nesusipainiodami ir tai pailgina jų tarnavimo laiką.

Lazeris standartiškai turi raudonos šviesos kryžminio padėties nustatymo modulį, kuris gali greičiau ir tiksliau nustatyti graviravimo diapazoną ir nustatyti medžiagos plokštumą.

Naujasis lazeris turi įmontuotą fokusavimo modulį be įrankių ir oro pagalbinę sistemą, be laidų trukdžių, paprastas ir gražus sprendimas. Taip pat yra patentuota dvigubo sluoksnio vėją surenkančio dangtelio konstrukcija, kuri gali užtikrinti ilgalaikį naudojimą neužsikimšdama ar neužteršdama lęšio, labai prailgindama lazerio tarnavimo laiką.

Visiškai nauja 32 bitų pagrindinė plokštė

Pažangiausia pagrindinė plokštė su greitesnėmis duomenų priėmimo ir apdorojimo galimybėmis, pasirenkamais priedais, leidžiančiais įjungti automatinį fokusavimą ir tęsti raižymą išjungus maitinimą. Pjovimas ir kitos funkcijos.

Programėlė mobiliesiems

APP BURNLAB dabar pasiekiama pagrindinėse Android programų rinkose ir iOS sistemoje (taip pat galite nuskaityti vadovo QR kodą, kad ją atsisiųstumėte).

Naujas akių apsaugos dizainas 

Panoraminė filtro apsauga labai gerai apsaugo jūsų akis, filtruodama 97% ultravioletinės šviesos. Jums ir aplinkiniams nereikia dėvėti apsauginių akinių, kad galėtumėte stebėti graviravimą lazeriu. Sumažinkite išlaidas ir nepatogumus nešiojant akinius.

Platus suderinamumas

Aparatas suderinamas su įvairia brandžia graviravimo programine įranga, tokia kaip LaserGRBL ir LightBurn, ir palaiko Win XP/Win 7/Win 8/XP/Win 10. Taip pat palaiko MAC sistemą (LightBurn) ir graviravimo failų formatus: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Saugos apsauga 

Jame yra avarinio stabdymo mygtukas. Atsitikus netikėtai situacijai, mašiną galima bet kada sustabdyti. Jame taip pat yra atstatymo jungiklis ir ribinis jungiklis, kad graviravimas būtų saugesnis.

Gausus priedų rinkinys

Pagal skirtingus poreikius galima įsigyti plokštes, volelius, konvejerio juostas, oro valytuvus ir kitus priedus.

Apibendrinus, „Swiitol E18 Pro“ yra puikus lazerinis graviruoklis.

Labai draugiškas ir pradedančiajam vartotojui, ir jau patyrusiam tokių įrenginių naudotojui. Čia yra viskas, ko reikia kokybiškam darbui. Belieka tik išlaisvinti savo fantaziją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()